Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 12:44 Warszawski Festiwal Filmowy - co warto zobaczyc? Jutro zamawianie biletow, znowu trzeba wybierac. Na co sie szykujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w_podrozy Re: WFF IP: *.mos.gov.pl 30.09.05, 14:09 Wybieram się na prawie 20 filmów. Wybrałam je po przeczytaniu opisów na stronie WFF, ale po pracy lecę jeszcze po katalog. Odpowiedz Link Zgłoś
grover_pl Re: WFF 01.10.05, 21:22 Też bym się z chęcią wybrał na 20 filmów :)) Ale brakuje trochę czasu. Wybrałem filmy; "Sezon na kaczki" Meksyk "Jestem maniakiem seksualnym" USA "Bracia" Dania "Dark Horse" Dania Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: WFF 01.10.05, 21:39 Popatrz na tytuly filmow - same jakies tematy okolohelloweenowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: WFF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 22:12 Dzieki, ja ciagle jeszcze nie moge wybrac, za chwile mi bilety wykupia, jak tak dalej pojdzie - fajnie, ze duzo filmow rosyjskich. Lubie kino z pogranicza, udziwnione, poszarpane, albo skromne do bolu - na pewno cos znajde. Odpowiedz Link Zgłoś