Dodaj do ulubionych

Przekręt doskonały

IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 08.07.04, 12:37
Gratulacje dla Dystrbutora za liczbe kopii i kiniarzy co
Shrekowi ,pozwalają.Co tak dbacie o swojom kapuste i kanciape ,co?
Obserwuj wątek
    • Gość: stiv Re: Przekręt doskonały IP: mieszko.pl.u* / 62.29.253.* 09.07.04, 14:23
      bravo dla Dystrybutor: Vision! 24 Godziny (Trapped z Ch. Theron) wprowadzili po
      1,6 miesiecznej róznicy vs. USA, a teraz po ponad rocznej przepaści wreszcie u
      nas ten (średni) film. Nie wiem, czy w Vision maja kogoś, kto zajmuje sie
      badaniem rynku filmowego i tym, co dzieje sie w sieci - film dostepny od ponad
      roku na przyslowiowym divixie... pozdrawiam szefostwo... zarobicie krocie na
      tym filmie... wiecej na tłumaczenie wydaliscie i na promocje (ogromne
      plakaty)... pffffffffff
      • Gość: wuz głupie komentarze IP: 81.193.176.* 09.07.04, 18:18
        jak chcecie coś zmienić, zwracajcie bezpośrednio uwagę, sugerujcie możliwe
        zmiany. taki głupi sarkazm tylko zacietrzewia tych, którzy mogą coś zmienić.
        • Gość: stiv Re: głupie komentarze IP: *.chello.pl 09.07.04, 21:40
          a ty wuju dobra rada, co swoim komentarzem "doradzileś" i co możesz... phhhy
    • Gość: darek Re: Przekręt doskonały IP: *.idd.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 11:54
      Moim zdaniem jedynym plusem tego filmu jest jego obsada aktorska. Typowy film
      (mało) sensacyjny w którym z trudem doszukałem się zabawnych elementów (a to
      podobno film sensacyjny z elementami komedii). W niektórych momentach trudno
      się połapać kto jest kto w filmie i kto kogo kryje. Reasumując, bardziej
      polecam kawę, lody czy spacer z miłą osobą :)
    • lahliq Czy można... 20.07.04, 10:21
      Czy można oceniac film gdy obejrzało się tylko połowę?
      Wiecej po prostu nie dałam rady. Ktoś, kto oglądał filmy Guya Ritchiego niech
      absolutnie nie idzie na ten film bo dostanie torsji na widok tak nieudolnego
      naśladownictwa.
      Film przewidywalny od początku do końca.
      • Gość: o. Strzał w Pustke IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 11.08.04, 16:26
        Wydawało mi się że będzie to film na nute Mameta , myślałem że Foley po tym jak
        pare lat temu zrobił "Glengarry Glen Ross" to wie co robi , tym bardziej że
        zatrudnił Dastina i innych ciekawych aktorów.
        Tym czasem okazuje się że film ma elemety jego porzedniego filmu z Markiem
        Waldbergiem , a autor scenariusza pisał do tej pory teksty seriali
        tv. "Confidence" to kicz - tekst rzucany jak z maszyny , rwana
        akcja ,montaż dla dezorietacjii , akcja jak z filmu typu;łu-budu i muzyka dla
        ogłuszenia - jest jednak wmiare logicznie i pare dobrych scenek , jak ta u
        jubiliera.
        Film był pokazywany na paru festiwalach po za konkursem , o czym to światczy ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka