Dodaj do ulubionych

praca w firmie DEKRA

IP: 157.25.31.* 01.03.06, 15:46
Chcialbym uzyskac informacje jakie sa warunki pracy w firmie DEKRA, jak sie
pracuje oraz na jakie zarobki mozna liczyc?
Chodzi mi o pracownika biurowego.
Obserwuj wątek
    • Gość: 00abc Re: praca w firmie DEKRA IP: *.chello.pl 01.03.06, 16:24
      Witam
      Też dostałam dziś od nich maila i nie mam pojęcia jakie wpisać zarobki. Do 3
      trzeba im to odesłać. Dostałeś do wypełnienia twoje oczekiwania finansowe?
      • 00abc Re: praca w firmie DEKRA 01.03.06, 21:52
        Gość portalu: 00abc napisał(a):

> Witam
        > Też dostałam dziś od nich maila i nie mam pojęcia jakie wpisać zarobki. Do 3
        > trzeba im to odesłać. Dostałeś do wypełnienia twoje oczekiwania finansowe?

A jakie wpisujesz oczekiwania finansowe? Bo ja nie mam pojęcia
      • Gość: looki Re: praca w firmie DEKRA IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.14, 15:17
        jak chcesz tam robić to mów wiecej niż 3 tys - inaczej nie zapraszają
    • Gość: up Re: praca w firmie DEKRA IP: *.chello.pl 01.03.06, 19:37
      tez otrzymalam info o formularzu ,jestem ciekawa
    • aletka1 Re: praca w firmie DEKRA 02.03.06, 12:36
      Ciekawe czy wysyBali te wiadomosc do wszystkich , którzy sie zglosili czy tylko
      do tych co przeszli wstepna selekcje?
      • 00abc Re: praca w firmie DEKRA 02.03.06, 14:40
        Ja myślę, że do wszystkich. A kto będzie chciał prawie za grosze pracować i
        wpisze jak najmniej-to zostanie na rozmowe zaproszony:)
    • Gość: Rafał Re: praca w firmie DEKRA IP: 157.25.31.* 03.03.06, 09:01
      Trzeba by sie bylo dogadac i zrobic tak zeby wszyscy podali jednakowe zarobki :-
      )))
      • Gość: ja Re: praca w firmie DEKRA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.03.06, 22:42
        ja wpisałam brutto 4500 poważnie bez żadnej kokietetrii, dlatego, ponieważ
        uważam,że żadna poważna firma nie rekrutuje w taki sposób to żenujące i żle
        świadczy o firmie,
        myślę,że wzsystkim kandydatom wysłali pytanie o zarobki
        szkoda mogliśmy faktycznie wcześniej się umówić co do zarobków
        • Gość: płaca do 3000 praca w firmie DEKRA max 3000 IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.14, 15:19
          na wiecej raczej nie licz
          • Gość: gość Re: praca w firmie DEKRA max 3000 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 20:43
            mam nadzieję że mowa o 3000 netto przy etacie ?
            Jak to wygląda? dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam,
            • Gość: niestety... Re: praca w firmie DEKRA max 3000 IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.14, 13:53
              Na etacie to raczej wyjdzie 2000 netto. Ale z premiami można dociągnąć 3000 na rękę. Warunek: skuteczna akwizycja. I jakby nie nazywali stanowiska, cel jest ten sam: biznes, czyli dodatkowi klienci, czyli przychody. Minusy: musisz "sprzedać" , czyli przekonać klienta do nawiązania kosztownej współpracy oferując bardzo przeciętny produkt... Niestety, sam pozostajesz niejako opiekunem tego klienta więc oferując "rzeczy niestworzone" szybko będziesz zweryfikowany przez nabywcę. Po prostu: będąc uczciwym nie przekonasz kontrahenta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka