Gość: Ziom IP: *.chello.pl 28.02.05, 19:11 Może byc ciekawe. Reklama jest Uroczyscie zachęcajaca!!! POLECAM ALL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zeber Re: Zebra z klasą IP: *.SKARB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 20:09 Czy to dubbinguje Tede? I w ogóle hiphopowcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbatorek Re: Zebra z klasą IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 22:47 ogólnie to tede, wsz i tyle z hiphopowców chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodziu Re: Zebra z klasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 15:53 a Wujek Samo Zło??? kto to jest tak wlasciwie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra =] Re: Zebra z klasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 17:42 super hiper mega eMCe film polecam !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan? Re: Zebra z klasą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 19:38 Pomieszanie kina familijnego z zabawami slownymi i dowcipami dla malo wybrednych.Mieszanka dla dzieci malo strawna i niezrozumiala (dzieciaki te mlodsze chcialy wychodzic z kina)dla doroslych co najmniej dziwaczna.Ratuje film spolszczone tlumaczenie i dubbing co czyni film momentami smieszny. Dziwadlo filmowe takie jak tytulowa zebra na wyscigach konnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwoka Re: Zebra z klasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 16:38 niw wiem czy to dobry film, ale i tak na niego pojde..... byleby sie okazal fajny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezdecydowana Re: Zebra z klasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 17:09 Czy to dobry film??? prosze - odpowiedzcie mi do 2.4.2005r.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelene Re: Zebra z klasą IP: *.246.jawnet.pl 09.04.05, 15:19 tragedia, nie widziałam jeszcze gorszego filmu. byłam z 3-letnią córeczką, która szybko sie znudziła. ani przez moment to nie było śmieszne, a dialogi much pobiły swoją żałosnością wszystko!!! nikt się nie śmiał, nawet dzieci... uważam, ze to film dla 6-letnich dzieci,ale nie komedia, taki familijny filmik.szkoda czasu i pieniędzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nietakzle Re: Zebra z klasą IP: 217.153.152.* 30.05.05, 11:00 a kto zabiera 3-latke do kina? Na pelnometrazowy film? Mojej 7-latce podobal sie bardzo - uwielbia zebry ;o), a ja tez wytrzymalam - nie bylo tak zle jak pisze recenzent. To, ze film jest przewidywalny nie jest wada w przypadku dzieci, w koncu bajka powinna sie dobrze skonczyc, a zlo byc ukarane. Idealny film dla milosnikow koni i zebr w wieku 6-10 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martynka 6g Re: Zebra z klasą IP: *.tronic.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.05, 15:11 Zebra z klasą jest COOL!!!!!!!!Byłam dzisiaj z klasą na tym w kinie.Będę ją oglądać tysiące razy:* Naprawde obejrzec WARTO!!!!!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Zebra z klasą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 23:07 słabeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jak nieszczęście Odpowiedz Link Zgłoś