elizabeth40 21.08.11, 14:22 Serdeczne podziękowania dla organizatorów rajdu rowerowego w sobotnie popołudnie. Grupka obcych sobie osób miło spędziła czas. Na zakończenie Grześ zorganizował nam smacznego grilla. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
totomoto Re: Rajd rowerowy 22.08.11, 07:51 mieliśmy chęć dołączyć całą rodziną, ale ten wiatr (ta pogoda) nas trochę zniechęciła czy mogę się dowiedzieć ile osób wzięło udział w tym rajdzie? i czy byli rodzice z malutkimi dziećmi w fotelikach?, bo moja malutka córcia też miała z nami jechać. Mam nadzieję, że to nie ostatnia taka przejażdżka! Odpowiedz Link
kchacinski Re: Rajd rowerowy 22.08.11, 09:09 Było 16 osób. Przejażdżka zakończyła się grillem. Wiatr był uciążliwy na pierwszym etapie trasy, jednak gdy wjechaliśmy do lasu nie był już odczuwalny. Uczestnicy ustalili, że we wrześniu ponownie się spotkają Najmłodszym uczestnikiem była dziewczynka w wieku ok 10 lat. Wrzucę zdjęcia z rajdu, tylko muszę znaleźć czytnik kart SD. Odpowiedz Link
totomoto Re: Rajd rowerowy 23.08.11, 12:30 dzięki za odpowiedż! jak są podziękowania po rajdzie to musiało być fajnie Odpowiedz Link
kdobrzyniecki fotorelacja 23.08.11, 23:53 Zapraszam do obejrzenia zdjęć z rajdu rowerowego Odpowiedz Link
lolia.8 Re: fotorelacja 25.08.11, 12:42 Rajd był naprawdę świetnym sposobem na spędzenie wolnego popołudnia. Bardzo dziękujemy organizatorom i nie możemy doczekać się kolejnego wypadu Odpowiedz Link