blondynka_ 22.06.02, 18:36 To znowu ja, ależ oczywiście ja :) Hej, co sądzicie o KJ? Wg mnie to najlepsza polska aktorka od czasów Modrzejewskiej! Pozdrawiam, blondynka_ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pan_laga Re: KRYSTYNA JANDA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.02, 01:38 blondynka_ napisał(a): > To znowu ja, ależ oczywiście ja :) > Hej, > co sądzicie o KJ? > Wg mnie to najlepsza polska aktorka od czasów Modrzejewskiej! > Pozdrawiam, > blondynka_ a ja, choc czuję do niej osobistą sympatię, uwazam,iż w każdym filmie i sztuce powiela te same miny, te same dynamiczne odrzuty głowy i te same nerwowe ruchy. nudne to. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMkA Re: KRYSTYNA JANDA IP: 2.3.STABLE* / 10.10.12.* 23.06.02, 16:14 pamiętasz Modrzejewską?!? Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka_ A co w tym dziwnego? :) 23.06.02, 23:02 a jak że! jestem już wiekową kobietą, data urodzenia: 1878 :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: IP: 62.148.83.* 24.06.02, 08:30 "uwazam,iż w każdym filmie i sztuce powiela te same miny, te same dynamiczne odrzuty głowy i te same nerwowe ruchy. nudne to." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ernesto Re: IP: 212.244.106.* 28.06.02, 14:25 Pierwsza męczennica Rzeczpospolitej - zgadzam się z panem Lagą w każdej roli jest taka sama , histerycznie i nudno Ernesto Abril Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: IP: 209.226.65.* 28.06.02, 16:02 juz gdzies kiedys napisalam, ze wedlug mnie dwa razy byla warta ogladania - w "mefisto" z klausem miaria brandauerem (czy ktos wie, co sie z nim dzieje?) i gdy spiewala w opolu "gume do zucia". cala reszta jej rol dla mnie moglaby nie istniec i pewnie lepiej by bylo gdyby nie istniala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: 04.07.02, 02:43 Gość portalu: dodo napisał(a): > juz gdzies kiedys napisalam, ze wedlug mnie dwa razy byla warta ogladania - > w "mefisto" z klausem miaria brandauerem (czy ktos wie, co sie z nim dzieje?) > i gdy spiewala w opolu "gume do zucia". > cala reszta jej rol dla mnie moglaby nie istniec i pewnie lepiej by bylo gdyby > nie istniala :-) mnie też się tam podobała, ale ..................gdyby nie istniała ? nieeee. taki np. `klub kawalerów` dla tvp calkiemk całkiem wyreżyserowała. inna rzecz, ze jak ma się pod ręką takiego gajosa czy jungowską, to trudno spieprzyć sztuke jest....................... amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: KRYSTYNA JANDA IP: *.as2.nwbl1.wi.voyager.net 11.07.02, 05:19 Janda mia³a fajn¹ cipê w "Przes³uchaniu" Bugajskiego, jednym z niewielu dobrych polskich filmów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: KRYSTYNA JANDA IP: 213.78.101.* 11.07.02, 23:44 ostatnio mialem okazje zaobserwowac w glosnym aczkolwiek w/g mnie przesadzonym filmie MEFISTO rocznik '82 chyba..rezyser Glosny.. Janda jest exhibicjonistka..jak wszystkie aktorzyny.. Odpowiedz Link Zgłoś