wimperga Re: I jak tam było na zakupach w TESCO ??? 03.08.09, 22:27 nie mogłam dziś znaleźć soli, no i kolejka za duża jak na moją cierpliwość ale poza tym ok. Nie cierpię Panoramy więc zarówno zakupy przez internet (Frisco i Piotr i Paweł) jak i w Tesco są miłą odmianą. Poza tym Tesco jest bliżej mojego domu. Odpowiedz Link
f-olka WImperga 04.08.09, 08:56 a PiP przywożą Ci do Radzymina? Bo mnie odrzucili a chętnie bym skorzystała, bo czasem nie ma czasu ruszyć się z domu. A przy tesco teraz niezłe koraski się robią. Trochę dziwi mnie, że są w samym środeczku miasteczka z "niby" parkingiem w wersji dla mrówek . Myślałam, że będą bardziej na obrzeżach gdzie jest ciut więcej miejsca. Liczę, że wkrótce się przeje i koraski się skończą Odpowiedz Link
ludwik-lues Re: WImperga 04.08.09, 18:49 byłem dzisiaj pierwszy raz i nie było za dużej kolejki choć ludzi sporo niektóre rzeczy tańsze inne droższe niż np:w carrefourze w sumie ok Odpowiedz Link
aro_40 Re: WImperga 05.08.09, 07:54 Ja byłem wczoraj po raz pierwszy i ostatni ledwo otwarty sklep, a juz bajzel niczym w stajni Augiasza... że nie wspomnę o towarze nawet nie wystawionym z pudełek firmowych. Od razu widać, że to filia filii.... Odpowiedz Link
necia27 Re: I jak tam było na zakupach w TESCO ??? 05.08.09, 10:14 Dla mnie SUPER. Zdecydowanie taniej i lepiej niż w Panoramie!!! Odpowiedz Link
pwysocki Re: I jak tam było na zakupach w TESCO ??? 13.08.09, 14:51 Dziś było tragicznie: - bałagan przy wejściu na sklep, - porozstawiane palety z niewyłożonym towarem, - jedyna sprzedawczyni na mięsnym zrobiła przerwę w obsługiwaniu klientów, żeby przyjąć towar, - nie działające taśmociągi przy kasach, - nie działające terminale do płacenia kartami, brak informacji o tym przy wejściu do sklepu. Gdybym wiedział, że nie działają terminale to bym wcale nie wszedł do Tesco, a tak to biegłem do bankomatu po gotówkę. Następnym razem zastanowię się nim tam wejdę. Odpowiedz Link
gdev Re: I jak tam było na zakupach w TESCO ??? 13.08.09, 16:24 Zwróć uwagę, że tam nawet nie ma chłodziarek na napoje. Byłem tam, gdyby było gorąco i szukałem napojów z lodówki, na próżno. Odpowiedz Link
pwysocki Re: I jak tam było na zakupach w TESCO ??? 13.08.09, 18:15 Przy jednej z kas stoi mała lodówka z oznaczeniami Coli, ale jest pusta. Odpowiedz Link
gdev Re: I jak tam było na zakupach w TESCO ??? 13.08.09, 19:30 > Przy jednej z kas stoi mała lodówka z oznaczeniami Coli, ale jest pusta. Może instalują. Pytałem ekspiedientki jakiś tydzień/dwa temu. To powiedziała mi, że nie ma. Z pozytywów: są na półkach komputery i klawiatury, które mają w swojej gazetce, rozdawanej ludziom. Nie było tego, gdy przyszedłem pierwszy raz. Odpowiedz Link
radzradz Re: I jak tam było na zakupach w TESCO ??? 13.08.09, 18:27 Bylem. Niezbyt mi sie podobalo ze wzgledu na pozalewane podlogi, brzydki zapach i dlugie kolejki. Do tego brak parkingu i przystanku przy sklepie. Mysle, ze jedynym rozwiazaniem tego problemu sa ladne i dobrze zaopatrzone panstwowe sklepy tak jak kiedys. Odpowiedz Link
kchacinski Re: I jak tam było na zakupach w TESCO ??? 13.08.09, 18:59 Jedynym dobrym rozwiazaniem jest legalna aborcja, a jak jest juz za późno to obowiazkowe badania psychatryczne. Odpowiedz Link
radzradz Re: I jak tam było na zakupach w TESCO ??? 13.08.09, 19:05 No i po co zaczynasz polityczny temat w tym watku? Nikogo tu nie interesuja twoje lewicowe poglady. Odpowiedz Link
kchacinski Re: I jak tam było na zakupach w TESCO ??? 13.08.09, 22:20 oj radzuś, poszukaj drugiego dna tej wypowiedzi, gdev załapał... Odpowiedz Link
radzradz Re: I jak tam było na zakupach w TESCO ??? 13.08.09, 23:20 gdev zalapal chacińsiu bo gdev jak kazdy lewak jest bardzo mądry. Szkoda tylko, ze nie odpowiada na klopotliwe pytania w innych watkach. Odpowiedz Link
gdev Re: I jak tam było na zakupach w TESCO ??? 13.08.09, 19:09 Heee. To juz kolejna taka wypowiedź Radza, niedawno napisał, że OC i pasy są niepotrzebne. Nic dziwnego, ze takie rzeczy pisze. Jeżdząc bez pasów łatwo być stukniętym Odpowiedz Link
radzradz Re: I jak tam było na zakupach w TESCO ??? 13.08.09, 19:18 Co w innym watku argumenty sie wyczerpaly? Nie napisalem, ze jezdze bez pasow. Ale wolalbym miec wybor owieczki. Odpowiedz Link
punk666 Re: I jak tam było na zakupach w TESCO ??? 14.08.09, 20:47 A propo's Panoramy co wam się w niej nie podoba? Już nic wam nie pasuje? Kiedyś Radzymin to była jedna piękna WIEŚ! A teraz pobudowali osiedla... A co do TESCO nie jestem zadowolona jeśli mam już oceniać waszymi "poglądami". Kobieta w dziale mięsnym rusza się jak ślimak...Do tego nie mogę znaleźć połowy produktów...Miałam do wyboru tylko 2 karmy dla psów... Odpowiedz Link
ludwik-lues Re: I jak tam było na zakupach w TESCO ??? 16.08.09, 11:09 Twoje pieski musza byc bardzo wybredne Odpowiedz Link