Gość: Jurek IP: 57.66.8.* 26.02.02, 14:09 chodzi mi o silnik 2.2 - ten sam co w Oplu ma 125PS, ale mozna go skrecic na niecale 150PS, zastanawiam sie czy tego dokonac, moze ktos juz wyprobowal? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Michal Re: czy ktos montowal CHIPa w Saabie TiD? IP: *.telia.com 26.02.02, 20:14 Napewno dlugo Ci nie pochodzi.To co pamietam najgorsze diesle opla. Pzdr.Michal P.S nawet tego modelu niema na naszym rynku,nikt by tego niekupil,pamietaja te stare ople diesle ktore potracily motory po 3-4 latach. Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: czy ktos montowal CHIPa w Saabie TiD? IP: 57.66.8.* 27.02.02, 16:52 Gość portalu: Michal napisał(a): > Napewno dlugo Ci nie pochodzi.To co pamietam najgorsze diesle opla. > Pzdr.Michal > P.S nawet tego modelu niema na naszym rynku,nikt by tego niekupil,pamietaja te > stare ople diesle ktore potracily motory po 3-4 latach. to ze nie pochodzi za dlugo specjalnie mnie nie przeraza - leasing jest i tak tylko na 2 lata, wiec nie mam obaw. Silnik Opla tez mi sie nie podoba, ale co zrobic, silnika z Mercedesa nie chcial Saab zamontowac tylko wzial z Opla... nad czym boleje Link Zgłoś
Gość: Marek Re: czy ktos montowal CHIPa w Saabie TiD? IP: 172.18.118.* 27.02.02, 17:05 Saab = GM = Opel. Link Zgłoś