bombadil Re: Najbardziej przygnębiający film. 27.01.05, 14:56 Oj wiele ich było ale w ostatim czasie (dokłądnie trzyma mnie od dwóch miesięcy) - Grobowiec Świetlików - jest to film animowany - jęzeli masz dostęp do tego filmu - nie wahaj się. bob. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psst Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 15:23 jak chcecie zobaczyc przygnebiajace zakonczenie to obejrzyjcie sobie SAW (taki chory film z dannym gloverem) - kolo ktory sie ostal to dopiero musial miec doline - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guybuy Re: SAW IP: *.acd74.internetdsl.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:01 o boshe nie wspominajcie mi o tym filme Saw(piła )po seven jeden z najbardziej przygnebiajocyhc filmów :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 01:35 Jestem osobą, która łatwo się wzrusza ale żaden film tak mnie nie przygnębił jak "Łowca Jeleni". Moment, w którym De Niro mówi do Walkena " Nick pamiętasz drzewa, jelenie, pierwszy strzał" Walken odpowiada "pamiętam..." lekko uśmiecha się i... Nie chce psuć filmu tym,co go nie widzieli. To co Christopher Walken zrobił z tą rolą to mistrzostwo świata (Oskar zasłużony). Długo nie mogłem się otrząsnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mica1 Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.VR2.NYC4.broadband.uu.net 30.01.05, 00:18 Tak,zgadzam sie "Lowca Jeleni" to bardzo smutny film.A czy ktos pamieta Paryz Texas " z Nastasja Kinsky,? DFilm o ogromnej samotnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debaser Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 13:13 paryż teksas - super film, z tego co pamiętam pierwsze zdanie pada po jakiś 20 minutach;) bardzo smutny, faktycznie. w pewnym momencie udaję się na ekranie pokazać najszczersze, najprostsze emocje w sposób bardzo naturalny i rzeczywisty. To bardzo trafia Podobnie jest w między słowami. I też smutno trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debaser Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 13:04 między słowami 3 kolory czerwony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: webster Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 13:16 "teoria zbrodni" larsa von triera kto widział, ten wie... a kto nie widział, niech zobaczy... porażające Odpowiedz Link Zgłoś
olang Re: Najbardziej przygnębiający film. 30.01.05, 22:52 "Funny Games" Haneke'go, "Tańcząc w ciemnościach" von Triera, "Stroszek" Herzoga, "Happiness" nie pamietam reż, (chyba Ted Solondz czy coś takiego) Odpowiedz Link Zgłoś
olang Re: Najbardziej przygnębiający film. 30.01.05, 22:54 Ni oczywiście "Reqiem dla snu". Co nie zmienia faktu, że film doskonały Odpowiedz Link Zgłoś
ausoff Re: Najbardziej przygnębiający film. 07.02.05, 10:50 dodam 2 traumy: cena nadziei życia za życie ....oba o tym samym polecam tym którzy nie wiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:05 dla mnie "25 godzina" Odpowiedz Link Zgłoś
morechee Re: Najbardziej przygnębiający film. 08.02.05, 11:34 Zdecydowanie Requiem dla snu. Gdy w końcu wydawało mi się, że dam radę wstać z fotela, popędziłam do toalety, gdzie dostałam regularnych spazmów z płaczu. Żaden film nie wstrząsnął mnie aż tak bardzo. Poza tym: Miasto Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza Najbardziej przygnębiający film-Niebo Nad Berlinem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:29 Nie widziales jeszcze naprawde przygnebiającego filmu jesli nie widziales NIEBA NAD BERLINEM. Przygnębienie od początku do konca, jesli oczywiscie uda ci sie dotrwać do konca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nymphetaminegirl Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: 80.244.140.* 01.03.05, 15:31 zdecydowanie "Tańcząc w ciemnościch" z Bjork! Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Najbardziej przygnębiający film. 01.03.05, 19:43 Dom z piasku i mgły. Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Najbardziej przygnębiający film. 01.03.05, 20:27 "Requiem for a dream" - najsmutniejsze co kiedykolwiek oglądałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GuyBuy Green Mile IP: *.acd74.internetdsl.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:06 Oglądałes Gren Mile(Zielona Mila) no to chłopcze sobie pomysl teraz o takich filmach jak "seven" jak "saw" i co ......... masz juz doła :((( bo ja mam i uważa, że lepjej jak by takich Filmów wogule nie było :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej dolujacy film IP: *.telia.com 02.03.05, 14:05 dolujacy ale i piekny zarazem : AMERICAN BEAUTY dolujacy i porazajaco prawdziwy: FALLING DOWN z michaelem douglasem dolujacy i smutny: KOBIETA SAMOTNA z najlepsza rola boguslawa lindy, z czasow, kiedy mogl stac sie aktorem dobrym a nie popularnym poz,mac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 18:13 Z takich które widziałem przez ostatnie 2 lata to będzie "Monsters Ball" z Billem B Thorntonem i Halle Berry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalka 'Zostawić Las Vegas"zostawił uraz w mojej psychice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 16:22 Ja po obejrzeniu 'Zostawic Las Vegas' czułam ogromny niesmak a nawet obrzydzenie.Przez miesiądz po obejżeniu tego filmu nie miałam ochoty na seks i nawet na moje ulubione wino do obiadu.Nie polecam bardzo wrażliwym osobom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rena Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.chem.kent.edu 12.03.05, 09:42 Requiem for a dream........... a ja juz mialam dola przed seansem......a teraz.......... otepienie, niemoc, okrutne zmeczenie zarownon fizyczne jak i psychiczne Przelamujac fale Spider - zobaczylam Ralpha Fiennes'a innymi oczami Irreversible - to bylo straszne Fortepian - a scena, jak maz odcina palec - to byl pierwszy film, na ktorym plakalam Ale Reqieum i tak daje najwiekszego kopa.........czuje sie, jakby mnie walec przejechal......... dol dola! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 19:46 lilja 4 ever !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba leci jakos teraz na canal+, ale pewnien nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marlenka Requiem dla snu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.05, 21:19 "Requiem dla snu" - nic dodać nic ująć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korolinn najbardziej przygnębiający film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 13:43 Moje pozycje to: Efekt motyla Przełamując fale Lolita Dogvile(chyba tak sie pisze) A co do tych tak dennych ze az smiesznych Bulgarski poscikk Ali G Dzej i Cichy Bob Odpowiedz Link Zgłoś
agab3388 Re: Najbardziej przygnębiający film. 28.04.05, 19:27 niebo nad berlinem przypadek piknik nad wiszącą skałą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.chello.pl 01.05.05, 22:16 "Za wszelką cenę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nova Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 02.05.05, 00:28 coś smutnego do pomyślenia? plecam wszystko pedro almodovara. zawsze bez pudła Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: Najbardziej przygnębiający film. 02.05.05, 01:18 Brak oryginalności: -Przełamując fale -Tańcząc w ciemnościach( chyba pół kina wyszło, a ja po seansie udawałam że się nic nie stało) - Spaleni Słońcem..uwielbiam hit: -A.I( Sztuczna Inteligencja)." Spielberga...głupia ja ryczałam, zanosiłam się płaczem(chyba się nawet mąż obudził i spytał czy do reszty ogupiałam) -Noi Albinoi -Niebo nad Berlinem polskie: -Yesterday -Ostatni Dzwonek -Krótki Film o Miłości -Duże Zwierzę ale nie oglądałam "Requiem dla snu" więc może zdeklasuje szybko wypisane tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
login_niedostepny Re: Najbardziej przygnębiający film. 02.05.05, 16:43 Monster Czesc Tereska E.T. Philadelphia Lolita i jeszcze jeden film ktorego nie pamietam tytulu. Jodie Foster gra 12-letnia dziewczynke chora na raka i przygotowuje rodzine na swoja smierc. Ktos to pamieta?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babs Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.uniovi.es / *.uniovi.es 03.05.05, 17:53 Requiem dla snu Nieodwracalne i ostatnio Marzyciel - piekny, basniowy film ale jednak smutny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Duze zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 23:56 Nie moge obejrzec tego filmu nie robiac sobie przerw. Doluje mnie w nim niemoc, ten film porusza we mnie uczucia niezbyt pozytywne, i robi mi sie bardzo smutno. Bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wowo Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: 212.126.26.* 04.05.05, 15:00 Fargo - jak to u Cohenów - śmiech zamiera na ustach i pojawia się przerażenie, że ludzie mogą być tak głupi i bezsensownie okrutni. No i ta muzyka. Jak wyszedłem z kina, to zaraz kupiłem bilet na następny seans - i czar nie minął... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imac Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.chello.pl 07.05.05, 16:18 Chyba prawie wszystkie naprawdę dołujące filmy zostałe w tym wątku wymienione. Pozwolę więc sobie dodać film, który zdołował mnie osobiście, reakcje moich znajomych były natomiast rozmaite. Chodzi mi o "Tydzień z życia mężczyzny" Jerzego Stuhra. Dla mnie to zdecydowanie najsmutniejszy jego film. A z ostatnio oglądanych niewątpliwie "5x2" Ozona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wari82 Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.05, 11:25 "że życie ma sens" - amatorski film ziomali z mojego miasta, szerzej nieznany, ale ryjący beret, polskie "requiem dla snu" ale nakręcone o wiele wcześniej, z polskich filmów dodam jeszcze "dług" - masakratesku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi "das experiment" IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:48 kto widzial wie o czym mowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klon Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 11.05.05, 05:42 ...ten ,ktory opowida o poolskich dzieciach,ktore nierozumieja ,ze sa Tacy ktorzy moga pomoc,duzo jest Takich ,ktorzy moga ,ale Oni wola ogladac kino.Oczywiscie ,przeciez dla nich to jest duzo wazniejsze! Maja o czym rozmawiac:) Kogo obchodza glodne dzieci! Entermeintent to jest to! Prawda ! No przeciez, to jest jedna z Waszych rozrywek oczywiscie oprocz rozrywki kinowej o Mnie.Ja jestem Wasza teraz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egpo Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 18:47 Mnie najbardziej dołują Wichry Namiętności ryczę jak bóbr, r. dla snu też, pozatym podwójne życie weroniki, dekalog, Frida, No i oczywiście Godziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bemolka Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.torun.mm.pl 13.05.05, 00:49 Schmidt Odpowiedz Link Zgłoś