Dodaj do ulubionych

Bank PKO BP

09.11.11, 17:36
ciągle, ciągle są tam kolejki,
czy nie uważacie, że albo jest tam za mało personelu, albo w Radzyminie nie wystarcza już jedna placówka PKO BP?
Obserwuj wątek
    • josephine_francuzka Re: Bank PKO BP 09.11.11, 17:40
      jeśli chodzi o mnie to zawsze kiedy tam jestem muszę odstać w kolejce
      i to ponad 20-30 minut
    • kchacinski Re: Bank PKO BP 09.11.11, 17:41
      Myślę, że banki celowo "zmuszają" w ten sposób klientów do korzystania z internetu. Ja bywam w swoim banku raz w roku i nie czuje potrzeby bycia częściej smile
      • josephine_francuzka Re: Bank PKO BP 09.11.11, 17:48
        tylko jak wpłacisz pieniądze przez internetsmile))))))))))))))))))))))))))))0
        nie w każdym banku są wpłatomaty
        • josephine_francuzka Re: Bank PKO BP 09.11.11, 17:48
          nie ma co bronić
          są kolejki w PKO BP i koniec
    • wi.ld Re: Bank PKO BP 13.11.11, 22:28
      Wydaje mi się, że wynika to ze złej organizacji. Do tego samego stanowiska podchodzą ludzie wpłacający pieniądze oraz ci, którzy np. biorą kredyt... A wystarczyłoby zrobić oddzielne stanowiska dla wpłacających / wypłacających i oddzielne dla podpisujących umowy - tak, jak rozwiązały to inne banki.
      • marcel.black Re: Bank PKO BP 14.11.11, 15:09
        Staram się omijać tę placówkę szerokim łukiem o ile to możliwe , wszystko załatwiam przez internet bądź infolinię ,zachodzę tam jedynie po to aby wpłacić pieniądze.
        Nie rozumiem polityki tej placówki, pracuje tam tyle Pań ale zawsze jest czynne tylko jedno góra dwa stanowiska z PIĘCIU!!!!
        wi.ld ma racje czy wpłacasz pieniądze, czy otwierasz konto,czy opłacasz rachunki a może bierzesz kredyt wszystko jest załatwiane przy tych dwóch okienkach!!!!
        Miałem sytuacje gdzie chciałem tylko wpłacić pieniądze a przy obu czynnych stanowiskach Panie udzielały kredytów!!!!!Masakra!!!!
        Mało tego rozmowy "o dupie maryny" między pracownikami są na porządku dziennym oczywiście nie w wolnym czasie tylko w czasie obsługi klienta.....
        • kchacinski Re: Bank PKO BP 14.11.11, 17:30
          Najwyraźniej menadżerowie kończyli wspólną szkołę z menadżerami placówek pocztowych wink
        • topsecretmecenas Re: Bank PKO BP 01.12.11, 22:35
          Tyyyyyyle Pań?! Raptem dwie!!! Reszta stanowisk to prowizorka. Dwie osoby na jeden oddział- tak to nigdzie nie ma. Aaaaa sorry... tak jest tylko w PKO w Radzyminie!!!!!
          • aniuta65 Re: Bank PKO BP 02.12.11, 08:24
            W wakacje gdy byłam były 3 panie. 2 obsługiwały i 3 chyba kierowniczka po drugiej stronie osobno siedziała.
            • totomoto Re: Bank PKO BP 02.12.11, 10:39
              Kierowniczka to siedzi na przeciwko dwóch stanowisk obsługujących za szklanymi drzwiami, przez które my jej nie widzimy, natomiast ona nas taksmile
    • wimperga Re: Bank PKO BP 14.11.11, 19:54
      Dawno stwierdziłam, że to bank dla ludzi z dużą ilością wolnego czasu. Czyli nie dla mnie.
      • 2011polska Re: Bank PKO BP 22.11.11, 11:35
        oczywiście, że tak

kolejki takie jak na poczcie
        • nowy_radzymin Re: Bank PKO BP 24.11.11, 10:20
          I oddział Banku PKO BP w Radzyminie to miejsce gdzie na 6 stanowisk czynne sa maxymlanie 2, Panie które tam pracuja w większości przesaidują na zapleczu i wcale nie sa zainteresowane obsługa klienta... średni czas oczekiwania na obsługę to 25 minut... czy mozna inaczej?? jasne ze mozna wystarczy spojrzec do Banku za sciana gdzie w banku milenium nie ma nigdy kolejki bo wszytko idzie tam sprawnie...a moze trzeba pomoc w PKO BP i podeslac kontrole z centrali tego banku....godziny otwarcai od 11 to tezn chyba troche nie na te czasy....
          • totomoto Re: Bank PKO BP 24.11.11, 10:54
            Ja też miałam konto w tym banku i od samego początku nie podobała mi się tam obsługa, więc poszłam zamknąć rachunek z końcem września. Proszę sobie wyobrazić, że w połowie listopada dostałam pismo z banku, że moje konto nadal istnieje a ja mam zadłużenie za prowadzenie konta i oczywiście koszty upomnienia - co powinnam z tym zrobić? dlaczego mam płacić za czyjeś błędy? jaka jest tam obsługa?
            • wimperga Re: Bank PKO BP 24.11.11, 11:40
              totomoto napisała:

> Ja też miałam konto w tym banku i od samego początku nie podobała mi się tam ob
              > sługa, więc poszłam zamknąć rachunek z końcem września. Proszę sobie wyobrazić
              > , że w połowie listopada dostałam pismo z banku, że moje konto nadal istnieje a
              > ja mam zadłużenie za prowadzenie konta i oczywiście koszty upomnienia -

To stary numer, szczególnie banków z literkami PKO na początku.
              Kiedyś, w zamierzchłych czasach przed bankowością internetową (która niech żyje!, w oddziale jakiegokolwiek banku a mam konta w kilku, byłam może z roku temu), miła pani z obsługi nie chciała mi sprawdzić stanu konta bo "system i tak pewnie nie działa"- sprzedałam mieszkanie i chciałam sprawdzić czy aby kupujący mnie nie oszukał i zapłacił. Nie chodziło o 10 czy 20 zł. Konto otworzyłam tylko i wyłącznie dla tej jednej operacji, potem miałam problemy aby je zamknąć (słowo niedasie było odmieniane przez wszystkie przypadki), w końcu udało się ale wiem jedno: nigdy więcej banków PKO.
          • josephine_27 Re: Bank PKO BP 24.11.11, 12:16
            na 6 stanowisk czynne przeważnie a nawet zazwyczaj 2 stanowiska do czego to podobne!!!!
            ten Bank to tak jak poczta gdzie trzeba w kolejce odczekać
            • topsecretmecenas Re: Bank PKO BP 01.12.11, 22:40
              Zamiast pisać na forach, lepiej napisać jakieś pismo do dyrekcji bo tam za mało ludzi pracuje. Dwie osoby na oddział to ciut przymało. Mnie wiąże kredyt z tym bankiem więc to więzy silniejsze niż małżeństwo i odejść puki co nie da rady
              • 2011polska Re: Bank PKO BP 02.12.11, 18:17
                skargę do dyrekcji to możnaby napisać
                niech też pomyślą może o otwarciu jeszcze jednego oddziału na terenie Radzymina albo zwiększeniu ilości personelu
                • topsecretmecenas Re: Bank PKO BP 03.12.11, 00:42
                  ani tego ani tego nie zrobią bo oddział nie zarabia na siebie
          • josephine_27 Re: Bank PKO BP 24.11.11, 12:19
            co do godzin otwarcia również się zgadzam,że chyba nie na obecne czasy
            • nowy_radzymin Re: Bank PKO BP 24.11.11, 17:06
              proponuje złożyć skargę ...czy ktoś wie gdzie takowe sie składa??
              • topsecretmecenas Re: Bank PKO BP 01.12.11, 22:43
                Do dyr w pierwszej kolejności
                • medi123 Re: Bank PKO BP 02.12.11, 09:06
                  ja pracowałam kiedys w tym banku i odeszłam, ludzie narzekali - ze ciągłe kolejki, Ci na samej górze wymagali dosłownie cudów nie widząc chyba nawet jak wyglada praca w oddziałach - nie moja wina była ze jest brak obsady albo ze kaza robic wszystko w jednym okienku - ja tak naprawde pracowalam 8,9 godzin słuchając narzekan ludzi uśmiechając sie, aż wkoncu odeszłam do innej instytucji
                  • reymonta9999 Re: Bank PKO BP 02.12.11, 18:19
                    Czyli wszystko w normie!Wiadomo że cały burdel w danej firmie jest spowodowany dyrekcją!Jak na poczcie! Ale obrywa pracownik pracujący najbliższy klienta!
                    • topsecretmecenas Re: Bank PKO BP 03.12.11, 00:47
                      Poczta albo Biedronka ze starych czasów, kasjerki w pampersach bo Zarząd przehulał kase na nowe etaty. Buhaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka