Gość: Jacenty IP: *.chello.pl 24.04.05, 22:18 ...oglądam właśnie na HBO i ciekawy jestem opinii tych, którzy oglądają też, bądź widzieli wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaryss79 Re: Desperado II... 25.04.05, 04:25 rewelacja! poziom zakręcenia znacznie wyższy niż desperado, johnny deep obłedny! Gość portalu: Jacenty napisał(a): > ...oglądam właśnie na HBO i ciekawy jestem opinii tych, którzy oglądają też, > bądź widzieli wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Desperado II... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 09:36 Dla mnie ten film to porażka. Bez pomysłu, popłuczyny 1. części, setka bohaterów właściwie bez znaczenia dla akcji (sorry, ale co wniósł do niej bohater M. Rourke?). Gdyby ten film nie nazywał się Desperado, ale był osobnym filmem z Deppem w roki głównej, to ok, ale jako druga część Desperado, żenada. Acha, to moje zdanie, nawet, jeśli nie zgadzają się z nim inni. Odpowiedz Link Zgłoś
amy4 Re: Desperado II... 25.04.05, 11:50 no niestety muszę zgodzić się z przedmówcą:( "Dawno temu..." jedynce nie dorasta do pięt. Tylko Depp jest w porządku -dystans i poczucie humoru. rozwija sie chłop, nie ma co...:D generalnie męczące toto było.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbi Re: Desperado II... IP: 195.245.217.* 27.04.05, 18:10 dla mnie bomba :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ankya Re: Desperado II... 28.04.05, 22:21 Mnie też dwójka rozczarowała, przekombinowana i bez pomysłu. Ale Depp jak zwykle rewelacyjny, a jego koszulka "I'm with stupid" - spadłam z krzesła :). Odpowiedz Link Zgłoś
grrrg Re: Desperado II... 01.05.05, 19:31 nawet Depp w tym filmie rzadki, a "I'm with stupid" było oryginalne na jakiś czas przed premierą ;) Odpowiedz Link Zgłoś