Dodaj do ulubionych

Movenpick Taba

17.04.11, 10:49
Nie znalazłam aktualnych wpisów sad. Czy ktoś był tam w ciagu ostatnich 2 lat? Czy to prawda, że 5 gwiazdek dane na wyrost i w restauracjach brudno? Czytałam strasznie dużo negatywnych opinii: że stoły się lepią, naczynia niedomyte, a jednorazowe kubeczki używane wielokrotnie. Woda w basenie perfumowana i lepka od olejków do opalania. Jadę z dzieckiem więc zdecydowanie sensacji żoładkowych wolałabym uniknąć.
Obserwuj wątek
    • niiktos Re: Movenpick Taba 17.04.11, 11:46
      terris napisała:

> Nie znalazłam aktualnych wpisów sad.
      A gdzie ich szukalas biedulko? na forum o Egipcie czy na stronach o hotelach?
      • terris Re: Movenpick Taba 17.04.11, 15:09
        nie wyśmiewaj tylko link daj wink - wrzuciłam nazwę w "szukaj na forum" i tylko wpisy archiwalne 2009 znalazłam
        • niiktos Re: Movenpick Taba 17.04.11, 19:37
          prosze, oto link www.google.com
          mozesz tez sprobowac holidaycheck
          prawda ze genialne?
          • kkk Re: Movenpick Taba 26.04.11, 14:24
            tez zastanawiam się nad Movenpick/swiss in dream...
            KTO BYŁ ostanio??
            • terris Re: Movenpick Taba 31.05.11, 11:46
              kkk - byłaś? Opowiedz troszkę - jakie wrażenia?
              • kkk Re: Movenpick Taba 01.06.11, 14:32
                W Marriocie byłam w Tabie, nie w Movenpicku. I nie żałuje!! smile
                Piękna, ciekawa infrastruktura hotelu, niska zabudowa, czysto, sprzatane, dobre, sżwieze jedzenie, fajna obsługa, nie nachalna wink Na plazy piwko z małych puszek a nie lane, dobre drinie, choc wieczorem w barze robili bardzo mocne big_grin - sporo rosjan moze dlatego wink na plazy luzno, duza plkaza, lezaki nie sa stłoczone ze musisz ogladac dupe sąsiada big_grin sa hamaki pod palmami, no zy nie umierac!
                Hotel w zakmnietej zonie z innym dobrymi hotelami, bezpiecznie, jest gdzie chodzic, sciezka do joggingu, skałki góry, tez mozna połazic, no i rafy! PIĘKNE przy Sofitelu i Hayacie, trzeba posnkurowac.
                POLECAm Marriott wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka