14.05.05, 08:46
Jak podobają się wam atrakcje muzyczne tegorocznych dnia Żar? Będą Sistars,
hey, leszcze i red head (zespół wiśniewskiego). Całość będzie odbywać się na
ul. Podwale (tak miejsce koncertu opisane jest na stronie hey).
Obserwuj wątek
    • janwer Re: Dni Żar 14.05.05, 14:55
      Nie podobają mi się. Nie jestem fanem Wiśniewskiego.

Wiem, że dla innych jest to niezwykle atrakcyjna oferta i postaram się jakoś
      wycierpieć. :-)
      • zaranin Re: Dni Żar 14.05.05, 16:04
        Ja myślę, że oferta jak na festyn jest dobrze ułożona: dla miłośników powiedmzy
        rnb i podobnych - Sistars, dla fanów rocka - Hey, a pozostałe to takie łatwe i
        lekkie biesiadnictwo - typowo festynowe - Leszcze i Red Head
    • pawel.zary Re: Dni Żar 14.05.05, 17:27
      Oferta jak oferta :-) ani lepsza ani gorsza. Zawsze w takiej sytuacji będą
      zadowoleni i niezadowoleni. Zespół HEY grał niedawno na Przystanku Woodstock i
      ja osobiście obejrzałbym jakąś inną grupę, akurat w jego miejsce. Poza tym
      jestem zwolennikiem innych klimatów muzycznych, ale imprezy masowe rządzą sie
      swoimi prawami i nie wolno o tym fakcie zapominać.
      Ważne jest to, jak zmiana miejsca wpłynie na organizację całej imprezy. Ja mam
      nadzieję, że impreza będzie udana i przeniesienie jej do środka miasta
      przyniesie pozytywne efekty. Oby tak było.
      • croolick Re: Dni Żar 14.05.05, 19:23
        Ja tam sie z koncertu Hey ciesze, ile by nie grali tak jak Raz, Dwa, Trzy to
        zawsze dobrze ich posluchac (pochwale sie, ze bylem na ich pierwszym duzym
        koncercie w Jarocinie w 1992 r. i wtedy wlasnie rozblysla ich gwiazda jako
        zwyciezcow konkrsu). Sistars tez chetnie obejrze.
        • croolick Re: Dni Żar 15.05.05, 22:25
          ujjj, nie bedzie Sistars za to wystapi blizej nieznana grupa Sisters, zobaczcie
          tak napisali na oficjalnej stronie miejskiej ;-))) Oby nie bylo tak jak kiedys
          na wyborach Miss Polonia (a moze Miss Polski), ze chcieli zaprosic gwiazdke
          muzyki pop jednego sezonu niejakiego Jasona Donovana (partner Kyle Minogue z
          serialu) a zaprosili Donovana, barda ery hippisow znanego z protest-songu
          "Universal soldier". Refren "...and is figtnig for the Russia, and is fighting
          for Japan..." brzmialy wyjatkowo niestosownie na tym glupkowtym show.

p.s.

Oczywiscie wystapi Sistars, ale szkoda, ze w magistracie nie wiedza nawet kogo
          zapraszaja
          • croolick Re: Dni Żar 16.05.05, 20:48
            juz poprawili - jest Sistars ale mam jeszcze jedna watpliwosc - "Żarnalia" czy
            "Żaranalia"?
            • pawel.zary Re: Dni Żar 16.05.05, 21:07
              croolick napisał:

> "Żarnalia" czy "Żaranalia"?

nazwa Żarnalia kojarzy mi sie z żarnami i żniwami - Żaranalia byłyby o wiele
              lepszą nazwą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka