Dodaj do ulubionych

Pije tylko wode ....nic nie jem ....!!!!!!

IP: *.cm-upc.chello.se 02.05.04, 22:06
Hej
zawsze bylam gruba i nigdy nie moglam schudnac to takiej wagi jak chcialam
i pare tygodni temu wpadlam na pomysl , jezeli nie bede nic jadla i tylko
pila to na pewno schudne ....

i tak sie stalo , jeszcze nigdy nie schudlam tyle w takim czasie i czuje sie
wspaniale , 3 tygodnie i 11 kg mniej .....

Jak tylko chcialo mi sie jesc to pilam wode minerlana niegazowana i tak juz
jest 4 tydzien , waga leci ....a mi sie w ogole juz nie chce jesc .
Oprocz tego robie 300 brzuszkow wieczorem ....

Czy w koncu moja waga stanie ? czy bede dalej chudnac ? znajomi mnie nie
poznaja ! jestem taka szczesliwa .....
tylko przeraza mnie ze kiedys bede musiala zaczac znowu jesc !!!

Jednak mimo wszystko glodowka daje rewelacyjne efekty !!!!

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kwiat.pustyni Re: Pije tylko wode ....nic nie jem ....!!!!!! 02.05.04, 22:50
      Nie chce Cie martwic ale ta głodówka nie jest dobra na dłuższą mete. Jestem
      prawie pewna ze przytyjesz troche z tego co zgubiłaś. Nie da sie żyć na samej
      wodzie... Moim zdaniem powinnaś stopniowo przyzwyczajac organizm do jedzenia,
      jestem ciekawa jakie jest zdanie innych forumowiczek :)
      • kluseczka22 Re: Pije tylko wode ....nic nie jem ....!!!!!! 03.05.04, 00:51
        ja też myślę, że sama woda to za mało na dłuższą metę.Spróbuj zmienić swój styl
        żywienia i zacząć jeść ale zdrowo i mało-ważny jest błonnik i dużo wody.
        Proszę- zjedz troszkę bo krzywdzisz sama siebie... oby anoreksja nie
        przerodziła się w bulimię...
        powodzenia
    • Gość: Niewiem (Di) RATUJ SIE KTO MOZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 00:24
      Juz prawie chcialam sie na to nabrac, ze rzeczywiscie nie jestes swiadoma tego
      co robisz. Ale po chwili zastanowienia pomyslalam sobie, ze dobrze wiesz ze
      wpadlas w ANOREKSJE, bo inaczej nie pisalabys na tym forum. Wspolczuje Ci
      bardzo i zycze powrotu do zdrowia. Moe sprobuj sie uratowac jeszcze poki nie
      bedzie tegicznie (o ile juz nie jest) i zacznij pomalu jesc. Rozsądnie,
      NORMALNIE.

PS> poczytaj wpisy Swiadomej. Pzdrawia i zycze powodzenia.
    • Gość: x Re: Pije tylko wode ....nic nie jem ....!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 08:45
      Jeżeli nie chcesz zepsuć efektu "odchudzania" - udaj się do dobrego
      dietetyka ...

Sama kiedyś schudłam dokładnie tak samo jak ty - 3 tyg./11 kg, ale wróciło ...
      z powrotem po czasie.
      A propos, MOŻESZ JEŚĆ I BYĆ SZCZUPŁA !!!
      Teraz to wiem, po latach (!) więc jesli nie chcesz popełniać błędów innych -
      idź do dietetyka, który prawidłowo wyprowadzi cię z głodówki.
      • Gość: ps Re: Pije tylko wode ....nic nie jem ....!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 18:24
        jak wyżej, idz do dietetyka
        a przede wszystkim pomys, co ci to daje...
        nie mozesz zmienic wszystkiego glodzac sie, niejedzenie jest tylko czubkiem
        gory lodowej,a co jest pod spodem??
        powodzenia i sprobuj jesc, dla wlasnego zdrowia ! i życia!
    • Gość: Missy Przynajmniej będziesz szczupła w trumnie:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 20:21
      Spoko rób tak dalej. Wyjścia są dwa:
      1) zemdlejesz i się obudzisz żyjąc w dalszym strachu przed przytyciem albo
      zmieniająć swój punkt widzenia.
      2) zemdlejesz i już się nie obudzisz.

W sumie wolałabym drugie wyjście na Twoim miejscu, świat pozbędzie się jednej
      idiotki:))

Pozdrawiam. Missy:)
      • Gość: rachela109 Re: Przynajmniej będziesz szczupła w trumnie:) IP: 193.111.144.* 04.05.04, 13:34
        popieram. fajnie to ująłeś.
    • Gość: rachela109 Re: Pije tylko wode ....nic nie jem ....!!!!!! IP: 193.111.144.* 04.05.04, 13:32
      Nie wiem na ile twoje wynurzenia są poważne, ale z doswiadczenia wiem, że
      strasznie się roztyjesz, gdy zacznisz jeść. Będziesz grubsza niż przed
      tem.Zapewniam. Sprawdziałam takie metody.
    • Gość: dora Re: Pije tylko wode ....nic nie jem ....!!!!!! IP: *.labedy.pl / *.crowley.pl 04.05.04, 21:39
      oł fak ... dziewczyno jestes moja IDOLKĄ tez bym tak chcciała jak ty tylko
      ze ja mam straszny problem bo ja tez kiedys stosowalam glodowke przez dwa
      tygodnie ale duzo to nie pomogo bo schudłam tylko 4kg :( ...a wszystko
      dlatego ze mam bardzo zla przemiane materii ..chodzilam do lekarzy ale nic
      mi nie pomaga ...a ja chce byc szczupła :((( help me ...:( pozdrawiam cie i
      strasznie ci zazdroszcze ... paaa
      • Gość: Dr. Bulimia Re: Pije tylko wode ....nic nie jem ....!!!!!! IP: *.rtk.net.pl 05.05.04, 07:25
        Moim zdaniem jestes na bardzo dobrej drodze do bulimi.Co wiecej
        jak sie nie wezmiesz w garsc i nie rozeznasz sie z zagrozen to ci to grozi na
        ok 75% moim zdaniem.
        Opowiem Ci jak moze byc. Zaczniesz w koncu jesc ,powoli bo powoli,
        tak wytrzymasz pare dni,ale przypomnisz sobie jak normalne jedzenie smakuje,i...
        tutaj zaczna sie schody. Jedzenie bedzie Ci smakowalo jak narkotyk, bedziesz
        sie chciala najesc za te 3 tyg cierpien a przeciez schudlas to paczka czekolady
        ci nie zaszkodzi. Takze na koniec mozesz powtarzam mozesz wpasc w bulimie ale
        nie musisz. Bulimia bierze sie z "wilczego glodu" a ty niby co innego czulas
        przez te 3 tygodnie. Musisz sie pilnowac, bo pozniej bedziesz pisac tak jak
        dziewczyny na tym forum : " najpierw schudlam,potem wygladalam pieknie, ale
        znowu zaczelam jesc i przytylam spowrotem " . Prosze pilnuj sie, nie po to sie
        odchudzasz zeby pozniej znowu grubnac.Prawda ?To teraz spojrz w lustro i
        powiedz sobie ze juz bedziesz zadowolona z siebie.
        Moja rada jest taka: jezeli juz staniesz przed lustrem i stwierdzisz ze mniej
        wiecej sie sobie podobasz i ze niby bys mogla dzis normalnie zaczac jesc, i ...
        jak po pewnym czasie bedziesz odczuwala ze nie panujesz nad iloscia
        pochlanianego jedzenia to prosze Cie idz do psychiatry, bo nie wyjdziesz z tego
        sama i sie zapetlisz. Pomosz sobie utrzymac wage. Zycze powodzenia.
      • Gość: ewelka.blog.onet.p Re: Pije tylko wode ....nic nie jem ....!!!!!! IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 09.05.04, 12:40
        ja także zazdroszczę!!!! na razie próbuje na jabłakach, ale za kilka dni też
        spróbuję samą wode!!! może ktoś się chce przyłączyć??? ewelka_s@buziaczek.pl
        lub mój bloguś...
    • Gość: sara_87 Re: Pije tylko wode ....nic nie jem ....!!!!!! IP: *.csk.pl 05.05.04, 18:02
      gratuluje silnej woli, ale lepiej bierz dużo witamin, bo może sie to źle
      skończyć
      • Gość: grzalka Re: Pije tylko wode ....nic nie jem ....!!!!!! IP: *.olsztynek.sdi.tpnet.pl 07.05.04, 09:40
        A jelita?
        Od 3 tygodni masz zaparcie?
        A wiesz, ze są ludzie, którzy w ogóle nie jedzą, tylko piją wodę?
        Poszukaj ich i zapisz sie do nich, nie będziesz musiała biegac po dietetykach.
    • kasiak29 Re: PRZEGINASZ 07.05.04, 11:36
      Ile ty masz lat bo pieprzysz jak głupiutki podlotek jeśli uważasz, że jedzenie
      nie jest ci do niczego potrzebne to nie żryj nic. Co do stanięcia wagi to
      stanie na pewno JAK UMRZESZ. Pozdrowionka i pozdrów Św. Piotra i Jima Morrisona
      odemnie papa
      Kaśka
      • Gość: Anxx Re: PRZEGINASZ IP: *.use.pl 07.05.04, 15:37
        super, super
        ale jesli mysl o jedzeniu cie przeraza. to niedobrze
        chyba, ze chcesz aby twoje zycie zmieniło sie w anorektyczno-bulimiczny koszmar
    • Gość: Metallówka Re: Pije tylko wode ....nic nie jem ....!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 11:25
      Agnes 68! Tylko woda, ile dni 3 tygodnie i 11kg? ja schodłam w ciągu 3 dni 4kg!
      Jak? Zero ćwiczeń, zero jedzenia, woda(ok5l dziennie)! To jest recepta!
    • Gość: Missy "Metallówa" - dobre, he he:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.04, 22:38
      Zawsze myślałam, że takie twarde babki słuchające metalu nie zachowują się jak
      rozpiszczone gówniary z problemem zaklimatyzowania się we współczesnym nurcie
      światowym - moim zdaniem metal to kultura i ludzie reprezentujący tę muzykę
      powinni wiedzieć czego chcą. Posłuchaj Morbid Angel, zobacz ich tatuaże, a jak
      nie to włącz coś Helloween; teksty typu "there's just the one way I see, the
      way I think it's right for me" - i zapomnij o tym. Nie psuj opini ludziom z tej
      kultury. Widzieliście kiedyś anorektyczkę machającą piórami przy "Damnation"
      Cannibal Corpse?
      A poza tym będąc "metalówą" musisz przyzwyczaić się do tego, że ludzie oceniąją
      innych po wyglądzie i zawsze tak będzie. Główną sprawą jest tylko to, kto się
      tym przejmuje a kto ma to wszytsko w d... .

Pozdrawiam. Missy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka