greta06 26.01.05, 16:09 chciałabym wiedzieć czy mozna (jesli tak to gdzie ) znaleźć treści uchwał Rady Miejskiej dotyczących zatwierdzenia taryfy opłat za wodę i odprowadzanie ścieków na lata 2002 i 2003? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz.zary Re: pytanie do: mariusz.zary 26.01.05, 16:31 Wszystkie uchwały znajdziesz na www.um.zary.pl w dziale Rada Miejska, a potem uchwały. O ile pamiętam, to taryfy były zatwierdzane na sesji listopadowej, a potem dopłaty na grudniowej. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.zary Re: pytanie do: mariusz.zary 26.01.05, 16:49 Sorry Greta :-)) Nie doczytałem twojego pytania, że chodzi o lata 2002 i 2003. Jeśli w necie nie ma informacji, to bez problemów możesz je uzyskać w Urzędzie Miejskim w pokoju 18, gdzie jest biuro Rady Miejskiej, u p. Jerzego Patrzykąta. Jeśli miałabyś jakikolwiek problem, to zapraszam do mnie, pokój 11. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
greta06 Re: pytanie do: mariusz.zary 27.01.05, 14:28 Bardzo dziękuję za odpowiedź. A swoją drogą czy ta nasza internetowa strona miejska nie mogłaby być ciekawsza i zasobniejsza we wszelkie informacje i ciekawsza? widziałam wiele stron innych miast - żadnego porównania, aż wstyd... myślę że czas już by nad tym zastanowił się ktoś w Ratuszu... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.zary Re: pytanie do: mariusz.zary 27.01.05, 14:59 Już się ktoś zastanowił treochę czasu temu :-)) Przygotowaliśmy już umowę na wykonanie nowej strony i niedługo ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
greta06 Re: pytanie do: mariusz.zary 28.01.05, 11:34 Bardzo dziękuję za tę wiadomość;już się nie mogę doczekać tej nowej strony.... mam nadzieję że będzie więcej informacji z prac naszej Rady Miasta; pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś