moniak.89 10.08.12, 15:29 W sumie dopiero dziś premiera, ale jestem bardzo ciekawa tego filmu, więc jak ktoś widział to pisać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawska Re: Yuma IP: *.181.105.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.08.12, 15:41 Ja też jestem bardzo ciekawa, czy film ciekawy i czy widz się nie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Yuma IP: *.aster.pl 10.08.12, 18:48 Na zajawkach Gierszał lepiej wygląda niż gra, ale może tylko na zajawkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinowymaniak Re: Yuma IP: *.opera.pl 16.08.12, 21:05 W naszym serwisie zobaczysz film w jakości HD Sprawdzony nowy serwis filmowy bez limitów czasowych Tylko u Nas możesz pobrać film lub obejrzeć online za darmo Zapraszam do oglądania kinowymaniak.blogspot.com/2012/07/film-yuma-online-yuma-lektor-2012.html www.videolimit.pl/b48baadd1f/file/Yuma youtu.be/veda5Tf-aqA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yuma (2012) online Re: Yuma online bez limitu, pobierz!!! IP: *.devs.futuro.pl 12.08.12, 14:06 Yuma (2012) online bez limitu, pobierz bez ograniczeń Filmy Online i Seriale Online bez limitu oglądania i bez ograniczeń pobierania: filmydnia.pl/ Akcja filmu rozpoczyna się trzy lata po upadku PRL. Zyga (Gierszał) ma serdecznie dość oglądania kolorowego świata tylko w młodzieżowych pismach. Z pomocą kumpli, a także obrotnej ciotki (Katarzyna Figura), zostaje królem "jumy" – drobnych kradzieży tuż za Odrą. Proceder szybko się rozpowszechnia, miejscowość Zygi dokonuje prawdziwego skoku cywilizacyjnego, a lokalny król jumaków zyskuje powszechny szacunek i powodzenie u płci pięknej (o jego serce wojują w filmie Karolina Chapko i Helena Sujecka). Wkrótce jednak młodym i gniewnym wspólnikom Zygi (Krzysztof Skonieczny i Jakub Kamieński) przestaną wystarczać markowe ubrania i elektronika. Gdy wejdą w drogę rosyjskim gangsterom pod wodzą nieobliczalnego Opata (najbardziej demoniczna rola w karierze Tomasza Kota), a regularnie okradani Niemcy wprowadzą szczelniejszą ochronę przed rabusiami, zabawa w policjantów i złodziei zmieni się w niebezpieczną rozgrywkę. Oglądaj filmy bez limitu i pobieraj bez ograniczeń z VideoWeed, NovaMov, Putlocker, VideoBB, VideoZer, OdSiebie, AnyFiles, SockShare, MaxVideo, MovieZer, Stagero, ModoVideo, MegaVideo: filmydnia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jano873 Re: Yuma 22.08.12, 09:34 i jak, ktoś obejrzał? ja mam mieszane odczucia, ale moze wreszcie się wybiorę i będę miał szansę sam ocenić. Odpowiedz Link Zgłoś