Gość: webn IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 08.07.04, 12:37 Gratulacje dla Dystrbutora za liczbe kopii i kiniarzy co Shrekowi ,pozwalają.Co tak dbacie o swojom kapuste i kanciape ,co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stiv Re: Przekręt doskonały IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 09.07.04, 14:23 bravo dla Dystrybutor: Vision! 24 Godziny (Trapped z Ch. Theron) wprowadzili po 1,6 miesiecznej róznicy vs. USA, a teraz po ponad rocznej przepaści wreszcie u nas ten (średni) film. Nie wiem, czy w Vision maja kogoś, kto zajmuje sie badaniem rynku filmowego i tym, co dzieje sie w sieci - film dostepny od ponad roku na przyslowiowym divixie... pozdrawiam szefostwo... zarobicie krocie na tym filmie... wiecej na tłumaczenie wydaliscie i na promocje (ogromne plakaty)... pffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuz głupie komentarze IP: 81.193.176.* 09.07.04, 18:18 jak chcecie coś zmienić, zwracajcie bezpośrednio uwagę, sugerujcie możliwe zmiany. taki głupi sarkazm tylko zacietrzewia tych, którzy mogą coś zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stiv Re: głupie komentarze IP: *.chello.pl 09.07.04, 21:40 a ty wuju dobra rada, co swoim komentarzem "doradzileś" i co możesz... phhhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Przekręt doskonały IP: *.idd.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 11:54 Moim zdaniem jedynym plusem tego filmu jest jego obsada aktorska. Typowy film (mało) sensacyjny w którym z trudem doszukałem się zabawnych elementów (a to podobno film sensacyjny z elementami komedii). W niektórych momentach trudno się połapać kto jest kto w filmie i kto kogo kryje. Reasumując, bardziej polecam kawę, lody czy spacer z miłą osobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Czy można... 20.07.04, 10:21 Czy można oceniac film gdy obejrzało się tylko połowę? Wiecej po prostu nie dałam rady. Ktoś, kto oglądał filmy Guya Ritchiego niech absolutnie nie idzie na ten film bo dostanie torsji na widok tak nieudolnego naśladownictwa. Film przewidywalny od początku do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Strzał w Pustke IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 11.08.04, 16:26 Wydawało mi się że będzie to film na nute Mameta , myślałem że Foley po tym jak pare lat temu zrobił "Glengarry Glen Ross" to wie co robi , tym bardziej że zatrudnił Dastina i innych ciekawych aktorów. Tym czasem okazuje się że film ma elemety jego porzedniego filmu z Markiem Waldbergiem , a autor scenariusza pisał do tej pory teksty seriali tv. "Confidence" to kicz - tekst rzucany jak z maszyny , rwana akcja ,montaż dla dezorietacjii , akcja jak z filmu typu;łu-budu i muzyka dla ogłuszenia - jest jednak wmiare logicznie i pare dobrych scenek , jak ta u jubiliera. Film był pokazywany na paru festiwalach po za konkursem , o czym to światczy ? Odpowiedz Link Zgłoś