piotrekb01 SPAWANIE PLASTIKU, NAPRAWA ZDERZAKÓW 22.03.10, 14:43 Firma PICO - SPAWANIE PLASTIKU Oferujemy spawanie: * zderzaków * atrap * lamp * lusterek * elementów motocykli i quadów (min. owiewki i błotniki) * zbiorniczków * bagażników dachowych * elementów sprzętu AGD i RTV * elementów wykonanych z pleksi (plexiglas) * dorabiamy uchwyty i uzupełniamy ubytki * spawamy popękane obudowy filtrów powietrza, intercooler'y itp Radzymin k/Warszawy, ul. Strzelców Kaniowskich 3 (obok Straży Pożarnej) Kontakt 507-605-189 Piotr Borowy Więcej informacji na www.pico.com.pl Odpowiedz Link
poszukujelok Poszukuję LOKALU do WYNAJMU 27.03.10, 10:41 Szanowni Forumowicze, poszukuję lokalu o pow. 25-30m do wynajęcia w Radzyminie. Nie dalej niż 1 km od centrum. Kontaktować się proszę poprzez konto na gazeta.pl (prawy górny róg). Pozdrawiam Odpowiedz Link
mag.da4 Re: OGŁOSZENIA - zamieszczamy wyłacznie w tym wąt 01.04.10, 15:14 szifox napisał: > Szanowni Państwo, > kierując się zapisami regulaminu Forum Gazaeta.pl oraz zasadami Netykiety, > których zapisy brzmią następująco: > > NETYKIETA - Czego unikać > Nie publikuj ogłoszeń ani reklam! Do ich publikacji służą serwisy > ogłoszeniowe lub wyznaczone fora. > > REGULAMIN - Forum Gazeta.pl - punkt 5. > Niedopuszczalne jest umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl > treści uznanych (...) i naruszających zasady Netykiety. > > INFORMUJĘ, ŻE OGŁOSZENIA O SPRZEDAŻY, KUPNIE, NAJMIE I TYM PODOBNYCH, MOŻNA > ZAMIESZCZAĆ WYŁĄCZNIE JAKO ODPOWIEDŹ DO TEGO WĄTKU - Z WŁASNYM OPISEM W > TEMACIE POSTU !!! > > Forum "Radzymin i okolice" nie jest forum ogłoszeniowym czy reklamowym ale > dyskusyjnym i właściwie żadne ogłoszenia nie powinny być tutaj zamieszczane. > Jednak w drodze wyjątku dopuszczamy możliwość publikacji drobnych lokalnych > ogłoszeń pod warunkiem stosowania się do powyższej zasady. > > Pozdrawiam, > Mariusz Szewczyk > sprzedam działkę budowlana 789m ok.5km.od Radzymina miejscowośc Rasztów > --~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~ > STOWARZYSZENIE RADZYMIŃSKIE FORUM > Radzymin, ul. Weteranów 47 > e-mail: forum@radzymin.net > internet: forum.radzymin.net > -~----------~----~----~----~------~----~------~--~- Odpowiedz Link
kasienka23a poszukuje hali/magazynu do wynajęcia 08.04.10, 14:40 pilnie wynajmę na dłuższy czas budynek wolnostojący 250-400mkw na zakład ślusarski-głosna produkcja.Wszystkie media,socjal,biuro,dobra lokalizacja za rozsądna cenę.Kontakt na maila pakro@poczta.onet.pl lub tel.0602597403-Paweł Kucharski Odpowiedz Link
amanna1 Sprzedam mieszkanie OS.Victoria 40m2- bezpośrednio 08.04.10, 20:57 forum.gazeta.pl/forum/w,35987,107357301,107357301,Sprzedam_mieszkanie_40m2_na_OS_Vict_bezposrednio.html Odpowiedz Link
reniawroniuk Sprzedam mieszkanie OS.Victoria 40m2- bezpośr 11.06.10, 22:48 SPRZEDAM MIESZKANIE DWUPOKOJOWE NA OSIEDLU VICTORIA . MIESZKANIE NA 2 PIĘTRZE Z ANEKSEM KUCHENNYM I LOGGIA BALKONOWĄ . CICHE , ZADBANE . POLECAM . WIECEJ INFORMACJI POD NR TEL. 503-727-950. Odpowiedz Link
dest-roy SPRZEDAM MIESZKANIE Z OGRÓDKIEM NA REYMONTA! 12.04.10, 13:50 Sprzedam bezpośrednio mieszkanie(38mkw)z ogródkiem na osiedlu Reymonta. 2pokoje,aneks kuchenny(do wykończenia),łazienka,przedpokój+komórka na korytarzu+miejsce parkingowe. Kontakt 603-647-223 Odpowiedz Link
agaijakub Wynajmę 14.04.10, 16:22 Wynajmę przy nowym gabinecie kosmetycznym, fryzierze i manicurzystce pomieszczenie 18m 2 + balkon. kontakt 609 242 218 Odpowiedz Link
ew151 oddam meble lakierowane 24.04.10, 14:38 Witam, mam do oddania meble z lakierowanymi frontami. Meble są w stanie doś dobrym jak na swoje 18 lat.Osoby zainteresowane proszę o kontakt na email ew151@wp.pl. Chętnie wyślę zdjęcia. pozdrawiam Odpowiedz Link
cegan Nowa sala weselna 24.04.10, 19:00 Nową salę weselną otworzono przy ul. Chełmżyńskiej 180 w warszawie, na pograniczu Ząbek. Więcej informacji na: www.fabrykasmaq.pl Odpowiedz Link
padm24 super wyprawka dla dziecka! 24.04.10, 22:22 WITAM, MAM DO SPRZEDANIA DUŻO RZECZY DLA DZIECKA PO MOIM SYNKU. I TAK SPRZEDAM: - ŁÓŻECZKO SOSNOWE Z SZUFLADĄ (DREWEX)+ MATERACYK PIANKA-KOKOS, + BALDACHIM +POŚCIEL + OCHRANIACZE + PRZYBORNIK DO ZAWIESZENIA NA ŁÓŻECZKU NA POTRZEBNE RZECZY WSZYSTKO W KOLORZE POŚCIELI - DODAJĘ GRATIS ROŻEK Z PODUSIĄ W JEDNAKOWYM KOLORZE ( KOLOR UNIWERSALNY MOŻE BYĆ DLA DZIEWCZYNKI I CHŁOPCA),- STAN IDEALNY BO DZIECKO ŚPI Z MAMĄ - FOTELIK MAXI COSI CABRIO FIX - 0 - 13KG, STAN IDEALNY,UŻYTY KILKA RAZY,JESZCZE Z CENĄ, PASUJE DO WPIĘCIA W WIELE WÓZKÓW, - WÓZEK QUINNY -TRÓJKOŁOWIEC : GONDOLA ( STAN IDEALNY - UŻYWANA MOŻE ZE 3 MIESIĄCE),+ SPACERÓWKA ( STAN BARDZO DOBRY), + AKCESORIA : FOLIA PRZECIWDESZCZOWA, ŚPIWÓR NA ZIMĘ, TORBA WIELOFUNKCYJNA DO ZESTAWU ( AKCESORIA STAN IDEALNY) + GRATIS PARASOLKA,I FIRMOWY KOCYK QUINNY - LEŻACZEK- BUJACZEK, Z PASAMI DO PRZYPIĘCIA- IDEALNY GDY MAMA JEST ZAJĘTA A DZIECKO CHCE MIEĆ PRZY SOBIE,( STAN BARDZO DOBRY+++ ), NOSIDEŁKO +BEYBE CONFORT GRATIS, - DUŻO FIRMOWYCH ZABAWEK , GRZECHOTEK, KARUZELKA GRAJĄCA GŁÓWNIE FISHER PRICE - W STANIE IDEALNYM, I BARDZO DOBRYM +++, ZABAWKI I AKCESORIA W STANIE BARDZO DOBRYM - GRATIS( NP.BUJAWKA, WANIENKA I WIELE INNYCH), - PRZEWIJAK PRAWIE NIE UŻYWANY, MOŻE BYĆ Z PÓŁKĄ, - GRAJĄCA MATA Z KIEROWNICĄ DO ZABAWY W SAMOCHODZIE ( STAN BARDZO DOBRY+++), - STOLER DO WÓZKA NAJFAJNIEJSZY JAKI JEST DOSTĘPNY Z WIELOMA ZABAWECZKAMI I UCHWYTEM NA BUTELKĘ LUB KUBECZEK ( STAN IDEALNY ), - ROWEREK - PCHACZ W STANIE DOBRYM - ODDAM GRATIS, - WIELE UBRANEK FIRMOWYCH NEXT, GEORGE, GAP,H&M, COCCODRILLO, WÓJCIK ITP. TE W STANIE IDEALNYM I BARDZO DOBRYM+++ SPRZEDAM A TE W STANIE DOBRYM= ODDAM GRATIS,(WIEK 0 - 18M) - BUCIKI BARTEK, NIKE, KAPCIUSZKI BEFADO,ITP. - STAN JAK WYŻEJ, ( WIEK 0 - 18M), DLA OSOBY,KTÓRA ZDECYDUJE SIĘ NA WIĘKSZE ZAKUPY NAPRAWDĘ WIELE RZECZY ODDAM GRATIS KONTAKT TEL. 501-560-796 (RADZYMIN) Odpowiedz Link
mag.da4 praca 05.05.10, 13:52 poszukiwany asytent handlowca teren radzymin i okolice wymagany samochód i niekaralonść.wiecej informacji pod tel.693-727-962 Odpowiedz Link
necia27 Drzwi antywłamaniowe zewnętrzne!!! 06.05.10, 14:04 Produkcja, sprzedaż drzwi zewnetrzne, bramy,ogrodzenia, sejfy. www.walmarkpolska.pl Produkcja i biuro w Słupnie/pod Radzyminem tel: 605-627-703 022 863-85-99 Odpowiedz Link
ogrody.pawla Pielęgnacja ogrodów 10.05.10, 22:42 Wiam wszystkich forumowiczów! Chciałem zaoferować Państwu profesjonalne zajęcie się Waszym ogrodem, działką, trawnikiem. Doświadczenie praktyczne podparte fachową wiedzą z zakreu ogrodnictwa sprawi, że sąsiedzi z podziwem i zazdrością będą zerkać na wypielęgnowaną, zadbaną posesję, na której wypoczynek sprawi Wam prawdziwą przyjemność. Zainteresowanych moją ofertą proszę o kontakt e-mail Odpowiedz Link
koko1235 Sprzedam działkę 11.05.10, 15:41 Sprzedam działkę budowlaną bezpośrednio przy ulicy Nowej (między Weteranów a Broniewskiego ) Kontakt telefoniczny 671-92-68 Odpowiedz Link
koko1235 Re: Sprzedam działkę 11.05.10, 15:43 koko1235 napisała: > Sprzedam działkę budowlaną bezpośrednio przy ulicy Nowej (między Weteranów a > Broniewskiego ) > Kontakt telefoniczny 671-92-68 Zapomniałam podać numeru kierunkowego Kontakt 22-971-92-68 Odpowiedz Link
opieku-nka31 Zaopiekuje się maleństwem. 13.05.10, 18:44 Witam Jestem 31 letnią kobietą, mieszkam w Radzyminie i chętnie zaopiekuję się maleństwem.Jestem osobą dojrzałą,odpowiedzialną,bardzo lubie zabawy z dziećmi.Dzieciaczki też do mnie lgną Pomyślałam sobie że może ktoś poszukuje opiekunki właśnie na weekend a ja właśnie soboty i niedziele mam wolne.Zainteresowanych proszę o kontakt na email: opieku-nka31@gazeta.pl Odpowiedz Link
x_alicia_x POSZUKUJĘ CIEKAWYCH WNĘTRZ DO ZDJĘĆ 15.05.10, 13:04 Jeśli macie Państwo fajnie zaprojektowane mieszkanie lub dom i chcielibyście się nim pochwalić oraz uwiecznić je fotograficznie w sposób profesjonalny (do ewentualnej publikacji w gazecie) proszę o kontakt mailowy x_alicia_x@gazeta.pl Odpowiedz Link
dandd69 Wykończenie mieszkań, malowanie, gładzie, ścianki. 17.05.10, 10:23 Świetna i co najważniejsze niedroga ekipa: remonty, malowanie, gładź gipsowa, sufity podwieszane, adaptacje poddaszy, ścianki kartonowo-gipsowe itp. Konkurencyjne Ceny. Bardzo solidnie. Panowie są dokładni i również ważne bez nałogów. Warszawa i okolice. Tel. 506-583-107. Odpowiedz Link
andtech Re: OGŁOSZENIA - zamieszczamy wyłacznie w tym wąt 18.05.10, 23:18 Praca w salonie Play i N - Radzymin Zatrudnię do pracy w salonie Play i N w Radzyminie przy ul. Strzelców Grodzieńskich 11. CV proszę przesłać pod adres: andtech@poczta.fm Pozdrawiam\ Odpowiedz Link
