Dodaj do ulubionych

"Hero" podbija USA

IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 30.08.04, 21:37
pewnie wiekszość myśli, że to o kanapkach
Obserwuj wątek
    • Gość: Bartek Re: "Hero" podbija USA - dobry IP: 213.249.176.* 30.08.04, 22:13
      Hero - IMHO bardzo dobry film, troche przypomina "Przyczajony tygrys ukryty
      smok" ale nie trzeba sie przez caly czas zastanwiac gdzie sie ten tygrys i smok
      schowali ;-)

Kanapki - jakie kanapki, nie rozumiem??
      • bimbalimba Re: "Hero" podbija USA - dobry 30.08.04, 22:53
        hero to mistrzowska propaganda- ja ogladalem ze scisnietym gardlem- wielkie
        zjednoczone chiny pnad wszystko!
        • jot-23 Re: "Hero" podbija USA - dobry 31.08.04, 02:01
          bimbalimba napisał:

> hero to mistrzowska propaganda- ja ogladalem ze scisnietym gardlem- wielkie
          > zjednoczone chiny pnad wszystko!

no i nietykalny I-szy sekretarz, nasze sloneczko, hehe
    • maryslesy Re: "Hero" podbija USA 31.08.04, 10:12
      film jest świetny, ale jak na zadym chinskim filmie, trzeba byc przygotowanym,
      na sceny walki, które do rzeczywistych bynajmniej nie naleza. Christopher Doyle
      wspolpracujący dotychczas z Wong Kar Wai' em dal prawdziwy popis swych
      umiejetnosc. Zdjecia sa fenomenalne, a gra kolorow naprawde zachwyca. Polecam...
      • Gość: Ex CA Dude Re: "Hero" podbija USA IP: *.jasna.tarnow.pl 31.08.04, 19:02
        W Kalifornii to może być prawdziwy hit. Ciekawi mnie czy wyświetlają go w
        multipleksach czy tylko w kinach klubowychi i dlatego zaraz to wyszperam w
        necie...
    • Gość: KHysiek Kaszana IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 31.08.04, 23:15
      To kicha dobra jako środek nasenny. Po raz pierwszy zobaczyłem bełkotliwy film
      kungfu, reżyser jest faktycznie zdolny :-\. Do "Smoka/Tygrysa" mu brakuje parę
      lat swietlnych chociaż on nie był żadnym cudem.
    • broni Re: "Hero" podbija USA 01.09.04, 00:12
      Wlasnie wrocilem z kina i uwazam, ze to slaby film. Dobre efekty komputerowe,
      sliczne Chinskie krajobrazy, a poza tym duzo fruwania w powietrzu, zabijaja
      faceta 15 razy, bo okazuje sie, ze poprzednia wersja smierci byla nieprawdziwa,
      no i mozna to bylo opwiedziec w czasie o przynajmniej 30 minut krotszym.
      • Gość: niniel Re: "Hero" podbija USA IP: 195.205.228.* 01.09.04, 09:59
        Według mnie film jest znakomity, wspaniała historia,tak poetycko
        przedstawiona, przepiękne krajobrazy, genialne efekty specjalne ( walka w
        deszczu i nie tylko). Bardzo nastrojowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka