Dodaj do ulubionych

sprzedawczyni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.11, 18:40
jak to mozliwe starsza kobieta sprzedajaca pieczywo w kiosku a popoludniu pracuje w sklepie z odzieza czy mozna miec 2 umowy
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomasz Re: sprzedawczyni IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.11, 18:45
      Życzliwy obywatel, ktory musi sie interesowac zyciem cudzym
    • Gość: Lili Re: sprzedawczyni IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.07.11, 18:45
      Jakoś trzeba wiązac koniec z końcem . Moim zdaniem można a nawet trzeba jeśli na życie nie wystarcza.
      • Gość: Tarzan Re: sprzedawczyni IP: *.flash-net.pl 07.07.11, 19:01
        A co wg Ciebie stoi na przeszkodzie, by pracować na podstawie i 5 umów?
    • greg-tbg Re: sprzedawczyni 07.07.11, 20:23
      Droga Sylwio! A cóż Cię to k.... obchodzi? Masz ochotę i potrzebę zarobienia? - to zatrudnij się nawet na 8 etatach i nie wsadzaj nochala w czyjeś życie, bo ktoś kiedyś może Ci go przyciąć drzwiami...
      Albo uskutecznij barana...
      • Gość: miro Re: sprzedawczyni IP: *.tktelekom.pl 08.07.11, 15:37
        ty grek nie cwaniakuj bo juz tacy cwaniakowali
    • Gość: Darko Re: sprzedawczyni IP: *.pppoe.sistbg.net 07.07.11, 21:14
      A można być posłem i ministrem JEDNOCZEŚNIE? Można.
      A można "zasiadać" w kilku spółkach skarbu państwa lub z o.o.? Można
      A można być radnym i dyrektorem urzędu? Można.
      A można pracować 32 godziny na dobę na kontraktach w NFZ? Lekarz w Świętokrzyskim pokazał, że można.
      A można szukać posady za co najmniej 10 000 zł miesięcznie? Norbert pokazał, że można.

Wiem skąd płynie pytanie... Mnie też sz....g trafia jak widzę nadętych bufonów skakających ze stołka na stołek.
      Tej Pani nie zazdroszczę.
      I tobie proponuję to samo.
      IM zależy, żebyśmy ugotowali się we własnym sosie i sami sobie do oczu skakali.
      Tymczasem trzeba ICH pogonić.
      Raz a skutecznie.
      • Gość: toja Re: sprzedawczyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.11, 09:30
        Do Sylwii . Może ta pani wygrała z Tobą??? i dlatego próbujesz być złośliwa, no może dociekliwa.
        Akurat wiem, o którą panią biega. I powiem tak: jest bardzo miła i kontakt z nią jest czystą przyjemnością. A tak a'propos, to sama spróbuj pouwijać się na dwóch etatach za te "wielkie" pieniądze od prywaciarza. Wystarczy spojrzeć na ten wielki "sklep" z pieczywem i jego "wielką" zawartość i ma się gotową odpowiedź o zarobkach.
    • Gość: on Re: sprzedawczyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 19:09
      do to ja nie byc taki do przodu bo cie w tyle zabrakni cwaniaczku internetowy
      • Gość: toja Re: sprzedawczyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.11, 11:42
        Sylwia :) nie na wiele Cię stać. Obrażasz "sprzedawczynię" i mnie się czepiasz. Poszukaj tematu zastępczego, albo zobacz czy nie musisz sobie urody poprawić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka