ma.la.wi 24.11.03, 17:55 czy ktos przejmie opieke nad zarskim forum? tutaj szczegoly, fajnie by bylo gdyby jednak to forum nie zostalo zlikwidowane... jesli jednak nie bedzie chetnych do moderowania to smutny jego los... :( pozdrawiam cieplo malawi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldi123 Re: prywatyzacja forów... 25.11.03, 18:04 proponuje Croolicka, jako najbardziej aktywnego na naszym forum, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: prywatyzacja forów... 25.11.03, 21:50 waldi123 napisał: > proponuje Croolicka, jako najbardziej aktywnego na naszym forum, pzdr Witajcie, milo Was znowu na forum widziec. Dzieki Waldi za rekomendacje, przyznam sie szczerze, ze wyslalem juz do Gazety maila w tej sprawie - nie, nie to, ze chce byc tyranem i marzy mi sie po nocach bycie adminem, ale zalezy mi na tym forum i skoro chca je sprywatyzowac to ja sie moge nim zaopiekowac. Zreszta co to za opieka? Nie zamierzam nikogo banowac, postow usuwac (poza reklamowym spamem i crossoverowych postach nawiedzencow). Czekam na odpowiedz od Gazety, ale mam doswiadczenie z nimi w sprawie binariow w ich serwisie usenetowym i moge sie spodziewac, ze w najlepszm razie odpowiedz przyjdzie po dlugim oczekiwaniu albo w ogole zignoruja... Odpowiedz Link Zgłoś