Dodaj do ulubionych

Dana Beach

10.01.11, 23:07
Witam. Czy ktoś by w tym hotelu na przełomie marca-kwietnia? Mam kilka pytań, będę wdzięczna za odpowiedzismile
Czy woda w basenach (niepodgrzewanych) jest wystarczająco ciepła do kąpieli?
Czy są jakieś animacje dla dzieci np.mini club?
czy na terenie hotelu jest restauracja azjatycka, orientalna?
Czy pokoje rodzinne są w takim samym standarcie czy trzeba dopłacić coś "ekstra"?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • iit2 Re: Dana Beach 13.01.11, 14:37
      Podłączę się pod wątek, żeby nie zakładać następnego.
      CZY SĄ ODPŁYWY NA PLAŻY ???? W jakich miesiącach i ile trwają ? Jak w okresie wakacyjnym - lipiec? I jaka jest odległość do plaży? Dziękuję za odpowiedź.
      • elefsen Re: Dana Beach 14.01.11, 13:30
        w lipcu odpływy były smile plaża przy hotelu - tyle ze zależy gdzie dostaniesz pokój - jak przy recepcji to czeka Cię spacer na plażę przez teren hotelu
    • elefsen Re: Dana Beach 14.01.11, 13:33
      animacje dla dzieci były - tyle że w sezonie - nie wiem jak w marcu/kwietniu
      restauracja ww byla ale chyba nie w all
      my w recepcji powiedzieliśmy że chcemy pokoik rodzinny i za 20$ w paszport dostalismy 50 m apartament - 2 duże sypialnie i 2 lazienki
      ale widziałam tez rodziny z 2 dzieci w pokojach 2 os z 2 dostawkami (nie tylko Polacy, Niemców też w takowych pokojach kwaterowali z dziećmi)
      • maje-k12 Re: Dana Beach 14.01.11, 14:46
        Serdecznie dziękuję za odpowiedźsmile Pokój rodzinny mamy już wykupiony ale nie wiem czy wszystkie są w jednakowym standarcie (np. jedne wyremontowane a inne nie). A w jakiej części hotelu znajdują się te pokoje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka