Dodaj do ulubionych

Zapisy na ścierkę.

23.11.08, 23:24
Kamila
Tereska

... kto jeszcze?
Obserwuj wątek
    • the_dzidka Re: Zapisy na ścierkę. 24.11.08, 09:10
      Dzidka
      • lylika Re: Zapisy na ścierkę. 24.11.08, 10:22
        Bardzo dobrze się składa. Masz najbliżej na Marszałkowską 27/35. Ale poczekajmy do końca tygodnia, może jeszcze ktoś się zgłosi z zamiejscowych. smile
        • the_dzidka Re: Zapisy na ścierkę. 24.11.08, 10:28
          > Bardzo dobrze się składa. Masz najbliżej na Marszałkowską 27/35.

O żmijo! big_grin
          Dobra, czekamy do końca tygodnia, w przyszły poniedziałek pojadę.
    • bbbzyta UWAGA, uwaga!! ZAKUPIONE! 24.11.08, 19:36
      Donoszę uprzejmie, że będący w najbliższej okolicy rzeczonego sklepu, nabyłam przy tej okazji 4 kuponiki dla wyżej wymienionych Tereski, Kamili i Dzidki oraz dla siebie. Zatem odliczanie dla ewentualnych potrzebujących znowu idzie OD ZERA! Kontakt ze mną w spr. przekazania tekastyliów może być przez gazetową małpę. Z szacuneczkiem - bzzzzzz....
      • the_dzidka Re: UWAGA, uwaga!! ZAKUPIONE! 24.11.08, 20:33
        bbbzyciu, strasznie Ci dziękuję, cium, cium!
      • lylika Re: UWAGA, uwaga!! ZAKUPIONE! 24.11.08, 20:46
        Zyto, prawdziwie chmielewska jesteś. smile
        • papuga_ara Re: UWAGA, uwaga!! ZAKUPIONE! 25.11.08, 13:41
          Oooo, to ja se musze sama kupić i jechać! Na szczęście też mam
          blisko jak nie wiem co smile smile To co, kupić jeszcze komuś?
          • lylika Re: UWAGA, uwaga!! ZAKUPIONE! 25.11.08, 13:45
            Papuniu, poczekaj ze dwa-trzy dni. Może ktoś się zgłosi.
            • the_dzidka Re: UWAGA, uwaga!! ZAKUPIONE! 25.11.08, 17:09
              ... i koniecznie powiedz nam potem, co na to ekspedientki smile)))))))
              • papuga_ara Re: UWAGA, uwaga!! ZAKUPIONE! 26.11.08, 16:35
                Taa jest! Czekam do poniedziałku, a potem lecę po zakup. Relację z
                min ekspedientek macie jak w banku!
                PS> bbbzyto, i l e Ty tego kupiłaś? W sensie - jak duży kawał(ek)??
                • papuga_ara Re: UWAGA, uwaga!! ZAKUPIONE! 26.11.08, 16:36
                  Znaczy, chodzi mi o ilość na jednego kadłuba.
                  • bbbzyta Re: UWAGA, uwaga!! ZAKUPIONE! 26.11.08, 17:15
                    Tak jak kocio, po 70 cm na łeb smile
                    • kocio_pierzaczek Re: UWAGA, uwaga!! ZAKUPIONE! 26.11.08, 17:32
                      A myślałam, że to ma być na plecy, nie na łeb smile
                      • bbbzyta Re: UWAGA, uwaga!! ZAKUPIONE! 26.11.08, 18:37
                        Na łeb czyli na kadłub. Czyli na osobniczkę smile
                        • l.mama papugo 26.11.08, 19:36
                          ja poproszę
                          • heniulaa Re: papugo 26.11.08, 20:23
                            i ja też!
                            • papuga_ara Re: papugo 27.11.08, 16:38
                              Dobrze, zatem w poniedziałek nabywam czy sztuki po 70 cm na łeb smile
                              • cytrynka6543 Re: papugo 27.11.08, 17:06
                                Papugo,nabądź sztyry,ja się dopisuję do listy.
                                • papuga_ara Re: papugo 27.11.08, 17:38
                                  Oki doki.
                                  • cytrynka6543 Re: papugo 27.11.08, 19:40
                                    smile))
                                    • cytrynka6543 Re: papugo 28.11.08, 22:46
                                      Papugo,jeszcze jedną poproszę dla Aggie,czyli razem pińć kawałków
                                      zanabądź,plizzz.
                                      • papuga_ara Re: papugo 30.11.08, 21:47
                                        OK, jutro lecę po pięć kawałków! Jutro zamelduję się po zakupie.
                                        Pa! smile
                                        • the_dzidka Re: papugo 30.11.08, 22:09
                                          I pamiętaj - ekspedientki!!!!! smile))
                                          • papuga_ara Re: papugo 01.12.08, 16:20
                                            Mam!! Nabyte!smile Po wejściu do sklepu, właściwy materiał zauważyłam
                                            od razu - na dolnej półce regału, na przeciw wejścia - albowiem
                                            rzucał on się w oczy smile
                                            Ja: Dzień dobry, chciałam kupić kilka kawałków tego materiału w
                                            żółto-zielone pasy.
                                            Eksp.: Tego? To na leżak jest.
                                            Ja: Tak, właśnie tego.
                                            Eksp.: Sprzedawałam ostatnio ten materiał, w takich kawałkach po 70
                                            cm.
                                            Ja: (rozbłyskując uśmiechem): Ooo, ja właśnie też poproszę pięć
                                            kawałków po 70 cm.
                                            Eksp.: (umilkła, uśmiechnęła się, poszła po materiał, tnie) A można
                                            wiedzieć, do czego to będzie potrzebne?
                                            Ja: (pełen uśmiech) A, przedstawienie takie robimy w grupie i musimy
                                            się przebrać.
                                            Eksp.: (zero komentarza, dziwne spojrzenie, niby uśmiech, ale jakby
                                            też lekki popłoch).
                                            Do końca mojego pobytu w tym sklepie (a nabyłam przy okazji jeszcze
                                            parę ściereczek do domu) nie było już więcej pytań. Pożegnałyśmy się
                                            z paniami tonąc we wzajemnych uśmiechach big_grin big_grin
                                            PS> Właśnie pomyślałam sobie, że mogły sobie wyobrazić na przykład
                                            grupę ludzi przebraną za leżaki... Hi hiii!big_grin
                                            • heniulaa Re: papugo 01.12.08, 19:31
                                              uiszczę za ścierkę na spotkaniu!
                                              po czemu one za kope?
                                              • kocio_pierzaczek Papugo - zabiłaś mnie!!! 01.12.08, 20:35
                                                O Boże, nie mogę się uspokoić, wizja TWCh przebranego za leżaki
                                                chyba mi się przyśni. Już cię widzę, jak w olśniewającym uśmiechem i
                                                entuzjazmem nabywałaś 5 małych leżaczków, hihihi. Zaplułam się,
                                                zasmarkałam, skwiczałam, mamusia akurat miała pecha i zadzwoniła,
                                                obraziła sie prawie, bo "ze mną nie da się poważnie porozmawiać". A
                                                ja wciąż nie mogę.
                                                Ludzie! Niech jeszcze ktoś kupi ze dwie ścierki! Błagam! A potem o
                                                tym napisze! Dawno się tak nie ubawiłam. Dzięki, Papużko.
                                                • lylika Re: Papugo - zabiłaś mnie!!! 01.12.08, 22:03
                                                  Też się oplułam z radości, chociażem po dentyście i Akcji Recepta. Mężydło mnie rozśmieszył do łez kiedy pokazywał zdumienie Kocia mówiącego: Już??? Tak wysoko postawionych gałek ocznych jeszcze u niego nie widziałam. big_grin
                                                  • kocio_pierzaczek Re: Papugo - zabiłaś mnie!!! 01.12.08, 22:08
                                                    Bo myśmy z Puchatkiem nawet nie zdążyli kiszonego ogórka zeżreć na
                                                    spółkę. No i jak jeszcze sobie wyobraziłam, jak Mężydło w stroju
                                                    bojowym panterką przeskakuje przez płot... no bo tam był domofon! Po
                                                    prostu umarłam. Stąd pewnie ta mina. Ale nawet chyba nie wiecie, jak
                                                    nam pomogliście i bardzo wam dziękuję, czemu wyraz daję publicznie.
                                                  • the_dzidka Re: Papugo - zabiłaś mnie!!! 01.12.08, 22:29
                                                    > czemu wyraz daję publicznie

Aż za bardzo, nie wiem jak inni, ale ja ni w ząb nie kumam smile
                                                  • lylika Re: Papugo - zabiłaś mnie!!! 01.12.08, 22:41
                                                    Nie wiem czy pomogliśmy. Jak Puchatek?
                                                  • kocio_pierzaczek Re: Papugo - zabiłaś mnie!!! 01.12.08, 23:03
                                                    Kochani, pomogliście, i to bardzo, bardzo, bardzo. Puchatek sipi, aż
                                                    się kurzy. Może mnie też się uda niedługo, jak zacznie działąć to,
                                                    co Mężydło uprzejmie dla mnie nabył - bo wyszło w sumie, ze jednak
                                                    gorzej ze mną, niż z Puchatkiem - tym bardziej jestem wdzięczna wam
                                                    za pomoc. Dla niezorientowanych - chodzi o pomoc w ramach
                                                    nieformalnej kasy chorych: moje dziecko i ja przeziębiliśmy się
                                                    kilka dni temu. Ja to pryszcz, ale Miron nigdy nie miał gorączki ani
                                                    nawet kataru, a tu 38.6. Więc prywatnie lekarska wizyta, leki...
                                                    Lepiej, ale dziś znów Mi wykazał 37,5. Kolejna wizyta przeuroczego
                                                    pana doktora. Miraś OK, zdrowieje, natomiast gorzej z jego mamusią.
                                                    I tu się wykazał pan doktor, bo przekształcił się w internistę i
                                                    wykonał drugie badanie. Żyć będę, i już zaczynam czuć,że żyję,
                                                    dzięki błyskawicznej akcji Stefana, który najpierw przeniknął
                                                    tajeniczo przez ogrodzenie osiedla, a potem, pobrawszy receptę, w
                                                    mgnieniu oka powrócił z lekami. Każde z nas łyknęło, co się komu
                                                    przynależało i spodziewamy się efektów. Brawo dla komanda Lylika &
                                                    Stefan!
                                                  • edyta95 Re: Papugo - zabiłaś mnie!!! 01.12.08, 23:17
                                                    zajrzałam dziś do szuflady ze ścierkami, zazwyczaj używam 2-3, które
                                                    leżą na wierzchu. Dziś obejrzałam wszystkie, nie uwierzycie co
                                                    znalazłamsmile
                                                  • kocio_pierzaczek Re: Papugo - zabiłaś mnie!!! 01.12.08, 23:21
                                                    Nie mów!
                                                  • edyta95 Re: Papugo - zabiłaś mnie!!! 01.12.08, 23:23
                                                    prawdziwa ścierka, biała, lniana, w zielone i żółte pasy
                                                  • kocio_pierzaczek Re: Papugo - zabiłaś mnie!!! 01.12.08, 23:48
                                                    Edyta! Jak prawdziwa lniana, jak jest zieleń i żółć, to i tę biel
                                                    przeżyć się da! To jest znak od Boga! Musisz być z nami TAM i WTEDY
                                                    i zaprezentować jedyną prawdziwą ścierkę!
                                                  • papuga_ara Re: Akcja Ścierka 02.12.08, 00:41
                                                    Właśnie Edyta, Ty masz prawdziwą ścierkę, a nie jakieś leżaki... wink
                                                    Kociu, dochodź do siebie, nie miałam pojęcia, że Cię cuś dopadło.
                                                    Heniulaa pytałaś o cenę "ściereczki" - ano, wychodzi 10,50 na osobę.
                                                    Cenią się leżaczki, cenią.... wink wink
                                                  • ter.eska Re: Akcja Ścierka 02.12.08, 02:14
                                                    my za leżaczkismilesmilesmilesmilesmilesmile,chyba nie zasnę bo co pomyśle,to sie
                                                    smarczesmilesmile?smilesmilesmilesmilesmilesmile
                                                  • papuga_ara Re: Akcja Ścierka 02.12.08, 13:06
                                                    big_grin big_grin
                                                  • kocio_pierzaczek Akcja Leżaczek 02.12.08, 14:34
                                                    smile
                                                  • heniulaa Re: Akcja Ścierka 02.12.08, 19:08
                                                    cena normalna ale cel jaki!!!
                                                    Gurura padnie z zachwytu.
                                                    Szkoda, że moja mama tego nie zobaczy...
    • asikx Re: Zapisy na ścierkę. 02.12.08, 19:42
      W piątek mam zamiar nabywać leżak tfu... ścierkę.
      Jeżeli są jeszcze jacyś chętni to nabędę więcej.

