plotrek 16.02.04, 09:40 Jestem nowy. Mam problem: Gdzie w Warszawie można kupić plakaty filmowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ella Re: Plakaty IP: 157.25.152.* 16.02.04, 12:00 W Polsce nie można oficjalnie kupić plakatów od kin czy dystrybutora. Musisz znać kogoś, kto pracuje w kinie, i by ci cos wyniósł. Czasami są akcje, że przy zakupie np. 2 biletów dostaniesz plakat danego filmu, ale jak chcesz jakiś konkretny plakat, to to nie jest to rozwiązanie. Można kupować plakaty przez internet, ale strasznie drogo to wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ppatka Re: Plakaty 16.02.04, 20:02 hmm no nie wiem, na śląsku można kupić normalnie plakaty... zwykle trzeba pytać po zakończeniu wyświetlania danego tytułu bo potem może już nie być, a i w sklepach muzycznych bywa taka możliwość, niestety nie wiem jak to jest w Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrk Re: Plakaty IP: *.stacje.agora.pl 23.02.04, 11:38 w niektorych kinach sa sklepiki, np. w kinie Luna i Silver Screen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mvb Re: Plakaty IP: 213.39.77.* 23.02.04, 14:43 Trzeba zebrac. Bardzo czesto plakaty przemieszczaja sie razem z kopia filmu po calym kraju, wiec najlepiej jest pytac w mniejszych kinach, ale wtedy plakaty sa mocno podniszczone - ale zawsze mozesz sobie powiedziec, ze z klimatem Odpowiedz Link Zgłoś