Dodaj do ulubionych

Najbardziej przygnębiający film.

• bombadil Re: Najbardziej przygnębiający film. 27.01.05, 14:56
      Oj wiele ich było ale w ostatim czasie (dokłądnie trzyma mnie od dwóch
      miesięcy) - Grobowiec Świetlików - jest to film animowany - jęzeli masz dostęp
      do tego filmu - nie wahaj się.

bob.
    • Gość: psst Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 15:23
      jak chcecie zobaczyc przygnebiajace zakonczenie to obejrzyjcie sobie SAW (taki
      chory film z dannym gloverem) - kolo ktory sie ostal to dopiero musial miec
      doline - pozdrawiam
      • Gość: guybuy Re: SAW IP: *.acd74.internetdsl.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:01
        o boshe nie wspominajcie mi o tym filme Saw(piła )po seven jeden z najbardziej
        przygnebiajocyhc filmów :((((
    • Gość: Leon Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 01:35
      Jestem osobą, która łatwo się wzrusza ale żaden film tak mnie nie przygnębił jak "Łowca Jeleni".
      Moment, w którym De Niro mówi do Walkena " Nick pamiętasz drzewa, jelenie, pierwszy strzał" Walken odpowiada "pamiętam..." lekko uśmiecha się i... Nie chce psuć filmu tym,co go nie widzieli.
      To co Christopher Walken zrobił z tą rolą to mistrzostwo świata (Oskar zasłużony). Długo nie mogłem się otrząsnąć...
      • Gość: mica1 Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.VR2.NYC4.broadband.uu.net 30.01.05, 00:18
        Tak,zgadzam sie "Lowca Jeleni" to bardzo smutny film.A czy ktos pamieta Paryz
        Texas " z Nastasja Kinsky,? DFilm o ogromnej samotnosci.
        • Gość: debaser Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 13:13
          paryż teksas - super film, z tego co pamiętam pierwsze zdanie pada po jakiś 20
          minutach;) bardzo smutny, faktycznie. w pewnym momencie udaję się na ekranie
          pokazać najszczersze, najprostsze emocje w sposób bardzo naturalny i
          rzeczywisty. To bardzo trafia
          Podobnie jest w między słowami. I też smutno trochę.
    • Gość: debaser Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 13:04
      między słowami
      3 kolory czerwony
    • Gość: webster Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 13:16
      "teoria zbrodni" larsa von triera
      kto widział, ten wie...
      a kto nie widział, niech zobaczy...
      porażające
    • olang Re: Najbardziej przygnębiający film. 30.01.05, 22:52
      "Funny Games" Haneke'go, "Tańcząc w ciemnościach" von Triera, "Stroszek"
      Herzoga, "Happiness" nie pamietam reż, (chyba Ted Solondz czy coś takiego)
    • olang Re: Najbardziej przygnębiający film. 30.01.05, 22:54
      Ni oczywiście "Reqiem dla snu". Co nie zmienia faktu, że film doskonały
    • ausoff Re: Najbardziej przygnębiający film. 07.02.05, 10:50
      dodam 2 traumy:
      cena nadziei
      życia za życie
      ....oba o tym samym
      polecam tym którzy nie wiedzieli
      • Gość: :) Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 21:05
        dla mnie "25 godzina"
    • morechee Re: Najbardziej przygnębiający film. 08.02.05, 11:34
      Zdecydowanie Requiem dla snu. Gdy w końcu wydawało mi się, że dam radę wstać z
      fotela, popędziłam do toalety, gdzie dostałam regularnych spazmów z płaczu.
      Żaden film nie wstrząsnął mnie aż tak bardzo.
      Poza tym: Miasto Boga.
    • Gość: beza Najbardziej przygnębiający film-Niebo Nad Berlinem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:29
      Nie widziales jeszcze naprawde przygnebiającego filmu jesli nie widziales NIEBA
      NAD BERLINEM. Przygnębienie od początku do konca, jesli oczywiscie uda ci sie
      dotrwać do konca...
    • Gość: nymphetaminegirl Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: 80.244.140.* 01.03.05, 15:31
      zdecydowanie "Tańcząc w ciemnościch" z Bjork!
      • czesiekkk Re: Najbardziej przygnębiający film. 01.03.05, 19:43
        Dom z piasku i mgły.
    • mrug Re: Najbardziej przygnębiający film. 01.03.05, 20:27
      "Requiem for a dream" - najsmutniejsze co kiedykolwiek oglądałem.
      • Gość: GuyBuy Green Mile IP: *.acd74.internetdsl.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:06
        Oglądałes Gren Mile(Zielona Mila) no to chłopcze sobie pomysl teraz o takich
        filmach jak "seven" jak "saw" i co ......... masz juz doła :((( bo ja mam i
        uważa, że lepjej jak by takich Filmów wogule nie było :((
        • Gość: maciej dolujacy film IP: *.telia.com 02.03.05, 14:05
          dolujacy ale i piekny zarazem : AMERICAN BEAUTY
          dolujacy i porazajaco prawdziwy: FALLING DOWN z michaelem douglasem
          dolujacy i smutny: KOBIETA SAMOTNA z najlepsza rola boguslawa lindy, z
          czasow, kiedy mogl stac sie aktorem dobrym a nie popularnym
          poz,mac
    • Gość: Y_Sam Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 18:13
      Z takich które widziałem przez ostatnie 2 lata to będzie "Monsters Ball" z
      Billem B Thorntonem i Halle Berry.
    • Gość: natalka 'Zostawić Las Vegas"zostawił uraz w mojej psychice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 16:22
      Ja po obejrzeniu 'Zostawic Las Vegas' czułam ogromny niesmak a nawet
      obrzydzenie.Przez miesiądz po obejżeniu tego filmu nie miałam ochoty na seks i
      nawet na moje ulubione wino do obiadu.Nie polecam bardzo wrażliwym osobom.
    • Gość: rena Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.chem.kent.edu 12.03.05, 09:42
      Requiem for a dream........... a ja juz mialam dola przed seansem......a
      teraz.......... otepienie, niemoc, okrutne zmeczenie zarownon fizyczne jak i
      psychiczne