wekta-1 HENNA LIPS-NOWOŚĆ PERMANENTNA KONTURÓWKA DO UST 03.06.10, 10:12 Henna Lips -permanentna konturówka do ust. Rewolucyjna i unikalna. Henna Lips jest dwustronną konturówką do ust w 100% na bazie składników naturalnych.Dzięki obecności protein pszennych Henna Lips posiada właściwości wygładzające i nawilżające. Swieży zapach mięty ochłodzi i odświeży Twoje usta. Dostępna w 14 modnych kolorach.Dedykowana sprzedaż w gabinetach kosmetycznych i drogeriach. Sprzedaż detaliczna i hurtowa. Kontakt wekta-1@wp.pl Odpowiedz Link
dorocia18 Re: HENNA LIPS-NOWOŚĆ PERMANENTNA KONTURÓWKA DO U 03.11.14, 19:44 najlepsza konturówka, jaką miałam w rękach(i na ustach) to zdecydowanie bell, na którym jeszcze nigdy się nie zawiodłam Odpowiedz Link
andtech Praca w salonie Play i N - Radzymin 18.05.10, 23:20 Zatrudnię do pracy w salonie Play i N w Radzyminie przy ul. Strzelców Grodzieńskich 11. CV proszę przesłać pod adres: andtech@poczta.fm Pozdrawiam\ Odpowiedz Link
aga_wd sprzątanie 23.05.10, 22:23 40-letnia, uczciwa, dyspozycyjna kobieta poszukuje pracy na terenie Radzymina - porządki domowe,pranie, prasowanie, mycie okien, itp. tel. 660 762 543 Odpowiedz Link
redvivien Konsultantka kosmetyczna Mary Kay 29.05.10, 20:33 Jako Niezależna konsultankta Mary Kay zapraszam na: Konsultacje kosmetyczne indywidualne i w grupach. Dobór kosmetyków do indywidualnych potrzeb skóry, Profesjonalne porady dotyczace prawidłowej pielęgnacji. Własny biznes z Mary Kay. Mary Kay to jedna z największych firm kosmetycznych sprzedaży bezpośredniej na świecie, którą w 1963 roku założyła Mary Kay Ash. Misją Firmy, z którą współpracuje prawie 1,8 miliona Niezależnych Konsultantek Kosmetycznych na ponad 30 rynkach na świecie, jest wzbogacanie życia kobiet. Mary Kay oferuje swoim klientom wysokiej jakości kosmetyki do pielęgnacji i makijażu. Przekonaj się sama! Beata 600 094 887 Odpowiedz Link
amadej3 poszukiwana - papuga nimfa, uciekinier 01.06.10, 11:01 30 maja 2010 r., w niedziele rano, na terenie domkow dzialkowych w Skrzeszewie (w okolicach: Wieliszewa, Nowego Dworu Maz., Zegrza) uciekla papuga z gatunku nimf. Ma na imie Borys. Jest mloda i oswojona, na pewno pojawi sie tam, gdzie beda ludzie, bo bedzie glodna. W nocy byla solidna burza, potem deszcz, na pewno papug jest wystraszony i mogl odleciec daleko. Opis: papuga sredniej wielkosci, ma ok. 30 cm wys., szara, na policzkach kolor pomaranczowy - jak rumience, kolor zolty w okolicach dzioba. Na glowie czubek z pior, dluzszy ogon. Prosimy o kazdy sygnal, ktory pozwoli nam zlokalizowac papuga. Dla osoby, ktora pomoze zlapac, albo zlapie i zaopiekuje sie tymczasowo naszym ulubiencem oferujemy NAGRODE! Na papuga czeka zrozpaczona rodzina. tel. 601251055 Odpowiedz Link
jedrek56 Sprzedam ziemię ze szklarni. 02.06.10, 18:47 Mam do sprzedania ziemię ogrodniczą - ze szklarni. Lekki torf z korą. Odkwaszony z nawozami, gotowy pod trawniki i do użyźnienia ogrodu. Cena i sposób odbioru do ustalenia. kontakt Andrzej 501 048 070 Odpowiedz Link
