sibeliuss 25.12.06, 04:14 Pojawił się, czy ktoś z niego korzysta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: Szynobus 26.12.06, 21:42 sibeliuss napisał: > Pojawił się, czy ktoś z niego korzysta? no szynobus to od dawna jezdzi (SA 105 produkcji ZNTK) na linii ZG - Zary, Zary - Zagan chodzi Ci o ten nowy z PESA na lini Zielona Góra - Zary - Wegliniec? Jeszcze go nie widzialem a dzis widzialem na przejezdzie w Grabiku "stary" SA 105. Odpowiedz Link Zgłoś
plakon83 Re: Szynobus 01.01.07, 15:33 Ja korzystałem raz z połączenia Żary-Wrocław, którego pierwszą część realizuje właśnie szynobus. Wygląd zew. 7/10 (głównie poprzez badziewne "wojewódzkie kolory")wnętrze 6.5/10 trochę tandetne plastiki i fotele rodem z MZK, chociaż na takich krótkich trasach nie męczą. Poza tym podróż, która wg rozkładu powinna trwać 3h trwała prawie 4(szynobus najpierw czeka na "bóbr"z Wrocławia[który od kiedy zaczął jeżdzić 2:50h nigdy nie jest na czas]potem jeszcze często pociąg w Węglińcu czeka na jeszcze inny pociąg także z rozkładowej 20:15 robi się 21:00)jeszcze nie słyszałem, żeby to połączenie zostało zrealizowane na czas. Odpowiedz Link Zgłoś
s_ares Re: Szynobus 06.01.07, 22:03 Plakon, toczka w toczke! Jechalam przedwczoraj. Dokladnie to samo. Tylko zeby na tym sie skonczylo! Skad! Grzeja, jakby za oknem -50°C bylo. Zwracalam uwage. Ale jakos nic sie nie zmienilo. No i zapowiedzi brak. Sa wyswietlacze, ale wylaczone. Dlaczego? A ludzie w wiekszosci zdezorientowani. Odpowiedz Link Zgłoś