Przelamujac fale
      Spider - zobaczylam Ralpha Fiennes'a innymi oczami
      Irreversible - to bylo straszne
      Fortepian - a scena, jak maz odcina palec - to byl pierwszy film, na ktorym
      plakalam

Ale Reqieum i tak daje najwiekszego kopa.........czuje sie, jakby mnie walec
      przejechal......... dol dola!
      • Gość: daniel Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 19:46
        lilja 4 ever !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba leci jakos teraz na canal+, ale
        pewnien nie jestem
    • Gość: marlenka Requiem dla snu IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.05, 21:19
      "Requiem dla snu" - nic dodać nic ująć
      • Gość: korolinn najbardziej przygnębiający film IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 13:43
        Moje pozycje to:

Efekt motyla
        Przełamując fale
        Lolita
        Dogvile(chyba tak sie pisze)

A co do tych tak dennych ze az smiesznych

Bulgarski poscikk
        Ali G
        Dzej i Cichy Bob

• agab3388 Re: Najbardziej przygnębiający film. 28.04.05, 19:27
      niebo nad berlinem
      przypadek
      piknik nad wiszącą skałą
    • Gość: Anusia Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.chello.pl 01.05.05, 22:16
      "Za wszelką cenę"
    • Gość: nova Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.klc.vectranet.pl / 195.85.229.* 02.05.05, 00:28
      coś smutnego do pomyślenia? plecam wszystko pedro almodovara.
      zawsze bez pudła
      • pasik Re: Najbardziej przygnębiający film. 02.05.05, 01:18
        Brak oryginalności:

-Przełamując fale

-Tańcząc w ciemnościach( chyba pół kina wyszło, a ja po seansie udawałam że się
        nic nie stało)
        - Spaleni Słońcem..uwielbiam
        hit:
        -A.I( Sztuczna Inteligencja)." Spielberga...głupia ja ryczałam, zanosiłam się
        płaczem(chyba się nawet mąż obudził i spytał czy do reszty ogupiałam)
        -Noi Albinoi

-Niebo nad Berlinem

polskie:
        -Yesterday
        -Ostatni Dzwonek
        -Krótki Film o Miłości
        -Duże Zwierzę

ale nie oglądałam "Requiem dla snu" więc może zdeklasuje szybko wypisane tutaj.
        • login_niedostepny Re: Najbardziej przygnębiający film. 02.05.05, 16:43
          Monster
          Czesc Tereska
          E.T.
          Philadelphia
          Lolita

i jeszcze jeden film ktorego nie pamietam tytulu. Jodie Foster gra 12-letnia
          dziewczynke chora na raka i przygotowuje rodzine na swoja smierc. Ktos to
          pamieta??
          • Gość: Babs Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.uniovi.es / *.uniovi.es 03.05.05, 17:53

Requiem dla snu
            Nieodwracalne
            i ostatnio Marzyciel - piekny, basniowy film ale jednak smutny...
    • Gość: Kasica Duze zwierze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 23:56
      Nie moge obejrzec tego filmu nie robiac sobie przerw. Doluje mnie w nim niemoc,
      ten film porusza we mnie uczucia niezbyt pozytywne, i robi mi sie bardzo
      smutno. Bardzo.
    • Gość: Wowo Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: 212.126.26.* 04.05.05, 15:00
      Fargo - jak to u Cohenów - śmiech zamiera na ustach i pojawia się przerażenie,
      że ludzie mogą być tak głupi i bezsensownie okrutni. No i ta muzyka. Jak
      wyszedłem z kina, to zaraz kupiłem bilet na następny seans - i czar nie minął...
      • Gość: Imac Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.chello.pl 07.05.05, 16:18
        Chyba prawie wszystkie naprawdę dołujące filmy zostałe w tym wątku wymienione.
        Pozwolę więc sobie dodać film, który zdołował mnie osobiście, reakcje moich
        znajomych były natomiast rozmaite. Chodzi mi o "Tydzień z życia mężczyzny"
        Jerzego Stuhra. Dla mnie to zdecydowanie najsmutniejszy jego film.

A z ostatnio oglądanych niewątpliwie "5x2" Ozona.
        • Gość: wari82 Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.05, 11:25
          "że życie ma sens" - amatorski film ziomali z mojego miasta, szerzej nieznany,
          ale ryjący beret, polskie "requiem dla snu" ale nakręcone o wiele wcześniej, z
          polskich filmów dodam jeszcze "dług" - masakratesku!
    • Gość: mimi "das experiment" IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 18:48
      kto widzial wie o czym mowa...
    • Gość: klon Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 11.05.05, 05:42
      ...ten ,ktory opowida o poolskich dzieciach,ktore nierozumieja ,ze sa Tacy
      ktorzy moga pomoc,duzo jest Takich ,ktorzy moga ,ale Oni wola ogladac
      kino.Oczywiscie ,przeciez dla nich to jest duzo wazniejsze! Maja o czym
      rozmawiac:) Kogo obchodza glodne dzieci! Entermeintent to jest to! Prawda ! No
      przeciez, to jest jedna z Waszych rozrywek oczywiscie oprocz rozrywki kinowej o
      Mnie.Ja jestem Wasza teraz:)
    • Gość: egpo Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 18:47
      Mnie najbardziej dołują Wichry Namiętności ryczę jak bóbr, r. dla snu też,
      pozatym podwójne życie weroniki, dekalog, Frida, No i oczywiście Godziny
    • Gość: bemolka Re: Najbardziej przygnębiający film. IP: *.torun.mm.pl 13.05.05, 00:49
      Schmidt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka