Gość: Ja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 11:35 czy ktos wie cos o tym filmie gdzie go mozna obejrzec moze ktos go ma jezu nigdzie go nie ma pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukowski27 czasami leci w tvp. 21.02.02, 13:51 w ciagu jakichs ostatnich 5 lat wiem ze lecial 2 razy. wytrwalosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sol Re: czasami leci w tvp. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.02, 14:45 sprobuj w zbiorach Filmoteki Narodowej, jesli znasz kogos z TV sprobuj w ich archiwum filmowym-maja wszystko! (ale nie chca pozyczac : ( w naprawde dobrych wypozyczalniach prowadzonych przez fanatykow (czyli osiedlowych a nie Beverly czy jakies tam inne) powinno byc. Ja mam troche Tarkowskiego ale Rublowa akurat nie : ( Albo na wydziale filmografii na Uniwerku, albo na rusycystyce (hmmm napisalam to slowo i widze ze dziwnie ono wyglada ...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: rublow pomocy pomocy IP: *.dwi.uw.edu.pl 22.02.02, 16:41 a ja go mam :-))) chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
sol_ Re: rublow pomocy pomocy 22.02.02, 18:47 Gość portalu: kubu napisał(a): > > a ja go mam :-))) > > chcesz? Jakbys mial przypadkiem ...jezu ... ale mam zaćmę..."kolor granatu" bodajże...ale to juz nie Tarkowski. To ja sie polecam w takim wypadku : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: rublow pomocy pomocy IP: *.dwi.uw.edu.pl 26.02.02, 15:00 nic nie obiecuje ale sprawdze jakby jakies zamowienia to ehhh@go2.pl :-)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś