Dodaj do ulubionych

Wrocławskie Multipleksy

03.05.12, 18:16
Witam serdecznie :)

Jestem studentką psychologii w zwiazku ze zbliżającym się terminem zakończenia edukacji prowadzę badania dotyczące wrocławskich multiplesków.Będę wdzięczna za pomoc w prowadzonych badaniach. Bardzo proszę odpowiedzieć na poniższe pytanie.Unikajcie prosze ogólnych odpowoiedzi typu : "kasjer nie spełniał moich oczekwiań" Bardzo zależy mi na konkretnych czynnikach.

Co jest dla Ciebie istotne przy wyborze kina?

Pozdawiam,
Obserwuj wątek
    • elafela Re: Wrocławskie Multipleksy 03.05.12, 20:28
      odległość od domu :) na stare lata człowiek sie robi leniwy, jeżeli do kina ma 15 minut na piechotę, to żadne inne nie jest atrakcyjne.
      • indzoj Re: Wrocławskie Multipleksy 03.05.12, 23:18
        Odległość od domu - w moim przypadku też, najbliższe normalne mam 50km :/ W mojej mieścinie też jest jedno, ale ... nie ma basów (i tutaj masz pierwszy powód - czyli dobry system nagłośnienia), jest mały ekran (powód nr 2), ale to do przeżycia, szczególnie na "ambitnych" filmach. Ale jedno baaaaaaaaaardzo istotne. U mnie są takie fotele, że ktoś wyższy już by mi zasłaniał siedząc przede mną, czyli nie wiem jakby to napisać - odpowiednie nachylenie widowni (?). Kolejną rzeczą jest ta, która u mnie ostatnio się polepszyła, czyli sama wygoda tych foteli. To by było chyba na tyle. Też istotne dla mnie jest, żeby kino było kinem. Co prawda nie byłem w "kinie dla VIP'ów", ale wydaje mi się, że w wyizolowanej sali czułbym się dziwnie, przecież to już nie kino, a coś co można sobie (kto może ten może :) ) sprawić we własnym domu.
    • Gość: Ramiro Re: Wroc?awskie Multipleksy IP: 200.211.89.* 31.05.12, 15:36
      Film Anonimus (2011) jest super! Polecam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka