Gość: agnes IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 01:35 moj typ to mathieu kasovitz. tylko on! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnes Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.gdynia.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 01:36 sorry. powinno byc kassovitz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lupitka Re: najprzystojniejszy aktor IP: 2.4.STABLE* 12.04.02, 20:21 Timothy Dalton of course :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 19:09 Russel Crowe,Ed Norton,Brendan Fraser.Ed byl super w "American History X"[chyba to tak szlo?]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.net.bialystok.pl 13.04.02, 19:53 Trochę ich jest... Russel Crowe. Rafał Królikowski. Jan Englert. Tom Cruise. Bo ja wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re: najprzystojniejszy aktor IP: 62.49.255.* 14.04.02, 13:59 Orany to dopiero pytanie. Nie wiem od kogo zaczac. 1.Damian Lewis -gral majora R.Wintersa w serialu "Band of Brothers" w polskim tlumaczeniu to chyba bylo na kablowce jako "Kompania Braci" 2.Ioan Gruffud- Glowna rola "Hornblower" nie wiem czy to jest znane w Polsce ale aktor jest po prostu dech zapierajacy. 3.Billy Crudup dla niego samego warto obejrzec "Charlotte Gray" 4.Kevin Spacey - po prostu bezkonkurencyjny takze w nowym filmie "K-Pax",ktory to mialam przyjemnosc obejrzec wczoraj. 5.Rodney E.Grant - wspanialy Wiatr w Jego Wlosach z "Tanczacego z Wilkami" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.proxy.aol.com 14.04.02, 23:33 Guy Pearce z "memento" bo wyglada troche jak moja mezczyzna (Tak, tak przyznaje mam ASTYGMARYZM.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Re: najprzystojniejszy aktor dla A27 IP: 62.49.255.* 20.04.02, 22:49 Gość portalu: A27 napisał(a): > Guy Pearce z "memento" bo wyglada troche jak moja mezczyzna (Tak, tak przyznaj > e > mam ASTYGMARYZM.) > To musisz obejrzec nowego Hrabiego Monte Christo bo on tam tez gra. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bess Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.enterpol.pl / 192.168.9.* 09.06.02, 16:11 Absolutnie seksowny polski aktor to Andrzej Chyra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.bmj.net.pl 16.04.02, 12:32 1. Keanu Reeves 2. Edward Norton 3. Sean Patrick Flanery 4. Michael Biehn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake Re: najprzystojniejszy aktor IP: 217.153.10.* 16.04.02, 15:03 Mhm, czyli sa jeszcze dziewczyny, ktore nie sikaja za Bradem Pitt'em i Georgem Clooney'em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.net.bialystok.pl 16.04.02, 17:00 No, wiesz, wątpiłeś w to? A poza tym, choć wypisałam wcześniej, którzy są dla mnie najprzystojniejsi, ujął mnie ostatnio za serce facet o urodzie wybitnie przeciętnej- Sean Astin, grający Sama we Władcy Pierścieni. Nieznane są drogi kobiecego serca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezniku Keanu Reeves, a potem długo nic... IP: 213.25.197.* 16.04.02, 20:20 Odpowiedz Link Zgłoś
effa Re: najprzystojniejszy aktor 17.04.02, 15:12 John Cusack John Nettles Vincent Cassel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MonikaK Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.02, 21:42 effa napisał(a): > John Cusack > John Nettles > Vincent Cassel Podziel się Cusackiem.Dorzucam ponadto de Niro, AL Pacino, Malkowicha i Nicholsona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziunia Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.chello.pl 17.04.02, 15:58 Według mnie najprzystojniejszym (lub jednym z kilku) to Joshua Jackson :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: najprzystojniejszy aktor IP: 62.233.182.* 18.04.02, 00:35 Ralph Fiennes Benicio del Toro wiem, wiem, gust mam spaczony:-) smialo, nieraz juz to slyszalam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.digest.com.pl 18.04.02, 10:11 w takim razie ja tez mam spaczony - tylko Ralph Fiennes. i ten jego glos... Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: najprzystojniejszy aktor 18.04.02, 11:06 Nie ma czegoś takiego jak "spaczony gust" nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba. Mnie się podoba: pierwszy gay Hollywood czyli Ruppert Everett, zezowaty Andy Garcia, mdły i nijaki zdaniem wielu Ralph Finnes i nijak nie podpadający pod kategorię przystojnych Kevin Spacey. A już naj, naj są dla mnie Aidan Quinn i Jeremy Northam. A lansowane sex-symbole typu Pitt, Clooney czy Crowe w ogóle mnie nie ruszają. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith3 Re: najprzystojniejszy aktor 18.04.02, 18:05 albo ostatnio "modny" elijah wood. nie rozumiem zachwytu nad jego osoba- aktor przecietny, uroda lalkowata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIKINGAS Re: RAUL BOVA E DENZEL WASHINGTON IP: 213.255.126.* 19.04.02, 17:23 RAOUL BOVA E DENZEL WASHINGTON A POTEM J.DEPP Z KUBY ROZPRUWACZA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arwen NAJLEPSZY JEST HARRISON FORD IP: *.polbox.pl / 213.241.34.* 23.05.02, 14:12 W "Star Wars" jest napewno najprzystojnieszy-jako mlody przemytnik z cudowna twarza i swietnym sposobem bycia!! Nie potrafie mu sie oprzec pomimo tego, ze wiem, ze ma juz 60 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASiaMAr Re: NAJLEPSZY JEST HARRISON FORD IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.02, 19:19 POpieram Arwen, ze najprzystojniejszy jest Harrison Ford.Jako Han Solo ma boskie poczucie humoru, a jako Indiana Jones najseksowniejszą klatę na świecie. I niech żadna nie mówi, że nie chciałaby miec takiego męża jak Jack Ryan ("Czas patriotów", "Stan zagrożenia") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: najprzystojniejszy aktor IP: 62.233.182.* 18.04.02, 18:59 no, skoro jestescie takie dla mnie laskawe, to wyznam, ze i Alan Rickman ma cos w sobie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wavey Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.bondi.pl 07.10.02, 13:37 A propos "spaczonych gustów", Kevin Spacey powiedział: "Nie jestem przystojny w klasycznym tego słowa znaczeniu. Mam opadające oczy, krzywe usta, zęby też nie są proste, głos brzmi jak ryk znudzonego mafiosa, lecz to wszystko jakoś działa." Oj, działa, działa... Jeszcze jak! Odpowiedz Link Zgłoś
yosemite ja podobnie 18.04.02, 22:55 tez mam "spaczony" gust;-) do twojej dwojki dorzuce jeszcze moze Jim Caviezel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: ja podobnie IP: *.proxy.aol.com 19.04.02, 02:10 yosemite napisał(a): > tez mam "spaczony" gust;-) do twojej dwojki dorzuce > jeszcze moze Jim Caviezel Moim zdaniem to Jim wcale nie oznacza spaczonego gustu. To piekne chlopisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania NY faceci... IP: *.dyn.optonline.net 17.09.02, 22:14 Po pierwsze bede nudna, bo jednak B.Pitt ma cos w sobie, nawet ostatnio z broda i wasami, gdzie wyglada jak zbiegly bandyta. Lubie tez T. Cruisa, pomimo ze jest niski , ale za to ladnie sie usmiecha:) Ale nr 1 jest Al Pacino, za ktorym poszlabym daleko, daleko... Bardzo podoba mi sie tez M. Zebrowski, nie tylko z urody, ale rowniez dlatego bo ma talent i osobowosc, ktore sa ponad aparycje i duzo bardziej dzialaja na kobiety. I lubie tez popatrzec na R. De Niro, J. Gandolfini (The Sopranos. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: ja podobnie, bo chyba też spaczona 22.04.02, 19:17 - obaj Fiennesowie - Ralph bardziej (głos też!!!!), Joseph broń boże jako Szekspir, ale w radosnej komedii "Marta i przyjaciele" - bez rajtuz dużo, lepiej :-))), zaś Jima Caviezel- te oczy... mmm... ;-) Rickman troszkę zbyt demoniczny, chociaż Jack Nicholson w czasach młodości, to było dopiero - i to mocno demonicznie :-))). Wy mówicie o zachwytach nad Frodo, moje koleżanki założyły fanklub Legolasa, czyli Orlando Blooma -hę?! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith3 Re: ja podobnie, bo chyba też spaczona 22.04.02, 21:17 super! daj mi adres musze sie do niego zapisac, koniecznie! bedziemy sie mogly wymieniac plakatami;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptasia Re: ja podobnie, bo chyba też spaczona IP: *.wcp.pl 22.04.02, 21:52 na razie jest nieformalny - otapetowały sobie tylko monitory w pracy i wzdychają. ale jak postanowią się uformalnić to powiadomię :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.man.polbox.pl 18.04.02, 21:27 vin diesel, zobaczcie trailer xxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krea Re: najprzystojniejszy aktor IP: 2.4.STABLE* / 10.203.52.* 19.04.02, 12:24 Tylko, tylko Alan Rickman !!!! No, i trochę Sean Bean ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluba1 Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.we.client2.attbi.com 19.04.02, 17:36 Gregory Peck - zawsze i nadal !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula II- Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.02, 23:31 Nigdy nie sądziłam, że z moją sympatią (daleko posuniętą) do Brada Pitta, wypadnę oryginalnie. A jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 16:00 a Ethan Hawke was nie rusza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zelig Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.02, 01:00 Moj ulubiony to James Cameron Diaz. Ladny i utalentowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sar Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.prem.tmns.net.au 25.04.02, 01:40 Denzel Washington Keanu Reeves ( byl piekny w "Little Budda") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: najprzystojniejszy aktor IP: 212.160.195.* 23.04.02, 12:11 Rusza. Tyle że jako chlopak był bardzo... sierocy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.04.02, 16:40 Dla mnie to Kevin Spacey, jak widzę jego uśmiechniętą twarz to jest po mnie. Absolutnie nie podoba mi się Brad Pitt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosisko Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.proxy.aol.com 28.04.02, 20:16 Ewan McGregor - zawsze i wszedzie, a ten akcent... Tobey Maguire byl sliczny w "Cudownych chlopcach", ale jak zobacze Spidermana to mi pewnie przejdzie... A Brad Pitt musze przyznac to cos wiecej niz dziewczeca buzka, mocno polecam "Przekret"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tradycja Re: najprzystojniejszy aktor IP: 212.36.38.* 29.04.02, 17:30 McGregor jest zajebisty, Ralph Finnes tez niczego sobie i jeszcze Daniel Day Lewis, chociaz juz go dawno nigdzie nie widzialam, moze zbrzydl? Kto wie. A najbardziej obciachowy aktor to Leonardo Di Caprio, taki maly, chudy kurdupel, o twarzy dziecka. Trzeba byc pedofilem-pedalem, zeby sie podobal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Swiatlo Antonio Banderas? IP: *.easypower.com 30.04.02, 01:11 Nie jestem kobieta, nie jestem nawet gejem, ale jesli juz mam sie wypowiedziec jak chcialbym wygladac, to moj wybor by padl na Antonio Banderasa. Czy to by nie bylo cudowne jakby kobiety sie automatycznie rozbieraly do naga juz na sam moj widok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed O, mój Boże... IP: *.centertel.pl 02.05.02, 15:31 Zawsze mi się zdawało, że panienki tylko udają że są tak głupie... Dzięki, żeście mnie wyprowadziły z błędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pandora Re: najprzystojniejszy aktor IP: 213.77.4.* 02.05.02, 18:31 Ja tu na pewno bede oryginalna i powiem... tylko mnie nie posadzajcie o ciagatki do starszych panow... ale... uwazam, ze teraz jest przystojniejszy niz w mlodosci.... to... (jak sie pisze?) Soan Connery Odpowiedz Link Zgłoś
nina18 Re: najprzystojniejszy aktor 15.09.02, 09:20 Uwazam tak samo,z wiekiem coraz lepszy i przystojniejszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eowyn Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 19:29 Najcudowniejsi sa: Ewan McGreggor Alan Rickman(on sie urodzil w 1946,ale to co!!!) Sean Bean Joshua Jackson Michael Madsen(w "Wscieklych psach") Jude Law Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bridget Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 20:09 Ja kocham Colina Firtha,jest fantastyczny.Powody? -Bridget Jones -Duma i uprzedzenie -Angielski pacjent -epizod w Czarnej Zmiji(Blackadder) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jemma Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.05.02, 22:49 Zdecydowanie Noah Wyle z "Ostrego dyzuru". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agrrh Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.05.02, 00:19 Viggo Mortensen jest cudowny.Szczegolnie w Morderstwie doskonalym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.osowo.pl 03.05.02, 14:49 popieram:)))) Jaka Aragorn z "Wladcy.." jest BOSKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 04.05.02, 18:08 zawsze i wszędzie - Paul Newman - te błękitne oczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
trin ja mam cala liste ;-) 04.05.02, 23:11 1. Russel Crowe (gruby, chudy, umiesniony, lysy...) dodam ze podziwialam go jeszcze zanim zostal Gladiatorem i symbolem sexu! ;-) 2. Kevin Spacey (kocham!) 3. Gary Oldman (jw) 4. John Malkowitch (najcudowniejszy krzywy usmiech swiata) 5. Benicio del Toro 6. Brad Pit (czym dolaczam do tabunow nastolatek, ale ladne chlopie i naprawde b.b. dobry aktor!) 7. nigdy-nie-pamietam-nazwiska - glowny bohater serialu Millenium (typ niezrozumialy dla 99,9% znanych mi osob) 8. Christopher Walken 9. Ruppert Everett 10. Liam Neeson (choc niekoniecznie w SW ;-) ) 11. Guy Pearce (Priscilla!) 12. Laurence Fishburn (niech sie Kijanka schowa!) 13. last but not least - Hugo Weaving - najpiekniejszy mezczyzna we "Wladcy" (choc Elijha i Viggo tez niczego sobie, za to Legolas to jak dla mnie kalka DiCaprio - ble) no i .. Priscilla! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misty Re: Moja lista (trochę dziwna ) IP: 195.150.100.* 13.05.02, 15:03 1.Vincent Perez 2.Ethan Hawke 3.Johnny Depp 4.Sean Bean 5.Miguel Bose 6.Jean Marc Barr 7.Oleg Menshikov 8.Sean Patrick Flanery 9.Thomas Kretschmann 10.Sean Connery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tallis Re: ja mam cala liste ;-) IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 16.06.02, 22:23 trin napisał(a): > 1. Russel Crowe nie :( > 2. Kevin Spacey (kocham!) nie :( > 3. Gary Oldman a owszem, zwlaszcza w rolach czarnych charakteorow. > 4. John Malkowitch (najcudowniejszy krzywy usmiech swiata) > 5. Benicio del Toro te dwa obrzydlistwa ? :) > 6. Brad Pit nieee, ja go nie znosze :( ale jego zastapilabym J. Deppem > 10. Liam Neeson (choc niekoniecznie w SW ;-) ) nio, Liam fajny jest > 13. last but not least - Hugo Weaving - najpiekniejszy mezczyzna we "Wladcy" bardzo ciekawa postac stworzyl mimo, ze malo tekstu ale jaka wyrazista i oryginalna uroda. Robi wrazenie. > choc Elijha ano, ktorys recenent napisal ze to twarz jak z obrazow Blake'a i po namysle, stwierdzam, ze niewiele przesadzil. i Viggo tez niczego sobie, Viggo ? Hmm, wole Beana i w roli i z wygladu. za to Legolas to jak dla mnie Leblumasowi brakuje grzebienia i lusterka :) ochyda, ale biegał i strzelal fajnie. Czyli w sumie, chocby Wladca okazal sie klapa - i tak byloby na kim zawiesic oko :-))) Pelen przekroj :) Od mrocznych i wiedzminopodobnych typow po angeliczne typy poz tal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just george!!! IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 05.05.02, 12:05 tylko i absolutnie niepodzielnie..........GEORGE CLOONEY!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabiana Re:najprzystojniejszy aktor IP: *.run.pl / *.mnc.pl 12.05.02, 14:09 Jest paru przystojnych,ale tak najbardziej podobają mi się: 1.Joaquin Phoenix (jest piękny...te oczy!) 2.Ewan McGregor 3.Robert De Niro. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eowyn Re:najprzystojniejszy aktor 13.05.02, 17:37 Dopisuje do swojej listy Joaquina Phoenixa,przy okazji-dostaje szalu jak np. w radio mowia na niego "Żoakin"-fuj.GRRR!!!! Ale Sean Bean i tak jest nr 1,jak na razie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowmag Re:najprzystojniejszy aktor IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.05.02, 14:10 A Jean Reno? Moglabym go schrupac w calosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re:najprzystojniejszy aktor IP: *.mnc.pl 22.05.02, 18:13 Absolutnie Ewan McGregor. Jak wróciłam do domu z kina po projekcji "Moulin Rouge",nie wiedziałam,co się wokół mnie dzieje. Cały czas miałam w głowie jego piękny uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
dzokejka Re: najprzystojniejszy aktor 24.05.02, 11:30 nr 1 zawsze i wszędzie- Gregoire Colin (Olivier, Olivier; Wyśnione zycie aniołów) dalej (kolejność dowolna): Keanu Reeves, Mathieu Kassovitz, Jeremy Northam, młody Donald Sutherland, młody Marlon Brando, młody Paul Newman, Z. Cybulski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DundeeGi Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 11.06.02, 05:44 Widzialam kilka tygodni temu Keanu Reeves'a w Sydney. Wyglada jeszcze lepiej niz w TV. Boski! Odpowiedz Link Zgłoś
noida Re: najprzystojniejszy aktor 12.06.02, 22:33 To i ja się dołączę do tych głupawych peanów na cześć facetów. Moi ulubieńcy to: Tobey Magguire (Cudowni Chłopcy ok, ale Wbrew Regułom jeszcze lepsze) Wes Bentley (te oczy, te oczy...) Joaquim Phoenix (j.w.) Ryan Phillipe (na swoje usprawiedliwienie dodam, że podoba się nawet mojemu chłopakowi) kiedyś Tom Cruise i Leonardo DiCaprio (taki był śliczny i niewinnie wyłuzdany w Całkowitym Zaćmieniu- niezapomniana rola, wybaczyłam mu z jej powodu nawet Titanica) ale teraz już mi przeszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.ny325.east.verizon.net 23.06.02, 03:17 odkąd pamiętam Sean Conory, jest jak wino im starszy tym lepszy:) Brat Pitt ALE TYLKO JAKO Louis w "Wywiadzie z wampirem" Michał Żebrowski - mimo wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.ny325.east.verizon.net 26.06.02, 20:58 ale i tak wszyskich bije sir Anthony Hopkins !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewusz Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.man.bydgoszcz.pl 27.06.02, 10:06 mowcie ze jetem glupia i nie mam gutu ale mi naprawde podoba sie elijah wood i to wcale nie po wladcy jest tak absolutnie w moim typie ja jestem taka mala, romantyczna dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belladonna Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 13.09.02, 20:59 Temat - rzeka ;)ale postaram się coś dorzucić. Mam listę stałych ideałów: Keanu Reeves (od czasów Speed'a) Al Pacino Robert DeNiro (obaj od zawsze) Johnny Deep Ostatnio, po obejrzeniu "Helikopter w ogniu" i "Pearl Harbour" na tapecie jest Josh Harnett - cudowny, taki nie do końca jeszcze mężczyzna ale już nie chłopiec... Aż zapiera dech ;)Polecam zdjęcie na stronie: us.ent4.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/touchstone_pictures/pearl_harbor/josh_hartnett/pearlharbor2.jpg A Leo DiCaprio dobry był tylko w "Co gryzie Gilberta Grape'a", jego dalsza kariera to moim zdaniem klapa. Pozdrawiam wszystkie wielbicielki popularnych i nieco mniej znanych amantów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 12:27 Zdecydowanie Chris O'Donnel - ideał faceta. Zwłaszcza w filmie "W kręgu przyjaciół". Mogłabym go oglądać na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żmija Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.02, 21:53 1. Terry Gilliam - uwielbiam za całokształt (nawet gdy gra Jailera w Brianie :) 2. Benicio Del Toro 3. Viggo Mortensen 4. Johnny Depp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kel Re: najprzystojniejszy aktor IP: *.polbox.pl / *.piekna.pl 18.09.02, 10:42 Adrien Brody, Jonathan Schaech, Colin Farrell. Odpowiedz Link Zgłoś