p_e_k_o 24.07.06, 22:39 Ktoś jechał rowerkiem czerwonym szlakiem z Żar (Olbrachtowa) do Łęknicy? Jak wygląda trasa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: Czerwony 24.07.06, 23:01 Cos Ty tak uwzial sie na to pedalowanie? Co na miasto wyskocze to na Ciebie na rowerku trafie ;-) Urlopik? Odpowiedz Link Zgłoś
p_e_k_o Re: Czerwony 25.07.06, 07:18 croolick napisał: > Cos Ty tak uwzial sie na to pedalowanie? Pogoda jest, więc korzystam. A co najważniejsze - kondycji w tabletkach nie sprzedają (praca siedząca wymaga poświęcenia). > Co na miasto wyskocze to na Ciebie na rowerku trafie ;-) Urlopik? Urlopik niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
gustaw24 Re: Czerwony 25.07.06, 07:30 Ja jechalem do Leknicy troche inna trasa. Z Zar do Olbrachtowa, pozniej szlakiem czerwonym do Suchleba, nastepnie w strone autostrady do Grotowa, pozniej przez Mieszkow, Niwice, Wlostowice, Czaple, Nowe Czaple i dotarlem do Leknicy. Trasa bardzo przyjemna, niezlej jakosci droga. Bardzo ciekawe gorki pod koniec (niezla serpentynka - mozna poczuc sie jak w gorach). Krotsza niz szlak czerwony. Niecale 40 km z tego co pamietam. Jedyny minus - duza czesc trasy jedziesz po otwartym terenie, co przy pogodzie, jaka mamy teraz, moze dac w kosc. Zawsze mozesz potraktowac "moja" trase jako droge powrotna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
p_e_k_o Re: Czerwony 25.07.06, 21:47 gustaw24 napisał: > Z Zar do Olbrachtowa, pozniej szlakiem czerwonym do Suchleba Jechałem ten kawałek - niezły odcinek przez las Miłowice-Suchleb. > Jedyny minus - duza czesc trasy jedziesz po otwartym terenie, co > przy pogodzie, jaka mamy teraz, moze dac w kosc. Nikt nie obiecywał, że będzie łatwo :) > Zawsze mozesz potraktowac "moja" trase jako droge powrotna. Może spróbuję - dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Czerwony 25.07.06, 22:21 Ja proponuję jechać przez Przewóz i niemiecką ścieżką rowerową do Bad Muskau. Odpowiedz Link Zgłoś