larsen1 14.05.04, 11:03 Co za polglowek wymyslil tytul tego newsa! Jaki toto ma zwiazek z trescia. Juz sie przestraszylem, ze cos sie stalo jednemu z moich ulubionych aktorow. Wrrr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: quissek Re: Al Pacino walczy o życie IP: *.malomice.sdi.tpnet.pl 14.05.04, 11:11 w zupełności się zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Al Pacino walczy o życie IP: 195.117.240.* 14.05.04, 11:20 Zeby uniknąć tak idiotycznych i adekwatnych tytułów zmieniłem portal z onetu na gazetę. Widać jakis pracownik onetu też zmienił portal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woj7 ZMIENIC TEN IDIOTYCZNY NAGLOWEK IP: *.hrz.fh / 193.174.73.* 14.05.04, 11:36 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: ZMIENIC TEN IDIOTYCZNY NAGLOWEK IP: *.kbpauk.ru 14.05.04, 11:46 czy w wybiorczej nie ma czlowieka , ktory by sledzil za idiotami wymyslajacymi takie naglowki! ciekawe co na to by powiedzial Al , gdyby to przeczytal!? pewne poszedlby do sadu za moralne straty! Odpowiedz Link Zgłoś
bpustul Re: ZMIENIC TEN IDIOTYCZNY NAGLOWEK 14.05.04, 13:10 moim zdaniem swietny chwyt marketingowy! W zyciu nie zajrzalbym do tego artykulu gdyby nie tytul i o filmie dowiedzialbym sie za pol roku/rok? A tak "Al Pacino walczy o zycie" i juz zainteresowanie niesamowite. Tak wiec przed nazwaniem autora "półgłówkiem" - warto przyznać że sie na ten chwytliwy tytuł dało nabrać i że takie było założenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ZMIENIC TEN IDIOTYCZNY NAGLOWEK IP: *.neutron-it.com 14.05.04, 15:39 I TYLE ! TYLKO TYLE I AŻ TYLE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Al Pacino walczy o życie IP: 217.153.152.* 14.05.04, 11:52 Żerowanie na ludzkiej wrażliwości przy każdej okazji jest żenujące. Niestety w tym przypadku jest to także wprowadzanie w błąd. Na przyszłość proponuję: więcej wyobraźni panie "redaktorze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Al Pacino walczy o życie IP: *.wroclaw.mm.pl 14.05.04, 13:59 Tytuł jest dobry, bo ma przyciagnąć czytelników, a nie sugerować treść art. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kindee Re: Al Pacino walczy o życie IP: *.cs.vu.nl 14.05.04, 17:55 A ja juz myslalem, ze gazeta jest po to, zeby informowac, a nie wprowadzac w blad. Szczegolnie jesli chodzi o sprawy tak powazne, jak czyjes zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FuriaFaga Przyłączam się do protestu IP: *.computerland.pl / *.computerland.pl 14.05.04, 11:54 Można było napisać np. "Al Pacino może umrzeć" i dać to pogrubioną czcionką. Jeszcze więcej osób by to przeczytało. Żałosna chęć zwrocenia na siebie (na swój artykuł) uwagi. Zmienić ten nagłówek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pezet Re: Al Pacino walczy o życie IP: *.zee.agh.edu.pl 14.05.04, 12:02 Mam to samo zdanie. Chęć przyciągnięcia uwagi przytępia chyba komuś rozum. Oglądalność ponad wszystko ... "a po nas choćby i potop". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fnop Re: Al Pacino walczy o życie IP: *.starnettelecom.pl 14.05.04, 12:28 zagranie typowe dla brukowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeh Re: Al Pacino walczy o życie IP: *.motorola.com 14.05.04, 12:39 naglowek zupelnie jak w onecie... przestalem ich odwiedzac wlasnie z powodu tych idiotyzmow. teraz przestane odwiedzac gazete... pozdrawiam specow od podnoszenia statystyki klikniec! o jednego uzytkownika mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Al Pacino walczy o życie IP: 81.210.83.* 14.05.04, 12:49 Wyborcza spada na psy, poziomem schodzi do Superexpresu, stąd tak " RYYYnkowy Tytuł". Czyżby doszli do wniosku, że samo nazwiska Ala nie wystarczało, aby przyciągnąć uwagę. Niech ktoś z GW walnie sięw czoło, i to mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Al Pacino walczy o życie IP: 212.69.73.* 14.05.04, 13:25 co za debil wymyślił taki nagłówek!!!!!!!!!!!!!??? CZy ten "redaktor" zna wag`e słów? Nie wydaje mi się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Al Pacino walczy o życie IP: 62.121.129.* 14.05.04, 13:31 Zmieńcie na Boga ten nagłówek, przecież można pomyśleć, że człowiek umiera! Nawet "Wyborcza" musi mieć nagłówki nma poziomie "Faktu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mokry Zmieńcie tytuł to podłe, Wy hieny!!!. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 13:41 Gazeta W. nam nie jest wszystko jedno. Akurat, banda .....ów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Al Pacino walczy o życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 13:42 Zgadzam sie z innymi ! Zmienić natychmiast nagłówek. Dreszcze przechodzą . proponuję "Al Pacino nowa rola w której walcy o życie " Brzmi lepiej nie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Al Pacino walczy o życie IP: *.wroclaw.mm.pl 14.05.04, 14:02 Brzmi znaczne gorzej - jest nudny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Uff! A już się bałem. ZMIENIĆ TYTUŁ ARTYKUŁU. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.04, 13:45 Co za krettyn to wymyślił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATP Re: Al Pacino walczy o życie IP: 5.5.* / 80.58.5.* 14.05.04, 13:52 Co za imbecyl wymysli ten tytul, w Polsce jest tylu inteligentnych umiacych pisac bezrobotnych ludzi ze nie trzeba zatrudniac tumanow. ATP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Al Pacino walczy o życie IP: *.wroclaw.mm.pl 14.05.04, 14:03 Trzeb jeszcze umieć pisac z polotem... Odpowiedz Link Zgłoś
lilimarlene1 Re: Al Pacino walczy o życie 14.05.04, 16:39 ...żebyś ty kretynie nie musiał walczyć o swoje (to do autora kretyńskiego tytułu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Al Pacino walczy o życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.04, 18:33 popieram!! tylko wyjatkowy cymbał mógł dac taki nagłówek!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brooklyn Clown to clown IP: *.rasserver.net 15.05.04, 04:11 ...a nie psychiatra. Po co dajecie takie njusy? Odpowiedz Link Zgłoś