cafeszpulka 02.12.03, 16:16 Ciszej się tu zrobiło, spokojniej (i wcale nie oznacza to że lepiej) do pisania dziewczyny i chłopcy bo mi smutno w pracy, bumbecki - chyba trzeba to towarzystwo..., może te spotkania raz w tygodniu trzeba??-)))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkeicam Re: emocje opadły... 02.12.03, 16:18 to ja obiecuje ze bede wpadal na kaffke czesciej niz raz w miesiacu kk Odpowiedz Link
dc22 Re: emocje opadły... 02.12.03, 16:43 jakos tak sie sklada ze jak juz sie czlek pozna IRL (in real life) to potem stukanie uznaje za strate czasu.. szzerze mowiac juz nie moge sie doczekac spotkanka przy pifku lub innych trunkach, taka jaks radosc tchnela z piatkowego spotkania. pozdrowionka Dobrochna Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: emocje opadły... 02.12.03, 17:38 kkeicam napisał: > to ja obiecuje ze bede wpadal na kaffke czesciej niz raz w miesiacu > > kk to ja czekam -))) p.s. na wszystkich czekam oczywiście Odpowiedz Link
lol21ndm Re: emocje opadły... 02.12.03, 20:07 cafeszpulka napisała: > to ja czekam -))) > p.s. na wszystkich czekam oczywiście Zebys wiedziala, ze przyjde. Jeszcze nie teraz wprawdzie... ale niedlugo! Nawet nie zdradze poczatkowo, ze ja to ja... Tylko po czym Ciebie poznam? Moze ktos mi podpowie - jesli jestes na zdjeciach. Odpowiedz Link
white.falcon O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 17:26 Nie takie znów - opadły. Ja właśnie wróciłam z pracy i zajrzałam. W pracy nie mam czasu na net. Zresztą niewolno nam. Pozdrv. P.S.: Szpulko, mam do Ciebie sprawę. Zajrzyj do poczty na gazecie. Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 17:36 Odpisałam Falconetto, pozdrawiam Odpowiedz Link
klarisa Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 17:50 Oj jeśli o mnie chodzi to emocje też nie opadły, mam w pracy trochę ciężkie dni i dlatego mało mnie na forum.Ale poczekajce trochę jeszcze wam zbrzydnę!!!! A na piwko do Ciebie zawsze i miłą chęcią.Jak tylko czas pozwoli to napewno się pojawię.A w następny piątek jestem na mur))))))) Odpowiedz Link
jolajola1 Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 18:09 ekhm.... w nastepny piatek to jest noc reklamożerców ... Odpowiedz Link
white.falcon Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 20:30 A ja przyczłapię. W końcu nieetatowy skryba musi być, bo niby jak ma pisać relację? Telepatycznie? Pozdrv. Odpowiedz Link
biuralistka Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 20:44 klarisa napisała: A w następny piątek jestem na mur))))))) To kiedy w końcu jest spotkanie?? Oczywiście chodzi mi o te oficjalne, bo gdyby nie odległość od Szpulki, to bym kawy nawet gdzie indziej nie pijała) Odpowiedz Link
bumbecki Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 20:57 no jak to ?? 12 grudnia o 18-tej ! jak to chce może przyjść oczywiście wcześniej )) pzdr. bumbecki A&M Odpowiedz Link
biuralistka Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 21:09 A to dobrze, pomyliło mi się nieco od tego nadmiaru piątków)) Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 21:20 To może jakieś jedzonko przygotujemy? Taka wigilia w sumie. Zastanówcie się, śledzik pierogi i karpik Odpowiedz Link
lol21ndm Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 21:37 NO NIE! I sledzik, i pierogi... PIEROGI!!! Mnie zas niet... Odpowiedz Link
bumbecki Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 21:53 a czy ja mogę prosić o jajeczko ? nie lubię śledzi (( 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 21:57 Jak dla mnie to moze na stole być nawet 12 potraw, masz jajeczko ! Faszerowane???-))) Odpowiedz Link
bumbecki Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 22:02 będę skromna - starczy majonezik 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 21:24 Zapomniałam Wam napisać że specjalnie dla nas w piątek 12 cichutko będzie przygrywał duet jazzowy -))) Odpowiedz Link
biuralistka Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 21:29 Anetko, jesteś nieoceniona) Muszę przybyć choćby się waliło i paliło Oczywiście w takim wypadku może się na coś przydam przy przygotowaniach B. Ps. Zaraz zacznie się kolejne odliczanie Odpowiedz Link
white.falcon Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 21:33 Anetko, jesteś cudowna. Ja napewno będę. Dziękuję za spojrzenie przychylnym okiem na moją sprawę. Pozdrv. Odpowiedz Link
bumbecki Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 21:52 a nie będzie jemu, tzn duecikowi, przeszkadzał gwar dyskusji i gwizdy na palcach ??? )) 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 21:55 Po drugim winie to już mi będzie wszystko jedno czy im przeszkadza -)) To nam ma być miło i przyjemnie a nie im. Odpowiedz Link