Jak się nie znajdą chetni... to chyba i tak nabędę ze dwie-trzy dla
      pań ekspedientek chociażby smile

Pozdrawiam,
      Aśka
      • kocio_pierzaczek Re: Zapisy na ścierkę. 02.12.08, 20:38
        Koniecznie! Ale nie na raz, tylko po namyśle. Po drugi kawałek wróć
        spod drzwi, a po trzeci już z ulicy!
      • heniulaa Re: Zapisy na ścierkę. 02.12.08, 21:16
        jeszcze jedną mogę prosić? tak wyłącznie na wszelki wypadek?
      • lylika Re: Zapisy na ścierkę. 02.12.08, 21:20
        To jeszcze dla Dorki, Edyty, Bumbecki 2 razy. Będziesz mogła wracać i wracać do sklepu. smile
        • kocio_pierzaczek Re: Zapisy na ścierkę. 02.12.08, 21:23
          Tak! Tak! Tak! Błagam! Kupuj to chociaż na trzy razy! Ja,
          przecierając szlak, zostałam obsłużona z lekkim znudzeniem, choć
          brałam dwa kawałki luzem, odbywszy przedtem intensywną naradę z
          Lyliką. Jakbym mogła, sama bym tam pojechała dostarczyć rozrywki, bo
          ileż się dzieje w sklepie w bieliną stołowo-pościelową? Pliiiz,
          chorej się nie odmawia! smile
        • heniulaa Re: Zapisy na ścierkę. 02.12.08, 21:37
          ciekawe w jakim sklepie następnym razem ogłuszymy sprzedawców?

zakupy leżakowych ścierek przypominają mi akcję "telegram" w wykonaniu
          ukochanych przyjaciółsmile
          • edyta95 Re: Zapisy na ścierkę. 02.12.08, 22:39
            dla mnie nie, dziekuje
            • anmanika Re: Zapisy na ścierkę. 03.12.08, 08:50
              Ja jedną dla Bumbeckiej mam bo mi smsa wysłała, ale może ona 3 ścierek potrzebuje?
              • ewa9717 Re: Zapisy na ścierkę. 03.12.08, 16:01
                Tak żałuję, że nie mogę przyjechać! Jako umyślna z głębokie
                prowincji mogłabym podaż siedemdziesięciocentymetrowych kawałków
                podkręcić, mówiąc np. że u nas w północnym pipidówku szał na
                minileżaczki wink))
                • g0p0s Re: Zapisy na ścierkę. 03.12.08, 16:06
                  Na globalne ocieplenie się szykujemy smile
                  • papuga_ara Re: Zapisy na ścierkę. 03.12.08, 17:31
                    Hi hismile
                    • ter.eska Re: Zapisy na ścierkę. 03.12.08, 19:10
                      nooooooo,będziemy opalać się przez cały roksmile
      • kasiakaz1 Dla mnie!!! 04.12.08, 20:45
        Asikx!
        Czy możesz jeszcze jeden leżak zakupić? Tzn ścierkę?
        • migos Re: zapisy na ścierkę 04.12.08, 20:57
          Kochani, wczoraj mnie olśniło! Powinniśmy opracować najpierw GRAFIK
          zakupów ścierkowych. Tylko pomyślcie...

Leniwe listopadowe (albo już grudniowe) popołudnie (czy też już
          raczej wieczór). W sklepie cisza, spokój. Godzina 17.03. Wchodzi
          Anmanika, kupuje 70 cm leżaczka, wychodzi. Godzina 17.14. Wchodzi
          Szan_Baron, kupuje 70 cm leżaczka, wychodzi. Godzina 17.23. Wchodzi
          Papuga, kupuje 70 cm leżaczka, wychodzi. Godzina 17.31. Wchodzi
          Dzidka, kupuje 70 cm leżaczka, wychodzi. Godzina 17.42. Wchodzi
          Wołoduch, kupuje 70 cm leżaczka, wychodzi. Godzina 17.53. Sklep
          zostaje w trybie natychmiastowym zamknięty do odwołania z powodu
          nagłego ataku nerwowego całego personelu. Godzina 17.59. Podchodzi
          Stefan_Mężydło, zastaje zaknięte drzwi, nie kupuje 70 cm leżaczka,
          odchodzi.
          • lylika Re: zapisy na ścierkę 04.12.08, 23:27
            Godzina 17.59. Podchodzi
            > Stefan_Mężydło, zastaje zaknięte drzwi, nie kupuje 70 cm leżaczka,
            > odchodzi.
            ...
            Stefan_mężydło nie odszedłby z pustymi rękami, o nie! Łomotałby w szybę do upadłego. Ostatnio zaimponował mi dociekaniem w sprawie Wielkiego Damentu. Zobaczył go jako dekorację na wystawie. Ja nie miałam nadziei na jakieś informacje, a on wszedł, pogadał z ekspedientkami i wszedł uśmiechnięty z odpowiedzią gdzie to można kupić. Pojechaliśmy, kupiliśmy, mamy. Wszystko dzięki niemu. smile
            P.S. G0p0s, idąc na azymut, kupił numer 2. smile
          • g0p0s Re: zapisy na ścierkę 05.12.08, 12:36
            Taki numer nam koło nosa przeszedł smile
            • asia.sthm Re: zapisy na ścierkę 05.12.08, 14:00
              taki numer dawno temu moi koledzy odstawili w Rucianem znudzonej acz
              atrakcyjnej ekspedientce w GSie. Po trzy plasterki zoltego sera
              kupowali ...a bylo ich osmiu. Ekspedienka sie rozruszala i zdaje sie
              ze umowila z ktoryms...
              • ter.eska Re: zapisy na ścierkę 05.12.08, 16:06
                pomysł cudosmileniestety nieco spóźnionysad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka