marcinwawrzak 03.03.12, 14:38 Byłem na tym filmie i uważam, że jest całkiem udany. Promuje go piosenka Dody co jednych zachęca innych wręcz przeciwnie. Nie ma się co sugerować najlepiej ocenić osobiście Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: areyoukiddin'me? Re: Kac Wawa IP: *.skomur.pl 03.03.12, 17:11 Ile ci zapłacili za te beznadziejne wypociny na temat beznadziejnego filmu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Kac Wawa IP: *.home.aster.pl 04.03.12, 00:49 > Promuje go piosenka Dody co jednych zachęca innych wręcz przeciwnie Czy należy to odczytać jako wskazówkę, że dla tych, których zachęca piosenka Dody, film będzie 'całkiem udany', a dla reszty 'wręcz przeciwnie'? A więc jeszcze jeden argument przeciw? Cóż, dzięki, dobrze wiedzieć, że na 300% nie warto na to iść :D Odpowiedz Link Zgłoś
indzoj Re: Kac Wawa 07.03.12, 16:18 Z tym filmem zauważyłem ogólnie jest dziwnie. Zdecydowana większość uważa, że nie jest zbyt udany, ale jakieś 10% uważa go za świetny film. Mało kto powie, że jest dobry lub przynajmniej przeciętny typu: 'można obejrzeć'. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Kac Wawa 12.03.12, 11:11 Ja nie pójdę, od kilku lat unikam polskich filmów, a zwłaszcza polskich komedii, ze specjalnym uwzględnieniem tych tworzonych przez Olafa Lubaszenkę. Ambitne polskie kino jest dla mnie za ambitne, a komedie polskie są za głupie, więc unikam na wszelki wypadek, a poza tym i tak wszędzie teraz gra Więckiewicz, więc mam wrażenie, że to wszystko to jest jeden film. A widziałam w telewizorze, jak pan Raczek konfrontował się ze scenarzystą z filmu, który to scenarzysta sam przyznawał, że mu powycinali, pozmieniali i w ogóle chyba trochę ten scenariusz mu "zgwałcili", strasznie go bronił, taki nerwowy był, ale sam chyba nie był do końca zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszygeorge Re: Kac Wawa 12.03.12, 15:24 " a komedie polskie są za głupie, więc unikam na wszelki wypadek, " Poziom jest dostosowany do poziomu 'targetu'. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.77 Re: Kac Wawa 18.03.12, 15:57 Nie wiem kiedy ostatni raz oglądałem dobrą polską komedię. Po obejrzeniu zwiastuna, Kac Wawa będę omijać szerokim łukiem. Chyba aż tak nasze społeczeństwo nie zgłupiało, żeby im filmy na takim poziomie serwować. Odpowiedz Link Zgłoś
indzoj Re: Kac Wawa 18.03.12, 16:44 No ja wiem ze zwiastun powinien zachecac ale zeby az tak od razu sie zrazac. przeciez zwiastun najgorszy nie byl. najgorsze jest to ze chcieli skopiowac pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
3-tylko Re: Kac Wawa 20.03.12, 21:26 na łopatki rozwaliła mnie wymiana zdań między autorem scenariusza a Panem Raczkiem, w której ten pierwszy agresywnie zaczyna się 'bronić' zanim zostaną postawione mu jakiekolwiek zarzuty :) chciałam wkleić link z rozmową, ale niestety z pewnych przyczyn jest on już niedostępny ... Odpowiedz Link Zgłoś
fotoinformator Wystarczy mi piosenka dody i na dokładę szyc 25.03.12, 13:40 dziękuje od razu choćby to było dzieło oscarowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarod Re: Kac Wawa IP: 168.167.98.* 02.05.12, 16:10 Film Listy do M. (2011) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiram Re: Kac Wawa IP: 182.23.39.* 31.05.12, 15:36 Film Alvin i wiewiórki 3 (2011) jest super! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś