Gość: fiszka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 19:03 Na co wybieracie sie do kina we wrzesniu? Na co ostrzycie sobie pazurki po letniej posusze? Co do mnie: 1) "Zle wychowanie", 2) "Bon voyage". Poprosze o Wasze rekomendacje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fiszka Re: Noi Albinoi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 20:16 Dzieki! Troche islandzkiego chlodku nie zawadzi na jesieni;) A serio, to "obila mi sie o oczy" zapowiedz i chyba sie skusze:) Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Nikotyna 09.09.04, 22:23 Ten film na pewno zobaczę. Z sympatii dla Altmana też "The Company". Ciekawi mnie "Hellboy". A dodatkowo pewnie jeszcze wybiorę się na "Terminal" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: wrzesien w kinie IP: 81.15.254.* 10.09.04, 12:17 No, akurat to lato nie bylo takie zle (Shrek 2, Zakochany bez pamięci, Osada). A we wrześniu... Wczoraj bylam na "Zlym wychowaniu", w planach mam jeszcze "Krucjatę Bourne'a", "Noi albinoi" (dobrze napisalam?), "Terminal" i "Da vinci". Mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiszka Re: wrzesien w kinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.04, 14:40 "Terminal"-wlasnie! Dzieki za przypomnienie:) Spielberg, ale zapowiada sie smakowicie Odpowiedz Link Zgłoś