Dodaj do ulubionych

New York Taxi

IP: *.wat.edu.pl / *.wat.edu.pl 15.12.04, 11:40
skad my to znamy..... bardzo oryginalny scenariusz. nie ogladalem jeszcze ale
juz wiem ze niczym mnie ten film nie zaskocz, no moze giselle... ale nei po to
sie chyba chodzi do kina no nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: NEO New York Taxi IP: 82.160.8.* 15.12.04, 11:47
      Polecam obejrzeć film... wszyscy myślą że to jest podobne do starej dobrej
      trylogii TAXI w końcu Luc Besson to Luc Beson więc porównywanie filmów nie ma
      sensu ale jak ktoś lubi szybka jazdę i dobre fury to polecam !!
    • Gość: maniak Najpierw "NIKITA" a teraz "TAXI" ?? IP: 1.5.* / *.ianet.pl 15.12.04, 19:17
      Widać w USA nie mają pomysłów skoro muszą kopiować Francuzów. "Prawdziwe
      kłamstwa" (we francuskim oryginale Therry Lhermitte zamiast Arnolda), "Nikita"
      Luca Bessona i teraz "Taxi" doczekało się amerykańskiego spojrzenia na świat.
      Chyba szkoda czasu.
    • Gość: Majka Re: New York Taxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 19:37
      Ale było śmiesznie jak tej lasce jaja ukręcili
    • Gość: RR TAXI - czy Amerykanie sa tak glupi? IP: *.hapay.pl / *.hapay.pl 25.12.04, 17:36
      Czy Amerykanie sa tak glupi, ze kazdy dobry, zagraniczny film musi zostac
      zjedzony przez jakiegos amerykanina, strawiony i wysrany na amerykańską modłę -
      tworząc amerykańską wersję - jak to mam miejsce w wypadku "NY taxi"?
      Czemu nie zostawic po prostu TAXI?
      Bez sensu!Ale z pewnoscia w stanach film ma wieksze szanse na sukces niz
      oryginał. Amerykanie nie potrafia ogladac niczego co nie jest ICH...
      Kicha. Tylko ciekawe po co ktos u nas dystrybuuje ten film????
      RR
    • Gość: Mateusz Super jest ten flm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 22:35
      Poprostu super super a te dziewczyny taż były ekstra
      znaczy w tej BMW
    • Gość: Jagoda Re: New York Taxi IP: *.cn.com.pl 29.12.04, 17:24
      Zajebisty film ,tylko że szkoda że na podtawie fabuły znanego nam dotąd ,,TAXI,,
    • Gość: Grzes Re: New York Taxi IP: *.bartonnet / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:30
      po co robic jakas amerykanska podróbe francuskiej wersji taxi skoro to to samo,
      wszystko tak samo jak w taxi francuskiej tylko ze dzieje sie w ameryce a
      samochód prowadzi jakas baba nawet scenariusz podobny ogolnie do kitu nie wiem
      co tam fajnego skoro zaczyna sie podobnie i konczy podobnie czyli laduja na
      urwanym moscie nadodatek policjant zdaje prawo jazdy i nie umie jedzic haha
      istna kopia francuskiej wersji tyle tylko ze laski graja chyba zeby przyciagnac
      uwage w filmie bo film beznadzieja juz nie moga co wymyslic to kopie robia chyba
      za duzo kasy maja:) pozdrawiam
    • Gość: krytyk Re: New York Taxi IP: *.bartonnet / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 23:37
      daremna podróba i na dodatek jakas gruba baba prowadzi auto z taka szybkascia to
      musi miec chyba z 1000KM te auto zeby tyle hamburgerów rozpedzic hahaha film do
      kitu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka