malpik 30.10.03, 21:06 mam takie male niesmiale pytanko. Czy koledzy z kinoklubu jush som skorzy do tego coby urzadzic male lan-party w ich lokalu.Bo z ostatnio to nie zabardzo im siem ten pomysl podobal ??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szifox Re: LAN-party??? 30.10.03, 22:33 lepsze warunki są w hali sportowej, tam juz się odbyły dwie taki imprezy od wakacji. A co najważniejsze nikt nie robi łaski Odpowiedz Link
vwteka Re: LAN-party??? 31.10.03, 08:19 to jak nikt laski nie robi to ja nie ide........ Odpowiedz Link
malpik Re: LAN-party??? 03.11.03, 00:17 Tomek dla Ciebie specjalnie panie z agencji zamowimy co by ci ta laskie zrobila Mysle ze wtedy wszyscy siem zloza Odpowiedz Link
malpik Re: LAN-party??? 03.11.03, 00:14 Tak tylko ja mowie o calonocnym giercowaniu i w zgranym zespole. No bo jush o piciu paleniu ijedzeniu nie wspomne a w hali to nie wiem czy siem zgodza coby takie siupy sie odbyly Odpowiedz Link
bziancol Może jednak........ 12.11.03, 15:30 Może jednak zrobimy w tą sobotę lanparty w kinie, ja jestem jak najbardziej za tym pomysłem. Teka i skarus chyba tez się zgodzą.... Odpowiedz Link
vwteka Re: LAN-party??? 13.11.03, 12:29 Ja sie zgadzam gorzej z chlopakami z kina.... moze jakies inne miejsce wchodzi w gre. Misiek gadal z Tomkiem i sa problemy.... bo jakas impra, bo cos tam... Ja mam czas i moge popykac sobie troche przez LAN pozdro Odpowiedz Link
szifox Re: LAN-party??? 14.11.03, 00:59 rokis jest naprawde OK .... browarek można tam śmiało grzać Odpowiedz Link
bziancol eeeee tam... 14.11.03, 11:18 nigdy tam nie byłem, ale patrząc na zdjęcia z lan-party to chyba taki sobie klimat.............. Odpowiedz Link
vwteka Re: eeeee tam... 14.11.03, 15:20 Klimat to by byl jakbysmy sami sobie cos stworzyli, a nie placili komus za gre, fak it, znajdziemy sobie jakas miejscowe i tyle, a najlepiej by bylo pogadac z Mirkiem i zrobic na wlasna reke bez chlopakow z Pubu.... oni nie wynajmuja przeciez sali kinowej.... mozna by sie dopytac.... pozdro Odpowiedz Link
bziancol sala w kinie 14.11.03, 16:52 coś przecież cybul wtym tygodniu kombinował, proponuje cybushiego na posła do mirka, nie to abym się wymigiwał, ale to on chyba najprędzej to załatwi.... Odpowiedz Link
vwteka Popieram!!!! 14.11.03, 17:26 Cybul na posla!!! juz na radnego kandydowal i nie wyszlo to moze zostac poslem))) Odpowiedz Link
malpik Re: CYBUL POSŁEM 14.11.03, 23:43 HURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
rembel Re: CYBUL POSŁEM 17.11.03, 13:34 Hehehehehe - przyjde z moim nowiuskim laptokiem HP i was zakasuje I po wsi z nim bede chodzil Jako asystent posla cybula Odpowiedz Link