bozek80 Pranie dywanów, wykładzin,tapicerki samochodowej,, 15.06.10, 15:31 Pranie dywanów, wykładzin,tapicerki samochodowej,mebli tapicerowanych,"pufy ,fotele,wersalki ,materace,itp mycie okien . Usługi są wykonywane sprzętem i środkami firmy KARCHER tel 506 807 250 lub 791732111 link do naszej strony: pranie-dywanow.za.pl Odpowiedz Link
g-eye Re: Pranie dywanów, wykładzin,tapicerki samochodo 28.08.12, 15:49 Polecam inną firmę z Wrocławia która świadczy usługi w zakresie pranie dywanów czyszczenie wykładzin, pranie tapicerki samochodowej, czyszczenie mebli oraz powierzchni twardych np.: posadzek kamiennych, ceramicznych, tarasów, pojazdów itp. Głównym celem tej firmy jest zadowolenie Klienta, i dokładają oni wszelkich starań, by oferta nieustannie się rozwijała. Powierzone im zadanie wykonywane było fachowo oraz precyzyjnie. Firma głownie specjalizuje się w pranie wykładzin. Wrocław jest dużym miastem tak więc mam nadzieje że moja propozycja wam się przyda. W pakiecie usług posiadają również sprzątanie biur i mieszkań. Mam nr tel dla zainteresowanych 796-787-167 Odpowiedz Link
bozek80 Nie masz czasu na sprzątanie po remoncie -budowie 15.06.10, 15:32 Nie masz czasu na sprzątanie po remoncie -budowie nasza ekipa upora się z zabrudzeniami po robotnikach szybko i sprawnie,zajmiemy się pracami pożądkowymi oferujemy: -mycie okien -mycie terakoty -mycie glazur -mycie drzwi -czyszczenie grzejników -czyszczenie kranów - itp. wyceny dokonujemy po wcześniejszej wizycie na obiekcie. zamówienia są realizowane również w nocy! kontakt od 8.00 do 22.00 tel 506 807 250 Odpowiedz Link
kobieta_32 Re: Nie masz czasu na sprzątanie po remoncie -bud 15.06.10, 17:38 Ależ się reklamodawcy rozkręcili To ja polecam grzejniki w sklepie internetowym E-Inclusive Odpowiedz Link
msadoska Sprzedam Śliczną Suknię Ślubną,rozm 38,wzr.165-170 15.06.10, 22:25 Mam do sprzedania swoją suknię ślubną z salonu ślubnego Madonna. Suknia w bardzo dobrym stanie, użyta raz, następnie poddana profesjonalnemu zabiegowi czyszczącemu. Jest koloru ecru, posiada bardzo piękny i długi tren, gorset zdobiony haftem. Rozmiar sukni to 38, wzrost 165-170. Do kompletu dorzucam także welon i rękawiczki. Suknię można obejrzeć/przymierzyć/odebrać w Warszawie, Radzyminie Jeżeli masz jakieś pytania, chcesz się potargować lub chcesz zobaczyć zdjęcia sukni to napisz maila: gossaw@wp.pl Cena: do negocjacji. W drugim ogłoszeniu oferuję suknię ślubną mojej siostry Odpowiedz Link
msadoska Piękna Suknia Ślubna,rozm.38,wzr.170-175, TANIO!!! 15.06.10, 22:30 Mam do sprzedania suknię ślubną marki Margarett. Suknia jest w idealnym stanie, użyta raz i uprana w profesjonalnej pralni. Jest koloru ecru, składa się z lekko drapowanej spódnicy i haftowanego gorsetu. Rozmiar sukni 38, wzrost 170-175. Do kompletu dorzucam także welon i szal. Suknię można obejrzeć/przymierzyć/odebrać w Warszawie i Radzyminie. Jeżeli masz jakieś pytania, chcesz się potargować lub chcesz zobaczyć zdjęcia sukni to napisz maila: gossaw@wp.pl Cena:do negocjacji Odpowiedz Link