evitka27 28.04.04, 17:21 Słuchajcie, szukam kogoś, kto mógłby pomóc mi w nauce języka angielskiego. Chodzi mi o takie luźne konwersacje, tu w Radzyminie. Pozdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evitka27 Re: Język angielski 29.04.04, 14:35 Ja nie żartuje, ja naprawdę szukam kogos do konwersacji. Po co mi OSP... Odpowiedz Link
szifox Re: Język angielski 30.04.04, 09:03 Ochotnicza Straż Pożarna - tam działa nas gwiazdor Kejvin Odpowiedz Link
evitka27 Re: Język angielski 30.04.04, 12:24 Wiem, że tam działa nasza gwiazda. Ale ja nie potrzebuje gwiazdy, a jedynie szukam osoby, która mi pomoże. Ale chyba na tym forum jej nie znajdę. Odpowiedz Link
bziancol Re: Język angielski 05.05.04, 21:55 Nie znam osobiście nikogo w Radzyminie, ale przestrzegam przed Pam Agency na ul. Szkolnej, nie powiem z jakich powodów, ale znam przypadki z autopsji...... że nie warto. Odpowiedz Link
evitka27 Re: Język angielski 07.05.04, 15:58 To może wymienimy sie doswiadczeniami? Bo ja tam przez pewien czas uczylam sie angielskiego. Ale niezbyt długo... Odpowiedz Link
evitka27 Re: Język angielski 12.05.04, 15:10 Trochę przeszkadzały mi panujące tam warunki- niezbyt estetyczna ta szkółka. Po biurku ciągle łaził mi kot- owszem miłe zwierzątko, ale mnie drażniło. No i sam nauczyciel- niezbyt zależało mu na moim poziomie, nie przykładał sie zbytnio. No i teraz mam problem- chciałabym ten mój angielski podszkolić, niekoniecznie z nauczycielem, to może byc osoba która zna angielski na poziomie takim jak ja... Chciałabym po prostu poćwiczyć mówienie Odpowiedz Link
rembel Re: Język angielski 13.05.04, 14:40 Ja tam uczylem sie u nich z Szymkiem i nie narzekam - inna sprawa ze wszystko zapomnialem, no bo niby powinienem dobrze umiec skoro skonczylek nasze kochane L.O. na 3 maja w klasie z rozszerzonym angielskim Tez bym pogadal z jakims anglo - ale nie mam kasy ani czasu. Jedyna nadzieja jest Tomek - jak wroci z USA to blysnie Odpowiedz Link