Gość: g1 IP: 195.205.4.* 20.07.04, 09:57 A szkoda, Maggie Cheung, choć starsza o 15 lat, jest ładniejsza :o). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grimsrund Re: Chinka zagra Japonkę u Spielberga 20.07.04, 11:38 Koniec może być taki, że obrażą się i Chińczycy, i Japończycy. Tylko dla nas wszyscy Żółci wyglądają identycznie, oni sami zauważają spore różnice w obrębie swojej rasy. Co nie znaczy, że obie Panie nie są śliczne - bo są. Ale Qi Shu jest jeszcze piękniejsza! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3gr Chinczyk = Japonczyk IP: *.176.187.247.revip.asianet.co.th 20.07.04, 17:54 Czemu to takie dziwne? Czy w takim razie Hansa Klossa powinien zagrac jakis szwab? Poza tym pula genow w obrebie rasy zoltej jest identyczna. Podaje rownianie na Japonczyka: Japonczyk = Chinczyk - meganacjonalizm ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
onnanoko1 Re: Chinczyk = Japonczyk 29.07.04, 13:35 to nie jest to samo, bo my w Europie cale wieki zyjac obok siebie jakos tam sie mieszalismy, a Japonia jest WYSPA i cale wieki trwala w izolacji (jesli nie liczyc kontaktow z Chinami w drugiej polowie 1 tysiaclecia n.e. i bardzo umiarkowanych kontaktow z podroznikami z Europy w XVI wieku)i stosunkowo niedawno z tej izolacji wyszla (dokladnie w 1868- moze sie nam wydawac, ze to przed potopem, ale to pare pokolen wstecz). Tak wiec moze trudno jest odroznic np. Koreanczyka od Wietnamczyka, ale akurat Japonczycy dosc wyraznie sie roznia i jesli ktos ma z nimi troche kontaktu ( a ja mam wiec wiem co mowie) to dostrzega roznice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Spielberg nie kreci tego filmu. IP: *.rzeszow.mm.pl 29.07.04, 16:22 Wedlug strony filmowej imdb. za kamera stanie Rob Marshall ,ten sam ,ktory nakrecil Chicago. Odpowiedz Link Zgłoś