clio62 26.02.12, 15:14 hej! wiecie gdzie będzie można obejrzeć na żywo rozdanie Oscarów? bo w telewizji to chyba raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jo Re: Oscary w necie IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 26.02.12, 15:41 jak to nie w tv? pro7 jak co roku bez zadnego kaleczacego tlumaczenia na zywo od 2:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Oscary w necie IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 26.02.12, 17:07 jeszcze niemieckie orw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: portalu Re: Oscary w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 20:18 Nie po to stacje wydają miliony dolarów na transmisję żeby taki autor wątku mógł obejrzeć na żywo w necie. Nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Oscary w necie IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 27.02.12, 20:50 zawsze jak zasypialem i budzilem sie rano wkurzony ze przespalem transmisje to wydawalo mi sie ze stracilem cos wielkiego (werdykty sa do bani, bardziej jaram sie patrzeniem na celebrytow, wiecie - choc na chwile czlowiek sie chce przeniesc do tamtej rzeczywistosci, w Polsce zimno a tam w krotkim rekawku o tej porze) ale jak wczoraj obejrzalem to od deski do deski to jakos tak nie wydalo mi sie zeby bylo to cos nadzwyczajnego a Billy Crystal wygladal jak figura woskowa ogolnie gala jest krotka, jednak przez to ze leci u nas w nocu wydaje sie byc bardziej "epicka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinoman Re: Oscary w necie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.12, 08:25 Trzeba było sobie kupić bilet i pojechać zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Oscary w necie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.12, 12:44 nie dostałem wizy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bertram Re: Oscary w necie IP: 180.249.62.* 02.05.12, 16:10 Film Reset (2011) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Josef Re: Oscary w necie IP: *.user.veloxzone.com.br 31.05.12, 15:36 Film Roman barbarzyńca (2011) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś