Dodaj do ulubionych

Hotel + Aqua Park + cztery gwiazdki?

19.02.11, 21:58
Proszę powiedzcie które hotele w Egipcie, nieważne w której części kraku spełniają takie warunki:
- 4 gwiazdki lub więcej
- Aqua Park w hotelu w cenie (jadę z 5 - latkiem)
- plaża blisko hotelu
Dzięki z góry!
Obserwuj wątek
    • jdzej Re: Hotel + Aqua Park + cztery gwiazdki? 19.02.11, 22:01
      ja lecę do titanic resort & aquapark i wydaje mi się że spełnia on te wymagania
      • olianaa Re: Hotel + Aqua Park + cztery gwiazdki? 19.02.11, 22:06
        Titanic Resort jest w drugiej linii brzegowej, przy plaży masz natomiast Titanic Beach z fajnym aquaparkiem i do tego pięciogwiazdkowy. Dla dzieci raj, byłam, widziałam.
        • bravo494 Re: Hotel + Aqua Park + cztery gwiazdki? 19.02.11, 22:17
          dla dzieci raj...

d....a tam a nie raj ja tez byłem i widziałem, natomiast lepszy mi się wydaję sindbad , co prawda do plaży trzeba przejść przez ulicę ale i tak jest bliżej jak z najdalszego skrzydła w Titanic Beach.
          • fakir86 Re: Hotel + Aqua Park + cztery gwiazdki? 19.02.11, 23:44
            jungle aqua park, a jesli cena Cie odstraszy to polecam alf leila wa leila, znajduje sie zaraz obok aqua parku. mowiac kolokwialnie za płotemwink
            • ewikowa Re: Hotel + Aqua Park + cztery gwiazdki? 20.02.11, 00:46
              je bylam z 4-latka w styczniu w titanic beach spa & aquapark i bylo rewelacyjnie - napewno wrocimy!! plaza fajna, super woda do lazenia i szukania muszelek z krabami itp z maluchem basen z zjezdzalniami dla dzieci bardzo fajny. 2 duze place zabaw, mini golf, korty tenisowe...chcialam hotel w ktorym dziecko nie bedzie sie nudzilosmile hotel bardzo przyjazny dla rodzin z dziecmi. jak masz jakies pytania, to chetnie odpowiemsmile
              • pola260 Re: Hotel + Aqua Park + cztery gwiazdki? 21.02.11, 15:53
                Brzmi super! Te hotele z reguły są droższe, jest jakaś szansa waszym zdaniem na ciekawe last minute w kwietniu w okresie wielkanocnym?
            • ami.ra Re: Hotel + Aqua Park + cztery gwiazdki? 20.02.11, 13:14
              Jungle jest kawał drogi od plazysad ładowac sie z dzieckiem tobołami do busa porażka.... lepszy Titanic Beach ...
              • mell-anie Re: Hotel + Aqua Park + cztery gwiazdki? 20.02.11, 13:42
                W Sharmie w pierwszej linii brzegowej cudowny hotel Tropicana Grand Azure,dużo atrakcji dla dzieci,bogaty all.Drugi hotel w bardziej przystepnej cenie rownież piękna plaża,pierwsza linia brzegowa z aqua parkiem to Inter Plaza.
                • maja1308 Re: Hotel + Aqua Park + cztery gwiazdki? 20.02.11, 14:29
                  Polecam Sindbad aquapark-byliśmy sprawdziliśmy ,jednym słowem suuuper.Dodatkowy atut hotelu to jego położenie wzdłuż pięknej promenady-wieczorami nie bedziecie sie nudzić smile Fajny all dla najmłodszych-pizza,frytki,kurczaczki ala kfc-szczerze polecam !!!
    • moli1975 Re: Hotel + Aqua Park + cztery gwiazdki? 20.02.11, 16:16
      POLECAM FANTAZJE 1001 NOCY LECĘ TAM TEŻ Z 5 LATKIEM 01.07
      OBOK JEST JUNGLE AQUA PARK MY Z TUI MAMY WEJSCIE ZA DARMO - OGROMNY AQUA PARK I HOTEL TEŻ SUPER
    • kasian00 Re: Hotel + Aqua Park + cztery gwiazdki? 20.02.11, 17:45
      Byłam w Sindbadzie i Titanic beach (oba Hurghada) .

W Titanicu na + :
      duża plaża, płycizna (to dobre jeśli jest się z dzieckiem) i fajna rafa, duża ilość basenów (licząc razem z place), bezpłatny mini barek i sejf.
      na -: jedzenie, kiepskie animacje że dziecko się nudziło, place zabaw.

W Sindbadzie na +: więcej atrakcji dla dzieci, oprócz basenów (w aquaparku dwa osobne baseny ze zjeżdżalniami tylko dla dzieci), kilka fajnych placów zabaw plus małpi gaj i dmuchana zjeżdżalnia, jedzenie,
      na-: plaża mała i od razu głęboko (dla dziecka), aquapark ogólnie dostępny więc są osoby z zewnątrz.

Mnie bardziej podobało się w Titanicu, ale dziecko było bardziej zadowolone z Sindbada.
    • patrischa Regency Plaza 20.02.11, 22:19
      Polecam, byłam przełom stycznia/luty z dwójką dzieci (7 i 2 lata), Hotel super, ale polecam dopłacić za pokój delux room, ten zwykly jest bardzo malutki. Pokój przy samej plaży, na plaży bar...ze wszystkim, dla dzieci pizza, frytki itd. W hotelu klub dla dzieci, wieczorem dyskoteka i kino, więc się nie nudziły. Personel uwielbia dzieci, szczególnie blondynki (moje obydwie). Basenów nie zliczyłam ile, piękny aqupark dla starszch i dla maluchów...wrócliliśmy wypoczęci, zadowoleni i pięknie opaleni ... polecam
      Kobieta jest jak Media Markt - nie dla idiotów!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka