marta.zbych 11.12.11, 18:38 Czy wie ktoś może w jakich godzinach będą rekolekcje dla dzieci w poszczególnych dniach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
totomoto Re: Rekolekcje 12.12.11, 06:28 Dla dzieci klas 1-6 rekolekcje o godz.9.00 i 14.00 Można sprawdzić w gablocie przed kościołem. Ksiądz ogłaszał, że jest rozkład rekolekcji na stronie internetowej, ale ja tam nie widzę Może ktoś wie z forumowiczów kto zajmuje się stroną naszej Kolegiaty?, bo od jakiegos czasu nie jest prowadzona na bieżąco Odpowiedz Link
marta.zbych Re: Rekolekcje 12.12.11, 08:52 Byłam wczoraj w kosciele i słyszałam że są w gablocie i stronie internetowej ale nie spojrzałam do gabloty bo mówię zobaczę w komputerze i też nie mogłam nic znależć Odpowiedz Link
poduszeczkazkropka Re: Rekolekcje 12.12.11, 13:52 Wczesniej uzupelnianiem zajmowal sie prawdopodobnie ksiadz Jacek, teraz jest ktos nowy. Odpowiedz Link
totomoto Re: Rekolekcje 13.12.11, 06:55 Chyba dzisiaj mnie olśniło Wchodzę na stronę Parafii Radzymin i pisze jak "wół" na dole "Najważniejsze ogłoszenia" i tam program rekolekcji a ja szukałam w ogłoszeniach z ostatniej niedzieli i wcześniejszych. ***Miej oczy szeroko otwarte*** Odpowiedz Link
marta.zbych Re: Rekolekcje 13.12.11, 10:05 Musieli dopiero teraz je wrzucić bo wcześniej nie było na 100 procent. Odpowiedz Link