Dodaj do ulubionych

Chinka zagra Japonkę u Spielberga

IP: 195.205.4.* 20.07.04, 09:57
A szkoda, Maggie Cheung, choć starsza o 15 lat, jest ładniejsza :o).
Obserwuj wątek
    • grimsrund Re: Chinka zagra Japonkę u Spielberga 20.07.04, 11:38
      Koniec może być taki, że obrażą się i Chińczycy, i Japończycy. Tylko dla nas
      wszyscy Żółci wyglądają identycznie, oni sami zauważają spore różnice w obrębie
      swojej rasy.

Co nie znaczy, że obie Panie nie są śliczne - bo są. Ale Qi Shu jest jeszcze
      piękniejsza! :))
    • Gość: 3gr Chinczyk = Japonczyk IP: *.176.187.247.revip.asianet.co.th 20.07.04, 17:54
      Czemu to takie dziwne? Czy w takim razie Hansa Klossa powinien zagrac jakis
      szwab? Poza tym pula genow w obrebie rasy zoltej jest identyczna. Podaje
      rownianie na Japonczyka:
      Japonczyk = Chinczyk - meganacjonalizm ;-)
      • onnanoko1 Re: Chinczyk = Japonczyk 29.07.04, 13:35
        to nie jest to samo, bo my w Europie cale wieki zyjac obok siebie jakos tam sie
        mieszalismy, a Japonia jest WYSPA i cale wieki trwala w izolacji (jesli nie
        liczyc kontaktow z Chinami w drugiej polowie 1 tysiaclecia n.e. i bardzo
        umiarkowanych kontaktow z podroznikami z Europy w XVI wieku)i stosunkowo
        niedawno z tej izolacji wyszla (dokladnie w 1868- moze sie nam wydawac, ze to
        przed potopem, ale to pare pokolen wstecz). Tak wiec moze trudno jest odroznic
        np. Koreanczyka od Wietnamczyka, ale akurat Japonczycy dosc wyraznie sie roznia
        i jesli ktos ma z nimi troche kontaktu ( a ja mam wiec wiem co mowie) to
        dostrzega roznice
    • Gość: trejo Spielberg nie kreci tego filmu. IP: *.rzeszow.mm.pl 29.07.04, 16:22
      Wedlug strony filmowej imdb. za kamera stanie Rob Marshall ,ten sam ,ktory
      nakrecil Chicago.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka