Dodaj do ulubionych

najprzystojniejszy aktor

IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 01:35
moj typ to mathieu kasovitz. tylko on!
Obserwuj wątek
    • Gość: agnes Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 01:36
      sorry. powinno byc kassovitz.
      • Gość: Lupitka Re: najprzystojniejszy aktor IP: 2.4.STABLE* 12.04.02, 20:21
        Timothy Dalton of course :)))
        • Gość: alissa19 Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 19:09
          Russel Crowe,Ed Norton,Brendan Fraser.Ed byl super w "American History X"[chyba
          to tak szlo?].
    • Gość: Ginny Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.net.bialystok.pl 13.04.02, 19:53
      Trochę ich jest... Russel Crowe. Rafał Królikowski. Jan Englert. Tom Cruise. Bo
      ja wiem...
      • Gość: Edziak Re: najprzystojniejszy aktor IP: 62.49.255.* 14.04.02, 13:59
        Orany to dopiero pytanie. Nie wiem od kogo zaczac.
        1.Damian Lewis -gral majora R.Wintersa w serialu "Band of Brothers" w polskim
        tlumaczeniu to chyba bylo na kablowce jako "Kompania Braci"
        2.Ioan Gruffud- Glowna rola "Hornblower" nie wiem czy to jest znane w Polsce
        ale aktor jest po prostu dech zapierajacy.
        3.Billy Crudup dla niego samego warto obejrzec "Charlotte Gray"
        4.Kevin Spacey - po prostu bezkonkurencyjny takze w nowym filmie "K-Pax",ktory
        to mialam przyjemnosc obejrzec wczoraj.
        5.Rodney E.Grant - wspanialy Wiatr w Jego Wlosach z "Tanczacego z Wilkami"
        • Gość: A27 Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.proxy.aol.com 14.04.02, 23:33
          Guy Pearce z "memento" bo wyglada troche jak moja mezczyzna (Tak, tak przyznaje
          mam ASTYGMARYZM.)

• Gość: Edziak Re: najprzystojniejszy aktor dla A27 IP: 62.49.255.* 20.04.02, 22:49
            Gość portalu: A27 napisał(a):

> Guy Pearce z "memento" bo wyglada troche jak moja mezczyzna (Tak, tak przyznaj
            > e
            > mam ASTYGMARYZM.)
            > To musisz obejrzec nowego Hrabiego Monte Christo bo on tam tez gra.
            >

• Gość: Bess Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.enterpol.pl / 192.168.9.* 09.06.02, 16:11
        Absolutnie seksowny polski aktor to Andrzej Chyra
    • Gość: nana Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.bmj.net.pl 16.04.02, 12:32
      1. Keanu Reeves
      2. Edward Norton
      3. Sean Patrick Flanery
      4. Michael Biehn
      • Gość: Snake Re: najprzystojniejszy aktor IP: 217.153.10.* 16.04.02, 15:03
        Mhm, czyli sa jeszcze dziewczyny, ktore nie sikaja za Bradem
        Pitt'em i Georgem Clooney'em.
        • Gość: Ginny Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.net.bialystok.pl 16.04.02, 17:00
          No, wiesz, wątpiłeś w to? A poza tym, choć wypisałam wcześniej, którzy są dla
          mnie najprzystojniejsi, ujął mnie ostatnio za serce facet o urodzie wybitnie
          przeciętnej- Sean Astin, grający Sama we Władcy Pierścieni. Nieznane są drogi
          kobiecego serca...
    • Gość: bezniku Keanu Reeves, a potem długo nic... IP: 213.25.197.* 16.04.02, 20:20
    • effa Re: najprzystojniejszy aktor 17.04.02, 15:12
      John Cusack
      John Nettles
      Vincent Cassel
      • Gość: MonikaK Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 21:42
        effa napisał(a):

> John Cusack
        > John Nettles
        > Vincent Cassel

Podziel się Cusackiem.Dorzucam ponadto de Niro, AL Pacino, Malkowicha i
        Nicholsona.
    • Gość: Dziunia Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.chello.pl 17.04.02, 15:58
      Według mnie najprzystojniejszym (lub jednym z kilku) to Joshua Jackson :)
    • Gość: ula Re: najprzystojniejszy aktor IP: 62.233.182.* 18.04.02, 00:35
      Ralph Fiennes
      Benicio del Toro

wiem, wiem, gust mam spaczony:-) smialo, nieraz juz to slyszalam:-)
      • Gość: gr Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.digest.com.pl 18.04.02, 10:11
        w takim razie ja tez mam spaczony - tylko Ralph Fiennes.
        i ten jego glos...
        • ksywa Re: najprzystojniejszy aktor 18.04.02, 11:06
          Nie ma czegoś takiego jak "spaczony gust" nie to ładne, co ładne, ale co się
          komu podoba. Mnie się podoba: pierwszy gay Hollywood czyli Ruppert Everett,
          zezowaty Andy Garcia, mdły i nijaki zdaniem wielu Ralph Finnes i nijak nie
          podpadający pod kategorię przystojnych Kevin Spacey. A już naj, naj są dla mnie
          Aidan Quinn i Jeremy Northam. A lansowane sex-symbole typu Pitt, Clooney czy
          Crowe w ogóle mnie nie ruszają.
          • lilith3 Re: najprzystojniejszy aktor 18.04.02, 18:05
            albo ostatnio "modny" elijah wood. nie rozumiem zachwytu nad jego osoba- aktor
            przecietny, uroda lalkowata...
            • Gość: VIKINGAS Re: RAUL BOVA E DENZEL WASHINGTON IP: 213.255.126.* 19.04.02, 17:23
              RAOUL BOVA E DENZEL WASHINGTON A POTEM J.DEPP Z KUBY ROZPRUWACZA!!
              • Gość: Arwen NAJLEPSZY JEST HARRISON FORD IP: *.polbox.pl / 213.241.34.* 23.05.02, 14:12
                W "Star Wars" jest napewno najprzystojnieszy-jako mlody przemytnik z cudowna
                twarza i swietnym sposobem bycia!! Nie potrafie mu sie oprzec pomimo tego, ze
                wiem, ze ma juz 60 lat...
                • Gość: ASiaMAr Re: NAJLEPSZY JEST HARRISON FORD IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 19:19
                  POpieram Arwen, ze najprzystojniejszy jest Harrison Ford.Jako Han Solo ma
                  boskie poczucie humoru, a jako Indiana Jones najseksowniejszą klatę na świecie.
                  I niech żadna nie mówi, że nie chciałaby miec takiego męża jak Jack Ryan ("Czas
                  patriotów", "Stan zagrożenia")
          • Gość: ula Re: najprzystojniejszy aktor IP: 62.233.182.* 18.04.02, 18:59
            no, skoro jestescie takie dla mnie laskawe, to wyznam, ze i Alan Rickman ma cos
            w sobie...:-)
          • Gość: wavey Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.bondi.pl 07.10.02, 13:37
            A propos "spaczonych gustów", Kevin Spacey powiedział: "Nie jestem przystojny w
            klasycznym tego słowa znaczeniu. Mam opadające oczy, krzywe usta, zęby też nie
            są proste, głos brzmi jak ryk znudzonego mafiosa, lecz to wszystko jakoś
            działa." Oj, działa, działa... Jeszcze jak!
      • yosemite ja podobnie 18.04.02, 22:55
        tez mam "spaczony" gust;-) do twojej dwojki dorzuce
        jeszcze moze Jim Caviezel
        • Gość: A27 Re: ja podobnie IP: *.proxy.aol.com 19.04.02, 02:10
          yosemite napisał(a):

> tez mam "spaczony" gust;-) do twojej dwojki dorzuce
          > jeszcze moze Jim Caviezel
          Moim zdaniem to Jim wcale nie oznacza spaczonego gustu. To piekne chlopisko.

• Gość: Ania NY faceci... IP: *.dyn.optonline.net 17.09.02, 22:14
            Po pierwsze bede nudna, bo jednak B.Pitt ma cos w sobie, nawet ostatnio z broda
            i wasami, gdzie wyglada jak zbiegly bandyta. Lubie tez T. Cruisa, pomimo ze
            jest niski , ale za to ladnie sie usmiecha:)
            Ale nr 1 jest Al Pacino, za ktorym poszlabym daleko, daleko...
            Bardzo podoba mi sie tez M. Zebrowski, nie tylko z urody, ale rowniez dlatego
            bo ma talent i osobowosc, ktore sa ponad aparycje i duzo bardziej dzialaja na
            kobiety. I lubie tez popatrzec na R. De Niro, J. Gandolfini (The Sopranos.
        • ptasia Re: ja podobnie, bo chyba też spaczona 22.04.02, 19:17
          - obaj Fiennesowie - Ralph bardziej (głos też!!!!), Joseph broń boże jako
          Szekspir, ale w radosnej komedii "Marta i przyjaciele" - bez rajtuz dużo,
          lepiej :-))), zaś Jima Caviezel- te oczy... mmm... ;-) Rickman troszkę zbyt
          demoniczny, chociaż Jack Nicholson w czasach młodości, to było dopiero - i to
          mocno demonicznie :-))).
          Wy mówicie o zachwytach nad Frodo, moje koleżanki założyły fanklub Legolasa,
          czyli Orlando Blooma -hę?!
          • lilith3 Re: ja podobnie, bo chyba też spaczona 22.04.02, 21:17
            super! daj mi adres musze sie do niego zapisac, koniecznie! bedziemy sie mogly
            wymieniac plakatami;)))))))))
            • Gość: ptasia Re: ja podobnie, bo chyba też spaczona IP: *.wcp.pl 22.04.02, 21:52
              na razie jest nieformalny - otapetowały sobie tylko monitory w pracy i
              wzdychają. ale jak postanowią się uformalnić to powiadomię :-)))
    • Gość: kama Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.man.polbox.pl 18.04.02, 21:27
      vin diesel, zobaczcie trailer xxx
      • Gość: krea Re: najprzystojniejszy aktor IP: 2.4.STABLE* / 10.203.52.* 19.04.02, 12:24
        Tylko, tylko Alan Rickman !!!!
        No, i trochę Sean Bean ...
    • Gość: kluba1 Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.we.client2.attbi.com 19.04.02, 17:36
      Gregory Peck - zawsze i nadal !!
      • Gość: ula II- Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 23:31
        Nigdy nie sądziłam, że z moją sympatią (daleko posuniętą) do Brada Pitta,
        wypadnę oryginalnie. A jednak...
        • Gość: misia Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 16:00

a Ethan Hawke was nie rusza ?
          • Gość: zelig Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.02, 01:00
            Moj ulubiony to James Cameron Diaz. Ladny i utalentowany.
            • Gość: sar Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.prem.tmns.net.au 25.04.02, 01:40
              Denzel Washington
              Keanu Reeves ( byl piekny w "Little Budda")
          • Gość: Ginny Re: najprzystojniejszy aktor IP: 212.160.195.* 23.04.02, 12:11
            Rusza. Tyle że jako chlopak był bardzo... sierocy...
    • Gość: M Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 16:40
      Dla mnie to Kevin Spacey, jak widzę jego uśmiechniętą twarz to jest po mnie.
      Absolutnie nie podoba mi się Brad Pitt.
    • Gość: Zosisko Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.proxy.aol.com 28.04.02, 20:16
      Ewan McGregor - zawsze i wszedzie, a ten akcent...
      Tobey Maguire byl sliczny w "Cudownych chlopcach", ale jak zobacze Spidermana
      to mi pewnie przejdzie...
      A Brad Pitt musze przyznac to cos wiecej niz dziewczeca buzka, mocno
      polecam "Przekret"!
      • Gość: Tradycja Re: najprzystojniejszy aktor IP: 212.36.38.* 29.04.02, 17:30
        McGregor jest zajebisty, Ralph Finnes tez niczego sobie i jeszcze Daniel Day
        Lewis, chociaz juz go dawno nigdzie nie widzialam, moze zbrzydl? Kto wie.
        A najbardziej obciachowy aktor to Leonardo Di Caprio, taki maly, chudy
        kurdupel, o twarzy dziecka. Trzeba byc pedofilem-pedalem, zeby sie podobal.
    • Gość: Swiatlo Antonio Banderas? IP: *.easypower.com 30.04.02, 01:11
      Nie jestem kobieta, nie jestem nawet gejem, ale jesli juz mam sie wypowiedziec
      jak chcialbym wygladac, to moj wybor by padl na Antonio Banderasa.
      Czy to by nie bylo cudowne jakby kobiety sie automatycznie rozbieraly do naga
      juz na sam moj widok?

• lilith3 Re: Antonio Banderas? 30.04.02, 13:31
        nie
    • Gość: Zed O, mój Boże... IP: *.centertel.pl 02.05.02, 15:31
      Zawsze mi się zdawało, że panienki tylko udają że są tak głupie...
      Dzięki, żeście mnie wyprowadziły z błędu.
    • Gość: Pandora Re: najprzystojniejszy aktor IP: 213.77.4.* 02.05.02, 18:31
      Ja tu na pewno bede oryginalna i powiem... tylko mnie nie posadzajcie o
      ciagatki do starszych panow... ale... uwazam, ze teraz jest przystojniejszy niz
      w mlodosci.... to... (jak sie pisze?) Soan Connery
      • nina18 Re: najprzystojniejszy aktor 15.09.02, 09:20
        Uwazam tak samo,z wiekiem coraz lepszy i przystojniejszy :)
    • Gość: Eowyn Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 19:29
      Najcudowniejsi sa:
      Ewan McGreggor
      Alan Rickman(on sie urodzil w 1946,ale to co!!!)
      Sean Bean
      Joshua Jackson
      Michael Madsen(w "Wscieklych psach")
      Jude Law
      • Gość: Bridget Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 20:09
        Ja kocham Colina Firtha,jest fantastyczny.Powody?
        -Bridget Jones
        -Duma i uprzedzenie
        -Angielski pacjent
        -epizod w Czarnej Zmiji(Blackadder)
        pzdr
    • Gość: Jemma Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 22:49
      Zdecydowanie Noah Wyle z "Ostrego dyzuru".
    • Gość: agrrh Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 00:19
      Viggo Mortensen jest cudowny.Szczegolnie w Morderstwie doskonalym!
      • Gość: :) Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.osowo.pl 03.05.02, 14:49
        popieram:))))
        Jaka Aragorn z "Wladcy.." jest BOSKI
        • Gość: magda Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.05.02, 18:08
          zawsze i wszędzie - Paul Newman - te błękitne oczy....
    • trin ja mam cala liste ;-) 04.05.02, 23:11
      1. Russel Crowe (gruby, chudy, umiesniony, lysy...) dodam ze podziwialam go
      jeszcze zanim zostal Gladiatorem i symbolem sexu! ;-)
      2. Kevin Spacey (kocham!)
      3. Gary Oldman (jw)
      4. John Malkowitch (najcudowniejszy krzywy usmiech swiata)
      5. Benicio del Toro
      6. Brad Pit (czym dolaczam do tabunow nastolatek, ale ladne chlopie i naprawde
      b.b. dobry aktor!)
      7. nigdy-nie-pamietam-nazwiska - glowny bohater serialu Millenium (typ
      niezrozumialy dla 99,9% znanych mi osob)
      8. Christopher Walken
      9. Ruppert Everett
      10. Liam Neeson (choc niekoniecznie w SW ;-) )
      11. Guy Pearce (Priscilla!)
      12. Laurence Fishburn (niech sie Kijanka schowa!)
      13. last but not least - Hugo Weaving - najpiekniejszy mezczyzna we "Wladcy"
      (choc Elijha i Viggo tez niczego sobie, za to Legolas to jak dla mnie kalka
      DiCaprio - ble) no i .. Priscilla! ;-)

• Gość: Misty Re: Moja lista (trochę dziwna ) IP: 195.150.100.* 13.05.02, 15:03
        1.Vincent Perez
        2.Ethan Hawke
        3.Johnny Depp
        4.Sean Bean
        5.Miguel Bose
        6.Jean Marc Barr
        7.Oleg Menshikov
        8.Sean Patrick Flanery
        9.Thomas Kretschmann
        10.Sean Connery
      • Gość: Tallis Re: ja mam cala liste ;-) IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 22:23
        trin napisał(a):
        > 1. Russel Crowe

nie :(

> 2. Kevin Spacey (kocham!)

nie :(

> 3. Gary Oldman

a owszem, zwlaszcza w rolach czarnych charakteorow.

> 4. John Malkowitch (najcudowniejszy krzywy usmiech swiata)
        > 5. Benicio del Toro

te dwa obrzydlistwa ? :)

> 6. Brad Pit

nieee, ja go nie znosze :(
        ale jego zastapilabym J. Deppem

> 10. Liam Neeson (choc niekoniecznie w SW ;-) )

nio, Liam fajny jest

> 13. last but not least - Hugo Weaving - najpiekniejszy mezczyzna we "Wladcy"

bardzo ciekawa postac stworzyl mimo, ze malo tekstu ale jaka wyrazista
        i oryginalna uroda. Robi wrazenie.

> choc Elijha

ano, ktorys recenent napisal ze to twarz jak z obrazow Blake'a
        i po namysle, stwierdzam, ze niewiele przesadzil.

i Viggo tez niczego sobie,

Viggo ? Hmm, wole Beana i w roli i z wygladu.

za to Legolas to jak dla mnie

Leblumasowi brakuje grzebienia i lusterka :)
        ochyda, ale biegał i strzelal fajnie.
        Czyli w sumie, chocby Wladca okazal sie
        klapa - i tak byloby na kim zawiesic oko :-)))
        Pelen przekroj :) Od mrocznych i wiedzminopodobnych
        typow po angeliczne typy
        poz
        tal
    • Gość: just george!!! IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 05.05.02, 12:05
      tylko i absolutnie niepodzielnie..........GEORGE CLOONEY!!!!!!!!!!
      • Gość: Fabiana Re:najprzystojniejszy aktor IP: *.run.pl / *.mnc.pl 12.05.02, 14:09
        Jest paru przystojnych,ale tak najbardziej podobają mi się:

1.Joaquin Phoenix (jest piękny...te oczy!)
        2.Ewan McGregor
        3.Robert De Niro. :)))))))
        • eowyn Re:najprzystojniejszy aktor 13.05.02, 17:37
          Dopisuje do swojej listy Joaquina Phoenixa,przy okazji-dostaje
          szalu jak np. w radio mowia na niego "Żoakin"-fuj.GRRR!!!!

Ale Sean Bean i tak jest nr 1,jak na razie...:)
          • Gość: slowmag Re:najprzystojniejszy aktor IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 14:10
            A Jean Reno?
            Moglabym go schrupac w calosci!
            • Gość: AGA Re:najprzystojniejszy aktor IP: *.mnc.pl 22.05.02, 18:13
              Absolutnie Ewan McGregor. Jak wróciłam do domu z kina po projekcji "Moulin
              Rouge",nie wiedziałam,co się wokół mnie dzieje. Cały czas miałam w głowie jego
              piękny uśmiech.
    • dzokejka Re: najprzystojniejszy aktor 24.05.02, 11:30
      nr 1 zawsze i wszędzie- Gregoire Colin (Olivier, Olivier; Wyśnione zycie
      aniołów)
      dalej (kolejność dowolna): Keanu Reeves, Mathieu Kassovitz, Jeremy Northam,
      młody Donald Sutherland, młody Marlon Brando, młody Paul Newman, Z. Cybulski
      • Gość: DundeeGi Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 11.06.02, 05:44
        Widzialam kilka tygodni temu Keanu Reeves'a w Sydney. Wyglada jeszcze lepiej
        niz w TV. Boski!
        • noida Re: najprzystojniejszy aktor 12.06.02, 22:33
          To i ja się dołączę do tych głupawych peanów na cześć facetów. Moi ulubieńcy to:
          Tobey Magguire (Cudowni Chłopcy ok, ale Wbrew Regułom jeszcze lepsze)
          Wes Bentley (te oczy, te oczy...)
          Joaquim Phoenix (j.w.)
          Ryan Phillipe (na swoje usprawiedliwienie dodam, że podoba się nawet mojemu
          chłopakowi)
          kiedyś Tom Cruise i Leonardo DiCaprio (taki był śliczny i niewinnie wyłuzdany w
          Całkowitym Zaćmieniu- niezapomniana rola, wybaczyłam mu z jej powodu nawet
          Titanica) ale teraz już mi przeszło...
          • Gość: marta Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.ny325.east.verizon.net 23.06.02, 03:17
            odkąd pamiętam Sean Conory, jest jak wino im starszy tym lepszy:)
            Brat Pitt ALE TYLKO JAKO Louis w "Wywiadzie z wampirem"
            Michał Żebrowski - mimo wszystko:)
            • Gość: marta Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.ny325.east.verizon.net 26.06.02, 20:58
              ale i tak wszyskich bije sir Anthony Hopkins !!!
              • Gość: dziewusz Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.06.02, 10:06
                mowcie ze jetem glupia i nie mam gutu ale mi naprawde podoba sie elijah wood i
                to wcale nie po wladcy
                jest tak absolutnie w moim typie
                ja jestem taka mala, romantyczna dziewczynka
    • Gość: belladonna Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.09.02, 20:59
      Temat - rzeka ;)ale postaram się coś dorzucić.
      Mam listę stałych ideałów:
      Keanu Reeves (od czasów Speed'a)
      Al Pacino
      Robert DeNiro
      (obaj od zawsze)
      Johnny Deep

Ostatnio, po obejrzeniu "Helikopter w ogniu" i "Pearl
      Harbour" na tapecie jest Josh Harnett - cudowny, taki nie
      do końca jeszcze mężczyzna ale już nie chłopiec... Aż
      zapiera dech ;)Polecam zdjęcie na stronie:
      us.ent4.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/touchstone_pictures/pearl_harbor/josh_hartnett/pearlharbor2.jpg
      A Leo DiCaprio dobry był tylko w "Co gryzie Gilberta
      Grape'a", jego dalsza kariera to moim zdaniem klapa.
      Pozdrawiam wszystkie wielbicielki popularnych i nieco
      mniej znanych amantów:)
    • Gość: Ania Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 12:27
      Zdecydowanie Chris O'Donnel - ideał faceta. Zwłaszcza w filmie "W kręgu
      przyjaciół". Mogłabym go oglądać na okrągło.
    • Gość: Żmija Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 21:53
      1. Terry Gilliam - uwielbiam za całokształt (nawet gdy gra Jailera w Brianie :)
      2. Benicio Del Toro
      3. Viggo Mortensen
      4. Johnny Depp
    • Gość: kel Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.polbox.pl / *.piekna.pl 18.09.02, 10:42
      Adrien Brody, Jonathan Schaech, Colin Farrell.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka