Gość: daro IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 30.08.04, 21:37 pewnie wiekszość myśli, że to o kanapkach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bartek Re: "Hero" podbija USA - dobry IP: 213.249.176.* 30.08.04, 22:13 Hero - IMHO bardzo dobry film, troche przypomina "Przyczajony tygrys ukryty smok" ale nie trzeba sie przez caly czas zastanwiac gdzie sie ten tygrys i smok schowali ;-) Kanapki - jakie kanapki, nie rozumiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
bimbalimba Re: "Hero" podbija USA - dobry 30.08.04, 22:53 hero to mistrzowska propaganda- ja ogladalem ze scisnietym gardlem- wielkie zjednoczone chiny pnad wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: "Hero" podbija USA - dobry 31.08.04, 02:01 bimbalimba napisał: > hero to mistrzowska propaganda- ja ogladalem ze scisnietym gardlem- wielkie > zjednoczone chiny pnad wszystko! no i nietykalny I-szy sekretarz, nasze sloneczko, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
maryslesy Re: "Hero" podbija USA 31.08.04, 10:12 film jest świetny, ale jak na zadym chinskim filmie, trzeba byc przygotowanym, na sceny walki, które do rzeczywistych bynajmniej nie naleza. Christopher Doyle wspolpracujący dotychczas z Wong Kar Wai' em dal prawdziwy popis swych umiejetnosc. Zdjecia sa fenomenalne, a gra kolorow naprawde zachwyca. Polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ex CA Dude Re: "Hero" podbija USA IP: *.jasna.tarnow.pl 31.08.04, 19:02 W Kalifornii to może być prawdziwy hit. Ciekawi mnie czy wyświetlają go w multipleksach czy tylko w kinach klubowychi i dlatego zaraz to wyszperam w necie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KHysiek Kaszana IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 31.08.04, 23:15 To kicha dobra jako środek nasenny. Po raz pierwszy zobaczyłem bełkotliwy film kungfu, reżyser jest faktycznie zdolny :-\. Do "Smoka/Tygrysa" mu brakuje parę lat swietlnych chociaż on nie był żadnym cudem. Odpowiedz Link Zgłoś
broni Re: "Hero" podbija USA 01.09.04, 00:12 Wlasnie wrocilem z kina i uwazam, ze to slaby film. Dobre efekty komputerowe, sliczne Chinskie krajobrazy, a poza tym duzo fruwania w powietrzu, zabijaja faceta 15 razy, bo okazuje sie, ze poprzednia wersja smierci byla nieprawdziwa, no i mozna to bylo opwiedziec w czasie o przynajmniej 30 minut krotszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niniel Re: "Hero" podbija USA IP: 195.205.228.* 01.09.04, 09:59 Według mnie film jest znakomity, wspaniała historia,tak poetycko przedstawiona, przepiękne krajobrazy, genialne efekty specjalne ( walka w deszczu i nie tylko). Bardzo nastrojowe. Odpowiedz Link Zgłoś