bumbecki Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 22:03 jezu, to jak ty do domu wrócisz ??? slalomem ?? czy może jednak rowerem ??)))) 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 22:08 ooooo złośliwcze -))) rowerek czeka na kolejną wiosnę , to ja ci tu jajeczka - niech będą z majonezikiem a ty mnie sportami straszysz -)))) w nosie, wdrapie się do biura i rozłoze łóżeczko Odpowiedz Link
bumbecki Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 22:15 złośliwa ?? moi ??? nie możliwe ) a swoją droga trzeba cię rozruszać, o! 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link
kkeicam Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 22:19 wiec gdyby to kogos obchodzilo... to 12.12. bede na 100%. no chyba ze to ja jestem drugim trupem w powiesci kk Odpowiedz Link
bumbecki Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 22:20 jasne, że obchodzi już się cieszymy ) 1/2 bumbecki A Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 22:21 obchodzi nas oczywiście bardzo, nigdy nie widziałam trupa -)) Odpowiedz Link
kkeicam Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 22:25 do tego czasu w cafe szpulka xkropka z falconetta zamorduja jeszcze z tuzin osob wiec spox, jakos na ktoregos w koncu nadepniesz pozdrawiam - skonczylem prace!!! kk Odpowiedz Link
white.falcon Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 22:33 Iiii - zdradzasz plany twórcze. Miał być jeszcze trup, wpadający z zewnątrz przez te boczne drzwi, które otwierałeś podczas spotkania. Jeszcze bardziej obcy, bo dodatkowo innej rasy i w turbanie. Nie psuj pomysłów twórczych, bo zrobię z Ciebie mordercę. ;DDDD Pozdrv. Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 02.12.03, 22:20 i kto to mówi.... pare osób już próbowało -))) z cyklu opowieści sportowych : wyjechałąm do zakopanego na kilka dni i plan dnia pierwszego mnie rozwalił, dolina koscieliska na rowerach - oczywiście wsiadłam i po dwoch kilometrach wrzuciłam rower do rzeczki, obraziłam się śmiertelnie i konikami wróciłam do hotelu -))) a tam leżaczek piwo i plotkarska gazeta - żyć nie umierać - Odpowiedz Link
ala_s pytanko 03.12.03, 06:45 a jak ktoś nie mógł być na spotkaniu z p. Joanną to 12-go może przyjść??? Odpowiedz Link
lol21ndm Re: pytanko 03.12.03, 08:11 Osobiscie mysle, ze tak... (ale moge sie mylic). W kazdym razie przygotuj sie na "pasowanie" na czlonka (a raczej czlonkinie) Towarzystwa. Ponoc cos tam bedziesz musiala wypic... Odpowiedz Link
bumbecki Re: pytanko 03.12.03, 09:05 jasne, że można )) Towarzystwo nie jest zamknięte dla nowych członkiń i członków. 1/2 bumbecki Agnieszka Odpowiedz Link
stara.gropa Re: O emocjach i priv. dla Szpulki. :) 03.12.03, 08:53 Aneto jesteś nieoceniona! Jazzik w tle, miłe towarzystwo dookoła, trup pod stołem. Raj na Ziemi! Odpowiedz Link
monkruella Re: O emocjach 03.12.03, 09:08 To niby jakie emocje opadły? Z tego co widzę i czytam, to emocje się wzmagają! Powieść się pisze, spotkanie się zbliża, ... trup się gęsto ściele ... Aby do spotkania! Odpowiedz Link
jotka13 Re: O emocjach 03.12.03, 09:36 No nie, chyba za rzadko tu zaglądam z nadmiaru zajęć w pracy. Tyle atrakcji się szykuje: kolacje, koncerty, powieści, trupy... Miodzio Mam tylko wątpliwości, czy my za bardzo nie wykorzystujemy Anety? Odpowiedz Link
klarisa Re: O emocjach 03.12.03, 09:56 No właśnie Anetko, czy my Cię za bardzo nie wykorzystujemy? Jak już ogłosiłam wcześniej będę 12 i może nie będę gwizdać na palcach. Ale się jeszcze zastanowię!!! Odpowiedz Link
prefozka Re: O emocjach 03.12.03, 11:10 Ja bym też chciała przyjść i też bym się chciała na coś przydać. Średnio się udzielam, ale dzień bez forum dniem straconym. I nawet na 2 zdjęciach jestem... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: O emocjach 03.12.03, 11:14 Musimy się wszyscy spotkać, żeby uroczyście rozpocząć działalność naszego Towarzystwa. Odpowiedz Link
dc22 Re: emocje opadły... 03.12.03, 11:43 no wiec jak juz sie pozachwycalam Wami to nie zamierzam odpuscic choc i tak pewnie jeszcze czesc z Towarzystwa Przeszacownego mnie nie kojarzy. Jesli wiec (jak Wigilia to Wigilia) znajdzie sie dodatkowe miejsce przy stole to chetnie bym zawitala 12.12 Pozdrowionka serdeczne! Odpowiedz Link
cafeszpulka Re: emocje opadły... 03.12.03, 13:55 Zadne wykorzystywanie, jakbym nie chciała to bym nie proponowała, tak?? -)) potrzebuje oczywiście liste społeczną bo nakryć nie wiem ile... Odpowiedz Link
klarisa Re: emocje opadły... 03.12.03, 14:15 Proszę mnie wpisać na listę społeczną. Dziękuję Odpowiedz Link
dc22 Re: emocje opadły... 03.12.03, 14:16 nooooo, ja tez bede, wiec prosze o uwzglednienie Odpowiedz Link
edeka5 Re: emocje opadły... 03.12.03, 14:17 cafeszpulka napisała: > potrzebuje oczywiście liste społeczną bo nakryć nie wiem ile... Cafeszpulko zapychamy Ci pocztę, czy zgłaszamy się na forum? Odpowiedz Link