Gość: ASS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 16:46 moim zdaniem najlepszy aktor kina akcji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lopp1 Re: STEVEN SEGAL JEST THE BEST 04.04.05, 13:19 ;D a na czym polego ta jego wielkośc aktorska ?, na tym że wszystkich bije ?, zawsze jest gburowaty i ponury ? to tak samo jak Bolo Young tyle że w amerykańskim wydaniu. A poza tym gdyby był taki dobry aktorsko to słuch by po nim nie zaginął tak jak się to stało. Jako znawca Aikido może faktycznie jest super - ale co to ma wspólnego z aktorstwem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
skynet_00 Buhahah - Seagal aktorem ;-))))))))) 04.04.05, 18:26 Człowieku czy ty wiesz co to znaczy byc aktorem kina akcji ???? chyba nie. Jeżeli dla ciebie ktoś kto zajebiście leje w morde - bo to mu akurat wychodzi dobrze, jest najlepszym czy jednym z najlepszych aktorów kina akcji to ja ci współczuje gustu. Seagal to aktorskie beztaleńcie, dlatego jak napisał mój przedmówca zniknął z pola widzenia Hollywood. Co to za aktor który potrafi grać jedyne "Takie" role jakie grywał ? Daj spokój, ile masz latek, 16 ? Jak byłem w twoim wieku to mnie pasjonował Van Damme ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BD Re: STEVEN SEGAL JEST THE BEST IP: 195.164.48.* 05.04.05, 12:01 > moim zdaniem najlepszy aktor kina akcji He, he, gdybyś to pisał pierwszego kwietnia to jesscze bym zrozumiał :) Segal to chyba najgorszy aktor kina akcji (swoja drogą - może to niezły temat na wątek na forum). Potrafi tylko lać w mordę, masakrować wszystkich po drodze, nie ma nigdy żadnego sensownego przeciwnika, denne scenariusze - osłodzone np. jakimś niby ekologicznym przesłaniem - po prostu żenada... To już "Strażnik teksasu" dwie klasy wyżej stoi :-P pozdrawiam, BD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Dokładnie się zgadzam z BD IP: 193.28.239.* 05.04.05, 13:24 Dokładnie się zgadzam z tobą i przedmówcami, jeszcze nie widzaiłem żeby zlał jakiegos godnego przeciwnika, zawsze o połowę mniejszych i chudszych żeby było nimi łatwiej wymiatać ;-))) to taki malowany kozak, a aktorsko to dno. Odpowiedz Link Zgłoś
gdotb Re: Dokładnie się zgadzam z BD 05.04.05, 21:17 tez sie zgodze. ogladalem ostatnio film z nim i z Jaru (bodajze jakos tak sie ten raper nazywa - jako aktor: dobrali sie z Seagalem w korcu maku). Plytki scenariusz, gdyby cud techniki nie wymyslil klawiszy FORWARD i FAST FORWARD, nie dalbym rady zobaczyc konca. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegorz_27 Re: STEVEN SEGAL JEST THE BEST 05.04.05, 13:52 A mnie się wydaje że ten wątek to tania prowokacja. Bo coś nie wierze że są jeszcze tak skrzywieni ludzie lubiacy takie pseudo aktorstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
misscraft Re: STEVEN SEGAL JEST THE BEST 05.04.05, 19:30 Ja zawsze przełączam jak wiedz go na ekranie, odpycha mnie, wole juz Stallone'a, ale moim zdaniem Bruce Willis jest the best. Odpowiedz Link Zgłoś
antediluvian Re: STEVEN SEGAL JEST THE BEST 05.04.05, 19:42 e tam pastwicie sie nad Seagalem.. ja tam go lubilem jak bylem maly :P Odpowiedz Link Zgłoś
lopp1 Bruce Lee też lubiłem jak byłem mały ;-))) 06.04.05, 08:44 Chyba wszysy go lubili jak byli mali ;-)))) Van Damme i Bruce Lee też lubiłem jak byłem mały ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek_natolin Re: STEVEN SEGAL JEST THE BEST 05.04.05, 20:31 Bruce Willis najlepszy jest w "Graczu" Altmana. Oscarowa rola,Julii Roberts zresztą też. Odpowiedz Link Zgłoś