Gość: CIEKAWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 10:48 Witajcie. Czy to prawda że na myjni w selko umyjesz auto za 7zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Gdzie najtaniej umyć auto? IP: 80.51.140.* 12.01.09, 12:10 Nie wiem gdzie jest najtaniej - ale wiem gdzie najdokładniej. Nie zawsze najtaniej znaczy najlepiej. Na parkingu przy amfiteatrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobil Re: Gdzie najtaniej umyć auto? IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 13:53 Za 7 zeta to chyba tylko koła umyjesz ! A tak poważnie to jakieś 12-15 zł , no jeśli chcesz miec dobrze umyte autko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Gdzie najtaniej umyć auto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 17:07 potwierdzam,umyłem kompletnie mojego golfa za 6zł.na wszystkich 4-ech programach, za 15zł to sie myje busaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noga Re: Gdzie najtaniej umyć auto? IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 18:06 czytam opinie na temat myjni i oczom nie wierzę co wypisujecie przecież to dobrze że ktoś nareszcie wpadł na ten doskonały pomysł aby i w Świeciu była taka myjnia jest to doskonała kankurencja dla dotychczasowych myjni kasowali do tej pory i kasują nadal nie dając wzamian dobrej usługi umyłem Passata kombi za 10zł.(był naprawdę brudny) po wyschnięciu lakier wyglądał jak metalik wydaje mi się że negatywne opinie piszą pracownicy myjni konkurencyjnych z obawy o utratę miejsc pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norek Re: Gdzie najtaniej umyć auto? IP: *.swc.vectranet.pl 12.01.09, 18:12 Ani ze mnie pracownik konkurencyjnej myjni, anie nowej:-) W każdym razie w Selco byłem i mogę stwerdzić jedno: jak chcesz dobrze umyś auto to 15 zł to minimum. Oczywiście jeżeli ktoś ma coś pokroju maluszka może zrobić to za 6. Generalnie wcale nie jest tak tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noga Re: Gdzie najtaniej umyć auto? IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 18:27 no to się bracie nie postarałeś jestem pewien że następnym razem zrobisz to dużo szybciej zresztą ......Twoja sprawa jak długo myjesz samochód nie opowiadaj tylko że robisz to w 15 minut bo tym samym wystawiasz sobie świadectwo jaki z Ciebie szybki gość :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobil Re: Gdzie najtaniej umyć auto? IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 19:38 No tak ...... ,a z Ciebie taki szybki BIL ........... !? A autko z myjki wyjedie niedomyte .... !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noga Re: Gdzie najtaniej umyć auto? IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 20:05 żaden ze mnie szybki BIL jestem zwykła noga !!!!!!!! a mimo to potrafię umyć auto dwa razy szybciej od Ciebie może zamienimy się na nicki????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobil Re: Gdzie najtaniej umyć auto? IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 20:50 Hmm ...... skoro jesteś taki dobry w myciu aut to powinneś otworzyc konkuręcyjną myjnię ręczną ....... !? Pewnie zbiłbyś fortunę na tym interesie ..... !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noga Re: Gdzie najtaniej umyć auto? IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 21:04 noga z mycia i noga z ortografii! pisze się:POWINIENEŚ :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobil Re: Gdzie najtaniej umyć auto? IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 21:08 No no ortograf dałeś się złapac ............. łahahaha ......... ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Gdzie najtaniej umyć auto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 10:36 za 5 zeta koło straży też Ci umyją bez suszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobil Re: Gdzie najtaniej umyć auto? IP: *.adsl.inetia.pl 13.01.09, 12:17 No proszę .......... i się nie zmęczysz i nie pobrudzisz, a autko umyte !? Odpowiedz Link Zgłoś