nacpanymis 14.05.10, 12:27 Jak w temacie.poszukuje bratniej duszy ale w formie damskiej.Mam 33 lata ,wiek nie gra roli ale bez przesady - nie dzieci.Rejon 03 moga byc sasiednie ,zaden prbolem :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antonisremos Re: Poszukuje przyjaciolki 16.05.10, 18:51 Witam Jestem chetna na podjecie takiej znajomosci sama szukam juz na starcie kogos do wspolnych spotkan, imprez przeprowadzam sie do Paryza od polowy czerwca Prosze o kontakt najlepiej na maila:magelladha@interia.pl pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia Odpowiedz Link
czarnanina Re: Poszukuje przyjaciolki 18.05.10, 23:02 Czesc, mam 36 lat, dzieci-nie, mieszkam w okolicach St Genevieve de bois, i czasem sie nudze. Ca te dire? ;-) Odpowiedz Link
kraka_2 Re: Poszukuje przyjaciolki 16.07.10, 20:34 czesc, ja podobnie jak Wy poszukuje przyjaciolki w Paryzu. Jestem tu od przeszlo miesiaca i pomimo fajnych znajomych z pracy, czuje potrzebe polkeigo towarzystwa. O mnie: mam 30 lat, przez ostatnie 3 lata mieszkalam w Londynie. Mam nadzieje na kontakt moj emial: kraka2@wp.pl pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
10pkam10 Re: Poszukuje przyjaciolki 23.05.10, 21:12 Hej, Tez szukam kolezanek na pogaduchy, na kawe i na impreze. Mieszkam w Paryzu od 1,5 roku i mam kilku znajomych, w wiekszosci poznanych przez meza, niestety wszyscy polscy znajomi wrocili do kraju i kontaktujemy sie przez maila, telefon... Moj e mail to: paul_life@hotmail.com Do zobaczenia Paulina Odpowiedz Link
parisparisparis Re: Poszukuje przyjaciolki 25.05.10, 00:51 Hej jesli nadal szukasz przyjaciolki to mozesz smialo do mnie pisac mam taki sam problem:) moj e-mail clidziaa23@wp.pl Odpowiedz Link
kraka_2 Re: Poszukuje przyjaciolki 24.07.10, 16:03 czesc, odpisuje na Twoje ogloszenie, lekko po czasie, ale dopiero je znalazlam. Wiec o mnie:30 lat, bezdzietna w Paris od przeszlo miesiaca :) mieszkam w 14 a za tydzien przeprowadzam sie do 13 Place d'italy. Pracuje dla firmy francuskiej od przeszlo 3 lat, gdzie pierwsze trzy lata spedzilam w Londynie a teraz szukam szczescia w Paryzu. Jezeli masz ochote na spotkanie to czekam na maila. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link
sagawi Re: Poszukuje przyjaciolki 23.08.13, 00:49 Wiem, ze to stare forum, ale jesli chcecie powiekszyc swoj krag znajomych, to ja bardzo chetnie! Mieszkam w Creteil, ale czesto bywam w Paryzu! 33-latka. Odpowiedz Link
onn_a Re: Poszukuje przyjaciolki 08.10.13, 15:12 sagawi napisała: > Wiem, ze to stare forum, ale jesli chcecie powiekszyc swoj krag znajomych, to j > a bardzo chetnie! Mieszkam w Creteil, ale czesto bywam w Paryzu! > 33-latka. Hej, ja tez mieszkam w Creteil. Odezwij sie prosze na mojego maila : lija28@wp.pl Pozdrawiam :* Odpowiedz Link