Gość: Mia IP: *.MAN.atcom.net.pl 07.10.05, 09:31 Idę dziś na "Teraz ja", w ramach Warszawskiego Festiwalu Filmowego. Czy ktoś już widział ten film? Na co mam się nastawiać? Na dobre kino, czy stratę czasu? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
candycandy Re: no i jak? 10.10.05, 19:12 ja ide, bo mi sie spodobal temat, no i nazwisko rezyserki tez przyciaga. tylko, ze ide dopiero 14.10. Mia, warto bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudiger Re: no i jak? IP: *.eranet.pl 14.10.05, 16:34 Nie wiem czy nie jest za późno na odradzanie;) Poza tym każdy musi się przekonać sam, ale dla mnie jest to jeden z gorszych filmów, które widziałem na tegorocznym Festiwalu. Najbardziej mnie drażniła praca operatora. Pomysł wzmagania realizmu za pomocą bylejakich zdjęć i fatalnego kadrowania jest marny moim zdaniem. Film praktycznie bez atutów. Zaznaczam, że ogólnie tegoroczne filmy wydają mi się gorsze (albo na takie niestety trafiam). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: "Teraz ja" (WFF) - WARTO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 01:38 Warto. Bardzo dobry film. Odpowiedz Link Zgłoś