Gość: Kalinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 10:56 Czy ktoś się orientuje w jaki sposób można zdobyć kasety, albo płyty z Hotelem Zacisze? Jak dla mnie rewelacyjny serial! Dzięki za ewentualne info:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.S.J. Re: Hotel Zacisze IP: *.itpp.pl 29.09.04, 11:07 W EMPiKach chociażby, na VCD. Z polska wersja jezykowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalinka Re: Hotel Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 20:00 Ciekawe, w których EMPIK-ach???? W moim mieście NIE MA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.S.J. Re: Hotel Zacisze IP: *.itpp.pl 01.10.04, 12:29 A prosiłaś ich, zeby ci ściągneli z centrali? Oni mają taką "policy", że nażyczenie klienta teoretycznie ściągają wszystko, co w PL można kupić z tzw. mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kalinka Re: Hotel Zacisze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 15:25 Dzięki, nie wiedziałam:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancymonka Re: Hotel Zacisze IP: 195.116.95.* 01.10.04, 11:15 Ja widziałam w marketach. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Hotel Zacisze 01.10.04, 15:27 z tego co wiem, są to wersje vcd, bez możliwości włączenia oryginalnych dialogów i wyciszenia lektora. w przypadku tego pieknego filmu jest to, moim zdaniem, cecha dyskwalifikująca takie wydanie. Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: Hotel Zacisze 01.10.04, 17:45 niestety tak właśnie jest:((( Dlatego ja akurat zrezygnowałam z zakupu. A szkoda, bo cena, jak pamiętam, była dosyć przyzwoita. Odpowiedz Link Zgłoś