Dodaj do ulubionych

Język angielski

28.04.04, 17:21
Słuchajcie, szukam kogoś, kto mógłby pomóc mi w nauce języka angielskiego.
Chodzi mi o takie luźne konwersacje, tu w Radzyminie. Pozdr.
Obserwuj wątek
    • szifox Re: Język angielski 29.04.04, 10:38
      zapisz się do OSP ...
      • evitka27 Re: Język angielski 29.04.04, 14:35
        Ja nie żartuje, ja naprawdę szukam kogos do konwersacji. Po co mi OSP...
        • szifox Re: Język angielski 30.04.04, 09:03
          Ochotnicza Straż Pożarna - tam działa nas gwiazdor Kejvin
          • evitka27 Re: Język angielski 30.04.04, 12:24
            Wiem, że tam działa nasza gwiazda. Ale ja nie potrzebuje gwiazdy, a jedynie
            szukam osoby, która mi pomoże. Ale chyba na tym forum jej nie znajdę.
            • bziancol Re: Język angielski 05.05.04, 21:55
              Nie znam osobiście nikogo w Radzyminie, ale przestrzegam przed Pam Agency na
              ul. Szkolnej, nie powiem z jakich powodów, ale znam przypadki z autopsji......
              że nie warto.
              • evitka27 Re: Język angielski 07.05.04, 15:58
                To może wymienimy sie doswiadczeniami? Bo ja tam przez pewien czas uczylam sie
                angielskiego. Ale niezbyt długo...
                • bziancol Re: Język angielski 11.05.04, 19:06
                  tzn?
                  a dlaczego zrezygnowałaś???
                  • evitka27 Re: Język angielski 12.05.04, 15:10
                    Trochę przeszkadzały mi panujące tam warunki- niezbyt estetyczna ta szkółka. Po
                    biurku ciągle łaził mi kot- owszem miłe zwierzątko, ale mnie drażniło. No i sam
                    nauczyciel- niezbyt zależało mu na moim poziomie, nie przykładał sie zbytnio.
                    No i teraz mam problem- chciałabym ten mój angielski podszkolić, niekoniecznie
                    z nauczycielem, to może byc osoba która zna angielski na poziomie takim jak
                    ja... Chciałabym po prostu poćwiczyć mówieniesmile
              • rembel Re: Język angielski 13.05.04, 14:40
                Ja tam uczylem sie u nich z Szymkiem i nie narzekam - inna sprawa ze wszystko
                zapomnialem, no bo niby powinienem dobrze umiec skoro skonczylek nasze kochane
                L.O. na 3 maja w klasie z rozszerzonym angielskim smile Tez bym pogadal z jakims
                anglo - ale nie mam kasy ani czasu. Jedyna nadzieja jest Tomek - jak wroci z
                USA to blysnie smile
                • tezax Re: Język angielski 14.05.04, 10:55
                  Jeżeli wróci....... : (
                  • rembel Re: Język angielski 17.05.04, 12:52
                    Nie defetyzuj kobieto smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka