verdon 03.04.08, 12:08 Mam pytanko - czy w Radzyminie lub okolicy można pojeździć konno? Widuję co prawda stadninę DRAGON, ale nigdy nie widziałam, aby ktoś tam jeździł i nie bardzo wiem którędy tam można wejść. Będę wdzięczna za podpowiedzi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
picooz Re: jazda konna - Radzymin 03.04.08, 19:02 Do stadniny DRAGON wjazd jest przez bramę przy sklepie z Materacami na ul.Wróblewskiego. Chyba mozna tam jeżdzic konno, ale nie jestem tego pewny na 100% gdyz ja tam trzymałem kilka lat temu własnego konia i nie mialem z tym żadnego problemu Włascicielem stadniny jest p. Tadeusz Dobczyński właściciel sklepu z Materacami pozdr Odpowiedz Link
diukana Re: jazda konna - Radzymin 05.05.08, 09:21 Polecam kameralną stajnię w okolicach Radzymina. Sympatyczne, spokojne konie, instruktor z uprawnieniami, piękne tereny. Kontakt 0 502 228 472 lub kek@wp.pl Odpowiedz Link
monikapm Re: jazda konna - Radzymin 13.05.08, 11:00 A gdzie to jest dokładnie? W Słupnie jest stdnina, można tam pojeździć, parę razy moje dziecko było tam ale na takim oprowadzaniu, gdyż wtedy była za mała na naukę. Odpowiedz Link
diukana Re: jazda konna - Radzymin 14.05.08, 14:53 10 km od Radzymina, w małej wsi, piękna okolica, także dla małych dzieci. Po więcej szczegółów proszę dzwonić 0 502 228 472 Odpowiedz Link