alladar 07.01.12, 14:52 No i decyzja podjęta , 3 lipiec Tropicana Sea Beach wylot z katowic 2+2 z TUI ktoś jeszcze może się w tym terminie do tego hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chuda41 Re: Tropicana Sea Beach 09.01.12, 15:55 My w innym terminie -31.01.2012-ale też szukam towarzyszy-głównie dla dzieci (9lat i 12),ale nie tylko,wylot z W-wy. Odpowiedz Link Zgłoś
alladar Re: Tropicana Sea Beach 09.01.12, 22:10 Serwus chuda41 , jak przyjedziesz daj znać na temat hotelu , przyjemnego wypoczynku , ja jeszcze 7 miesięcy.... Odpowiedz Link Zgłoś
padre.3 Re: Tropicana Sea Beach 10.01.12, 14:12 Hotel już był opisywany na tym forum i wypadł raczej cieniutko Odpowiedz Link Zgłoś
chuda41 Re: Tropicana Sea Beach 10.01.12, 21:18 Och, dzięki Ci wielkie Zgryźliwcze,z opinii o hotelu wynika,że jednak większości się podoba.Wiem ,że tam byłeś i się nie zachwyciłeś,ale może nie psuj ludziom radości z wyjazdu,w końcu wycieczki już zaklepane- i co za sens teraz im pisać-ale macie ciulowy hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
padre.3 Re: Tropicana Sea Beach 11.01.12, 09:46 hahahahaha jaka większość????,chyba ktoś sam reklame robi tego hotelu,albo podpiera się wynikami z przed kilku lat,z 13-cioro polaków którzy tam byli razem ze mną każdy się dziwił skąd te super opinie o tym hotelu a to że tak piszę to to dla tego że może inni się zastanowią i wybiorą coś innego,osobiście to możecie mieszkać na pustyni bo to wasz wybór i wasze pieniądze,jak szukałem hotelu miałem do wyboru jeden z Tytaniców i Triopicanę,zasugerowałem sie opiniami na jednym z portali i teraz wem że dokonałem złego wyboru,w samych pieniądzach jest więcej lepszych ofert do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
chuda41 Re: Tropicana Sea Beach 11.01.12, 20:56 Ja to pasuję z tą dyskusja,polecę ,zobaczę jak jest.Nie upieram się że to najlepszy hotel świata jak go nie widziałam,ale temat był-kto leci ,a nie jakie hotel ma opinie. Ale zdanie"dla mnie możecie spać na pustyni"-a fuj,wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
alladar Re: Tropicana Sea Beach 11.01.12, 22:20 Chuda ja takim bezsensownym gadaniem nigdy się nie przejmowałem , takich jak padre na tym forum jest wpieruny , nawet się zastanawiam czasem czy to nie ta sama osoba zmienia nick i wypisuje takie kalectwa. W zeszłym roku byłem w Hurghadzie w Titanic Palace i przed wylotem też naczytałem się takich pierdół że mózg się lasuje , na miejscu okazało się co innego , zawsze się znajdzie ktoś kto np. fugi w kiblu pstryknie i smaruje ile wlezie - pytanie czy ten ktoś ma tak w domu wyciaciane , beż kurzu i usterkach które tylko jemu są znane . Na Pewno jakiś syf się zawsze znajdzie.Ale nie ma co się wdawać w dyskusje bo to takich "sterylnych" tylko podnieca i mogą dalej pisać jakieś pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
padre.3 Re: Tropicana Sea Beach 12.01.12, 09:22 Ty alladar lepiej się nie odzywaj bo w dupie byłeś i gó... widziałeś a jeżeli wyjazd do wiekszego miasta raz w roku nazywasz Tytanicem to pogratulować,napisz może jakieś wrażenia z jazdy autobusem a na dany temat masz tyle do powiedzenia co z netu wyczytałeś Odpowiedz Link Zgłoś
alladar Re: Tropicana Sea Beach 12.01.12, 10:13 człowieku litości , torbisz jak ci z PISu , nic ci nie pasuje , polecam ci w takim wypadku Licheń , módl się człowieku o zdrowie bo o rozum za późno , nic konkretnego od ciebie się człowiek nie dowie tyko - "w dupie" " beznadzieja" itp. to świadczy o twoim poziomie intelektu . Dla informacji jeszcze raz ci podpowiem że forum jest po to aby ludzie pomagali sobie w sposób bez interesowny , wymieniając się użytecznymi informacjami . Na odpowiedź nie czekam , nie będę z tobą polemizował , bynajmniej nie na tym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
padre.3 Re: Tropicana Sea Beach 12.01.12, 12:45 Tak tak twój post wniósł tyle wiadomości że niczego więcej nie potrzeba,jak zobaczysz Tytanica w Egipcie a nie w telewizji to możemy podyskutować,nie chcę cie obrażać ale niestety moje cztery literą maja większa wiedze niż ty i ten twój "większy intelekt" Odpowiedz Link Zgłoś
chuda41 Re: Tropicana Sea Beach 12.01.12, 14:30 Dzięki alladar za wsparcie,tamtego gościa trzeba zignorować bo jadem pluje bez sensu. Widzę,że wybieramy podobne hotele-ja byłam w Titanic Beach 2 lata temu-dla mnie super. Teraz tez szukałam hotelu przy plaży ,ale z jakimiś zjeżdżalniami dla dzieci,a takich nie jest za wiele.A drugi raz do tych samych hoteli z zasady nie latam.Pomimo ,że ten wygląda na mniej wypasiony trzeba zobaczyć coś nowego.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
alladar Re: Tropicana Sea Beach 13.01.12, 12:17 A kij mu w oko , wybiera si kś jeszcz w lipcu do tego hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś
alladar Re: Tropicana Sea Beach 14.01.12, 13:27 Widzę że jedynym twoim zajęciem jest prowokacja i dogryzanie innym padre.3 Przejrzałem forum w poszukiwaniu postów niejakiego padre i tu zaskoczenie . Zamiast ogromu wpisów na temat hoteli , porad dla innych, wyjazdów i wiedzy na temat podróżowania , znalazłem tylko same zgryźliwe odpowiedzi , coś na temat cyklinowania i kosiarek i 1 wyjazdu. Tony Halik się znalazł , skoro już tak sobie pozwalasz obrażać innych coś sobą za prezentuj buraku , z taką słomą w butach za granice nie puszczają , wyrwał się taki raz z jakiegoś Bździszewa za granice gminy i światowca zgrywa , Całusy dla ciebie wielbicielu starosty mazowieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś
padre.3 Re: Tropicana Sea Beach 16.01.12, 14:46 Urzekła mnie twoja historia,posłuchaj Pis-owski sługusie z moherowym beretem na głowie,wpełżnij z powrotem robaku do tej samej dziury z której wylazłeś bo cię ktoś rozdepcze i nie oglądaj więcej tv po 19 bo ona ma zły wpływ na ciebie cioto,napisz może coś sensowniejszego,ale raczej twój "niedorozwój" na to nie pozwala Odpowiedz Link Zgłoś
alladar Re: Tropicana Sea Beach 16.01.12, 16:17 As I read your statements be behind euthanasia and abortion, such people as should drown right now after birth, pozdrowionka from mazovia moron Odpowiedz Link Zgłoś
padre.3 Re: Tropicana Sea Beach 17.01.12, 08:54 Ty po polsku nie umiesz analfabeto a za angielski się łapiesz???,przepraszam niedorozwoi bo tobie dużo do nich brakuje,właściwie to nigdy nie osiągniesz ich poziomu Odpowiedz Link Zgłoś