Dodaj do ulubionych

Gastroskopia-prywatnie

02.11.11, 15:56
Witam czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć gdzie zrobić prywatnie gastroskopię i czy jest opcja narkozy, bo słyszałem że do miłych badań to ona nie należy. Będę wdzięczny za opinię również na temat jak jest z tym badaniem
Obserwuj wątek
    • julmac Re: Gastroskopia-prywatnie 02.11.11, 18:06
      Słyszałam że dobrze robią w Multi Medice w Zielonce, osobiście miałam robione na Banacha, ale trafiłam na kiepskiego lekarza, na pewno do przyjemnych badań to nie należy ale jak lekarz dobrze zrobi to nie ma tragedii.
      • kamilka0701 Re: Gastroskopia-prywatnie 03.11.11, 20:01
        Ja miałam w praskim robioną. No nie należy do miłych badań ale rzeczywiście da się przeżyć jeśli lekarz dobrze podejdzie do tego co robi i jest w miarę miła i uspakajająca atmosferasmile
        Ja osobiście się trzęsłam przed badaniem jak galareta haha nigdy tak się nie bałam żadnego badaniasmile tyle się o tym nasłuchałam,tyle mi ludzie nagadali to pewnie dlatego tak reagowałam...smile a wcale nie było tak strasznie,jedynie uczucie tego badania jest bardzo nie miłe!
        • moreno150 Re: Gastroskopia-prywatnie 14.11.11, 14:42
          Niestety w Multi medyce robią tylko raz w miesiącu a czy znacie inne namiary. Czy robił ktoś w Esculapie w Markach?
    • wi.ld Re: Gastroskopia-prywatnie 14.11.11, 18:24
      Gastroskopię możesz zrobić w Centrum Medycznym Damiana ul. Wałbrzyska 46 w W-wie. Tel znajdziesz w necie. Ja robiłam niedawno w znieczuleniu ogólnym, koszt 170 zł, płacisz przed samym badaniem. Badanie trwa jakieś 15 min, ale wierz mi - widziałam starszego pana, który "próbował" poddać się badaniu " na żywca"... Nie dał rady, wyszedł, odpoczął, zapłacił i zrobił badanie po ludzku. Są oczywiście przypadki, kiedy ludzie wytrzymują, więc nie wiem jak Ty się do tego odniesiesz. Wybudzasz się praktycznie zaraz po badaniu, leżysz sobie jeszcze ok 30 min i jedziesz do domu. Ja wstałam po 15 min, czułam się dobrze. Jeżeli możesz sobie pozwolić na narkozę, to się nie zastanawiaj. Możesz tam również umówić się na wizytę do gastrologa, ja byłam na wizycie poza Centrum, polecam dr Wojciecha Gietkę ul. Kępna 2 w W-wie. Mam nadzieję, że pomogłam. Powodzenia smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka