zaranin 14.05.05, 08:46 Jak podobają się wam atrakcje muzyczne tegorocznych dnia Żar? Będą Sistars, hey, leszcze i red head (zespół wiśniewskiego). Całość będzie odbywać się na ul. Podwale (tak miejsce koncertu opisane jest na stronie hey). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janwer Re: Dni Żar 14.05.05, 14:55 Nie podobają mi się. Nie jestem fanem Wiśniewskiego. Wiem, że dla innych jest to niezwykle atrakcyjna oferta i postaram się jakoś wycierpieć. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zaranin Re: Dni Żar 14.05.05, 16:04 Ja myślę, że oferta jak na festyn jest dobrze ułożona: dla miłośników powiedmzy rnb i podobnych - Sistars, dla fanów rocka - Hey, a pozostałe to takie łatwe i lekkie biesiadnictwo - typowo festynowe - Leszcze i Red Head Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zary Re: Dni Żar 14.05.05, 17:27 Oferta jak oferta :-) ani lepsza ani gorsza. Zawsze w takiej sytuacji będą zadowoleni i niezadowoleni. Zespół HEY grał niedawno na Przystanku Woodstock i ja osobiście obejrzałbym jakąś inną grupę, akurat w jego miejsce. Poza tym jestem zwolennikiem innych klimatów muzycznych, ale imprezy masowe rządzą sie swoimi prawami i nie wolno o tym fakcie zapominać. Ważne jest to, jak zmiana miejsca wpłynie na organizację całej imprezy. Ja mam nadzieję, że impreza będzie udana i przeniesienie jej do środka miasta przyniesie pozytywne efekty. Oby tak było. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Dni Żar 14.05.05, 19:23 Ja tam sie z koncertu Hey ciesze, ile by nie grali tak jak Raz, Dwa, Trzy to zawsze dobrze ich posluchac (pochwale sie, ze bylem na ich pierwszym duzym koncercie w Jarocinie w 1992 r. i wtedy wlasnie rozblysla ich gwiazda jako zwyciezcow konkrsu). Sistars tez chetnie obejrze. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Dni Żar 15.05.05, 22:25 ujjj, nie bedzie Sistars za to wystapi blizej nieznana grupa Sisters, zobaczcie tak napisali na oficjalnej stronie miejskiej ;-))) Oby nie bylo tak jak kiedys na wyborach Miss Polonia (a moze Miss Polski), ze chcieli zaprosic gwiazdke muzyki pop jednego sezonu niejakiego Jasona Donovana (partner Kyle Minogue z serialu) a zaprosili Donovana, barda ery hippisow znanego z protest-songu "Universal soldier". Refren "...and is figtnig for the Russia, and is fighting for Japan..." brzmialy wyjatkowo niestosownie na tym glupkowtym show. p.s. Oczywiscie wystapi Sistars, ale szkoda, ze w magistracie nie wiedza nawet kogo zapraszaja Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Dni Żar 16.05.05, 20:48 juz poprawili - jest Sistars ale mam jeszcze jedna watpliwosc - "Żarnalia" czy "Żaranalia"? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.zary Re: Dni Żar 16.05.05, 21:07 croolick napisał: > "Żarnalia" czy "Żaranalia"? nazwa Żarnalia kojarzy mi sie z żarnami i żniwami - Żaranalia byłyby o wiele lepszą nazwą Odpowiedz Link Zgłoś