Gość: jadro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 00:33 Terminator bez Arnolda, to jak Rywin bez Czarzastego - to wszystko bedzie do bani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znowu ja! Re: "Terminator4", "Terminator5" ... IP: *.spray.net.pl 11.06.04, 20:10 cieniasie! dwayne the rock johnson jest arcyzajebisty! nie znasz sie!! krol skorpion wymiata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orbulon Re: "Terminator4", "Terminator5" ... IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 11.06.04, 21:28 W przykładzie. "RAMBO" bez Stallone. Co tu porównywać. Arnie jest teraz politykiem znanym na całym świecie. A producenci liczą na kolejne zyski. Ale ja w to nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pkacz Re: "Terminator4", "Terminator5" ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 09:19 Zgadzam się że The Rock jest fajny ale zwracam uwagę że swój wizerunek wrestlera stworzył na dość wyrazistej i zabawnej mimice, czyli czymś co u robota nie ma prawa zaistnieć... Moim zdaniem Arnold dlatego tak dobrze zagrał t-800 w 1984 roku bo był wtedy tylko kupą mięcha i bardzo kiepskim aktorem. Na przestrzeni kolejnych filmów można prześledzić jak się aktorsko rozwijał. W T3 to jego mimika i autoironia nie pozwoliła stać się filmowi farsą. IMHO T3 zdecydowanie lepszy jest od 2 i 3 Matrixa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieklisz Re: "Terminator4", "Terminator5" ... IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 12.06.04, 13:47 dwayne the rock johnson to płotka... Król Skorpion to brednia ... pic na wodę, fotomontaż, już Mumia 2 była ciekawsza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedro Re: "Terminator4", "Terminator5" ... IP: *.dyn.optonline.net 11.06.04, 22:05 bez przesady prosze panstwa. taki james bond mial wielu wykonawcow i przyjeto ich w wiekszosci bardzo pozytywnie. kto wie, moze kariera polityczna nie wypali i arnie wroci do wcielenia jako, hm, terminator 7 ?...... ja bede bardzo rozczarowany jesli w kolejnym epizodzie nie pojawi sie kristanna loken. musze przyznac, ze producenci wszystkich trzech czesci, a szczegolnie osoby odpowiedzialne za casting, maja rewelacyjne wyczucie do aktorow odtwarzajacych role terminatorow. wiecej wiary, ja czekam juz na kolejny odcinek. a poki co w tym roku mamy prezencik w postaci starych dobrych gwiezdnych wojen na dvd. to dopiero bedzi gradka. mniam mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KHysiek Re: "Terminator4", "Terminator5" ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.06.04, 22:41 Pewnie wyjdzie taka sama kicha jak 3 część. Albo jeszcze gorsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balu Re: "Terminator4", "Terminator5" ... IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 04:25 Zgadzam się z Tobą KHysiek. Nie rozumiem dzisiejszych posunięc amerykańskich reżyserów, którzy za wszelką cenę pragną nakręcić kolejną, kolejną i jeszcze kolejną cześć danego filmu. Na mysł przychodzi jeden powód - pieniążki. Nie interesuje ich to, że poprzednie części danego filmu pozostawiły po sobie jakiś smak, że z kina wychodziło się w dobrym nastroju. W taki nastroj wprowadzał właśnie Terminator i Terminator 2. Kolejne części nastawione jedynie na zyski powodują iż te początkowe zaczynają nas lekko denerwować bo w pamięci mamy nieudane wypały ich kontynuacji. Tak było u mnie z Matrixem i Terminatorem. Nie wierze w żadne genialne tłumaczenia reżyserów typu "kolejne części są wskazane, gdyż to one tak naprawdę mają tu decydujące zdanie" albo "kolejne części są wskazane, gdyż to one wyjaśniają to coś". To wszystko brednie. Tylko pieniądze są głównym powodem nakręcenia kolejnych części. Prawda jest taka, że tylko pojedyńcze jednostki będą pamiętały co działo się w T3, T4 czy T5. Bo czy ktoś wie co działo się w ostatniej T3? Kolejne części powodują jedynie mętlik w głowie i rodzi się pytanie -jakim kiczem zaskoczą nas w kolejnej części?. Czy nowo poślubieni państwo Connor (jak błędna pisownia to sorki) spłodza pociechy, które bedą chronione przez kolejnego robota a w T5 pociechy będą miały kolejene pociechy i ech... Resztę pozostawiam Wam moi mili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OOo Re: "Terminator4", "Terminator5" ... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.06.04, 10:23 Chciales napisac: "na Bani" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK No nie ten czanuch absolutnie nie pasuje IP: 5.2.* / *.chello.pl 12.06.04, 13:17 na role Terminatora Odpowiedz Link Zgłoś
mysiepatysie Arnie, Come back! 14.06.04, 10:30 Jak Arnie nie zagra w czwartej części i następnych, to ja do kina nie idę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uyt...LIT A skonczy sie na Terminator 38... IP: *.veranet.pl 23.06.04, 17:16 Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: "Terminator4", "Terminator5" ... 23.06.04, 17:44 "Rambo 8 w telewizji, patrzcie moi mili..." Odpowiedz Link Zgłoś