victorianin 24.06.09, 22:21 Czy może ktoś polecić w Radzyminie lub niedaleko Radzymina dobrego i w miarę taniego mechanika samochodowego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamek12 Re: Mechanik samochodowy 24.06.09, 22:43 victorianin napisał: >dobrego i w miarę taniego mechanika samochodowego z doświadczenia wiem, ze to są w okolicach Warszawy przymiotniki (niestety) wzajemnie wykluczające się... Ale napisz do czego konkretnie potrzebujesz fachowca (silnik, zawieszenie, skrzynia biegów, itp.), może akurat ktoś pomoże... Odpowiedz Link
radzradz Re: Mechanik samochodowy 24.06.09, 23:01 A znasz dobrego i drogiego? Chetnie takiego poznam bo mnie póki co wszyscy mechanicy kantuja. Nie znam uczciwego mechanika. Wiec chetnie zaplace wiecej bo teraz place podwójnie i nic nie mam oprócz kłopotów. Odpowiedz Link
m385 Re: Mechanik samochodowy 24.06.09, 23:43 W Wołominie przy Armii Krajowej naprzeciw stacji Orlen chyba może być. Odpowiedz Link
radzradz Re: Mechanik samochodowy 25.06.09, 09:12 Odkad nie potrafili usunac stukajacej usterki w zawieszeniu a po robocie nie dokrecili mi kół juz tam nie jeżdze. Odpowiedz Link
agamek12 Re: Mechanik samochodowy 24.06.09, 23:48 radzradz napisał: > A znasz dobrego i drogiego? > Chetnie takiego poznam bo mnie póki co wszyscy mechanicy kantuja. Nie znam > uczciwego mechanika. > Wiec chetnie zaplace wiecej bo teraz place podwójnie i nic nie mam oprócz kłopo > tów. Znam, ale on niestety ma swój warsztat w Będzinie-Łagiszy (Śląsk) - to chyba niekoniecznie "po drodze"... Odpowiedz Link
qucyk Re: Mechanik samochodowy 25.06.09, 07:44 Agamek: chyba znamy tego samego a dobry to w wawie. minus jeden: tydzien czekania minimum. Kasy malo dajesz i kantow zero - ale terminy Jestb. dobry wiec oblozony po maxie z robota. warsztat na Marsa, nie pamietam adresu. jade na pamiec Ale wygooglaj: zibi-car Odpowiedz Link
agamek12 Re: Mechanik samochodowy 25.06.09, 07:48 qucyk napisał: > Agamek: chyba znamy tego samego FART? Odpowiedz Link
aa9612bydleludzkie Re: Mechanik samochodowy 25.06.09, 10:05 Bardzo dobry i tani, ale potrzeba niezwykłej cierpliwości - OK SERWIS Grudziąż w Zabkach za Makro. Na wymianę klocków nie polecam bo bez sensu tam czekac i sie denerwować. Ale jeżeli coś grubszego to warto. Klienci którzy przyjadą umówieni myśląc, że szybko załatwią sprawę strodze sie zawiodą. Tam przyjeżdzają bywalcy, którzy znają specyfikę zakładu i zazwyczaj pilnują kolejki. Może trochę przesadzam , ale tak na wszelki wypadek żeby później nie było na mnie. Odpowiedz Link
radzradz Re: Mechanik samochodowy 28.06.09, 11:27 Bylem wczoraj na wymianie czynnika chlodzacego w klimie na stacji kontroli Zientara w Wolominie. Zostali mi polecieni przez znajomego. Ogolnie dobre wrazenie na mnie zrobili. Pytalem czym sie zajmuja. Ogolnie wszystkim (oprócz elektryki ale maja zaprzyjazniony zaklad) i duzym plusem jest, ze maja dobry sprzet diagnostyczny, w koncu to stacja kontroli. Musze ich wypróbować. Dopóki mnie nie oszukaja bede tam jezdzil. Maja tez hamownie jesli ktos zajmuje sie tuningiem. Odpowiedz Link
hornecik2003 Re: Mechanik samochodowy 17.02.10, 12:45 POTWIERDZAM ! 'radzradz' dobrze gada... sam tez tam serwisuje swoje cudo i zlego slowa nie moge powiedziec! Warsztat znajduje sie przy Szosie Jadowskiej 53 (trzeba wjechac na teren stacji kontroli pojazdow). Odpowiedz Link
radzradz Re: Mechanik samochodowy 28.06.09, 11:39 Dodam jeszcze, ze bylem czestym gosciem Gorka Auto w Radzyminie. Zlego slowa na nich powiedziec nie moge. Jesli naprawa byla dluga dawali nawet za darmo samochod. Ogolnie nie moge sie do niczego przyczepic ale denerwowalo mnie podejscie w stylu - jezdzij dopóki sie nie sypnie. Nie moge sobie niestety na cos takiego pozwolic bo wożę rodzine tym samochodem i musi byc niezawodny. Ale jak juz sie cos sypnie to polecam. Nie polecam z kolei elektryka z Wolomina przy stacji Shell na przeciwko czołgu. Odpowiedz Link
1agatap1 Re: Mechanik samochodowy 06.10.15, 11:09 Ja chciałam zapytać czy ktoś zna dobrego mechanika w Poznaniu. wiem, ze to nie ta miejscowość, ale może ktoś zna się - przeprowadziłam się i szukam kogoś polecanego. W mojej okolicy widzę tylko to: serwis.niedzwiedz-lock.pl a szukam jeszcze innych warsztatów. Chodzi o passata Odpowiedz Link
1agatap1 Re: Mechanik samochodowy 06.10.15, 11:15 Kurde z Radzymina - myślałam, ze z radzymia... Ehhh to tym bardziej nie zna nikt. Przepraszam za omyłkę. Odpowiedz Link