p.e.k.o 27.12.06, 18:30 Widzieliście? Koszmar Rynku zaczyna wyglądać jak należy. Dzisiaj oglądałem pierwszy odsłonięty fragment i musze powiedzieć, że to co widziałem zapowiada całkiem ciekawy efekt końcowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: Nowe oblicze jamnika 28.12.06, 00:15 fajnie wygladaja zwlaszcza te stare okna u tych, ktorych nie stac bylo na kupno nowych... Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Nowe oblicze jamnika 28.12.06, 00:26 croolick napisał: > fajnie wygladaja zwlaszcza te stare okna u tych, ktorych nie stac bylo na > kupno nowych... nie to, ze nie obserwuje z zaciekawieniem postepu prac i uwazam, ze bedzie to wygladac niezle, ale chodzi mi o polityke miasta w sprawie kamienic w srodmiesciu. Pozbyto sie problemu sprzedajac w centrum miasta zdekapitalizowane lokale w duzej czesci osobom niezamoznym IMHO bylo to zagranie nie fair i uwazam, ze udzielajac pomocy w renowacji fasad pod uwage powinna byc tez brana stolarka okienna. Miasto powinno tez stawiac wyrazne warunki dotyczace wygladu fasad, by z okien nie straszyly taleze i prety anten. Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Nowe oblicze jamnika 01.01.07, 12:17 Witam Wszystkich w Nowym Roku. Temat aż prosił się o zdjęcie, więc wrzucam fotkę z 31 grudnia 2006 roku. img477.imageshack.us/my.php?image=cam0344gt2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Nowe oblicze jamnika 01.01.07, 13:53 no wlasnie, sliczne sa te stare, niepomalowane okna, jak pieknie komponuja sie z nowa fasada... Odpowiedz Link Zgłoś
goahead1 Re: Nowe oblicze jamnika 01.01.07, 14:59 okna pół biedy ale ta budka z boku jamnika CUDAK Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Nowe oblicze jamnika 01.01.07, 19:39 W projekcie widziałem że niektóre okna miały być zmienione. Pożyjemy, zobaczymy. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
nika139 Re: Nowe oblicze jamnika 01.01.07, 19:45 Okna jak okna, ale wschodnia ściana bloku super pasuje do odnowionej fasady. Nic tylko taką atrakcję pokazywać turystom. Bober! Ta twoja fotka to była zrobiona złośliwie, czy przez przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
boberzary Re: Nowe oblicze jamnika 01.01.07, 19:56 Zdjęcie zrobione specjalnie ale nie złośliwie... Odpowiedz Link Zgłoś